0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi geceler kızlar tatildeyiz bebeklerimj uyuttum şuan eşimle oturduk kafa dinliyoruz ama bir an bebeklerim i ihmal ediyormuşum gibi hissettim sanki suç işliyor gibi, halbuki onlar uyuyana kadar hep onlarla ilgileniyorum. Annelik gerçekten çok acayip birşey , onlar uyurken öyle özlemişim ki , onlarla hayat çok anlamlı.

3 Cevaplar

+1 oy
(10,365 puan) tarafından
Bende eşimle çocukları parka götürdüm o kdr mutlu oldum ki eşim dedi hayırdır sana ne oluyor sen daha çok mutlusun onlardan dedim çünkü onlar mutlu onlar mutlu olunca pskolojim düzeliyor:)
tarafından
Ya bu çok acayip bir duygu gerçekten galiba Anne olduğumuz için çok şanslıyız , o kadar yorgunluk bir anda gidiyor çok şükür varlıklarına
(10,365 puan) tarafından
Aynen öyle daha geçen çarşamba kürtaj oldum yinede onlar mutlu olsun diye sürekli peslerindeyim ne yapayım da mutlu olsunlar derdindeyim ve bu akşam dinlenecektim karnım ağrıyor diye gene kıyamadım birde oturduğum yerde parkta yok anca servisle taksi ile gitsen
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Sen saglikli ve güçlü dur ki onlara daha çok yetebilesin canim .öyle düşünme bunu keyif yapmak yerine kendine dert edindiysen sen mükemmel iyi bir annesin.biliyormysun ebeveynler nekadar ruhen ve fiziken sağlıklı bireyler olurlarsa cocuklarida bı okadar mutlu ve özgüvenli birey olarak yetisiyorlar.anin tadını çıkar düşünme iyiler uyuyolar mışıl mışıl :)))
0 oy
(20,550 puan) tarafından
Bugün yetişkin engelli oğlunu küçük çocuk gibi tekerlekli sandalyede oynatan anne gördüm. Biz de tatildeyiz. Çocuklar durmuyor. Özellikle kucjk olan. Buyuseler de rahat etsek diye gözlerinin içine bakıyoruz. Ama o annenin evladı hiç buyumeyecek. Her zaman küçük ve ona bağımlı kalacak. Aslında küçükken belki daha bile kolaydır durumu. Büyüdükçe zorlasmistie. Her zaman yemeğini o yedirecek. Bebek gibi ona bakacak. Hatta ve hatta engelli çocuğu kendinden önce ölsün de sefil olmasin sonra diye duâ eder bazı engelli çocuk anneleri. .

Her halimize çok şükür. 

Ama annelik hakikaten zor ve çok garip. 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 306 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
0 oy
5 cevap 241 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne19 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy