+1 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
Kızlar oğluşumu anaokuluna yazdırdım içimde ruhaf bi his oluştu ne ara büyüdün zaman su gibi geçiyo valla

7 Cevaplar

0 oy
(7,251 puan) tarafından

hafi hayirli olsun  . bundan sonra kus kadar ozgur gunler seni bekliyor en azindan gunde 5 saat .:) darisi basimaaaaa veleddalin amiiinnn

(386 puan) tarafından
Amin canımmm aminnn sabahcı olacak valla öglenci yerleri dolmuş hep bunada sükür isteklerini aldık okulun şimdiden masraf başladı hadi hayırlısı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bende bugün gidicem de kayda ne istiyolar ? Ne kadar sürüyor? 
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim..
(386 puan) tarafından
Bu kadar iste eylül 9 da açılacakmış ondan once 2 gün once okula alıştırma yapacaklar iste ögretmen ne istiyo liste verecek yemek bize ait
tarafından
Bizde alıştırma süresi 1 hafta yemekte bizde.. benim merak ettiğim kayıt içindi..
(386 puan) tarafından
Sehir neresi senin canm
tarafından
Ankara canım
0 oy
tarafından
Kız bu saatte mi yazdırdınz :)) ben çok pimpirikluyim kayıt başlayana kadar aradım kayıt açılınca direk ilk günden gittim temmuzun 10unda falandı :)) yazdırdm bebeğimi :)) çok heyecanlı myiz :)) ben sabahçı yazdırdm öğlen yazınca yedeklerde kalınıyormus birde güne erken başlasın kızımda var 1,5 yaşında bakalım nasıl olucak geçen sene sübyan kursuna gönderdim bu sene anaokulu oğluşumds aşırı derecede heyecanlı :)
(386 puan) tarafından
Dün yazdırdım bugün belgeleri isteklerini götürecem erkenden
(386 puan) tarafından
Bende aslında öyleyimde almazlar diye umdum e devletten bi baktım yazdırabilirsiniz diyo temmuzda bi şok geçirdim o an duygularım karıştı gözlerim doldu oğluma sarıldım hemen babasıyla yazdırdık insallah iyi gelir bide evde tek kalıyodu
(386 puan) tarafından
Bizde sabahçıyız sanki okula ben gidecem gibi bi heyecan bi mutluluk var içimde :⁠-⁠D
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Korku heyecan hüzün hepsi bir arada bendede artık yeni bir hayat başlıyor hayırlısı bakalım oğlum o kadar naif ve kırılgan ki disarıdaki hayatta nasıl yapacak bilmiyorum 

1 yıl sübyan kursuna gitti bu kadar kotu olmamistim
(7,131 puan) tarafından
Şehir neresi
(386 puan) tarafından
Adana canım benimde korkularım var  benim oglanda çok hassas nasıl olacak benimde tedirginliklerim var rabbim korusun çocuklarımızı
(7,131 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(2,558 puan) tarafından

Hadi hayırlı uğurlu olsun :)

(386 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım kaç aylık oğlum bu sene bende yazdircaktim da seneye kaldı artık 
(386 puan) tarafından
56 aylık olacak cnm
(2,592 puan) tarafından
Devlet mi canım
(2,592 puan) tarafından
Benim oğlum da 55 aylık oluyor Eylül'de ama almıyorlar
(386 puan) tarafından
Alla halla niyeki
(386 puan) tarafından
Devlet canm
0 oy
(18,194 puan) tarafından

1 ay önce yazdırdik biz heyecan hala ayni ilk gün götürünce aglarim heralde ama benimki gezmeyi arkadaş çevresini çok seviyor okulu da sever inşallah bakalım neler bekliyor bizi:D

(386 puan) tarafından
Yaaa demii bendede ôyke oldu valla heyecan yaptım bianda korkularım oldu ne yaşıyacağımı şaşırdım
(386 puan) tarafından
Kesin bende ağlarım hele onu bırakıp gelmek zor olur bana ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 510 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde TOSB!K (18,194 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 435 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,178 soru

23,757,094 cevap

315,236 kullanıcı

...