0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (703 puan) tarafından

image

image

Cinsiyeti ne sizce içinizden ne geçti :) 13+0

8 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından
İçimden erkek geçti kaçıncı bebek
(703 puan) tarafından
İkinci bebek bi kızım var
(398 puan) tarafından
Doktor tahminde bulunmadı mı
(703 puan) tarafından
Benim içimden hep kız diye geçiyordu doktor suan bi tahminim var ama çok küçük 10 gün sonra tekrar gel o zaman bakalım dedi tahmininiz ne dedim kız dedi. Suan ultrason resimine bakınca alt tarafı erkek gibi duruyor biraz yakın bakılsaydı belki anlardım bende kızımda doktor söylemeden anlamıştım
(398 puan) tarafından
Anladım.canim hayırlısıyla doğur
(703 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından
Valla canım erkek gibi duruyo ama kordonu değilse 
(703 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Eğer kordon değilse alttaki bence erkek canım. Benimde böyle video var banada hep kordon dediler görenler ama doktor erkek dedi bakalım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(703 puan) tarafından
Doktor suan çok küçük anlaşılmıyor ama kıza benziyor dedi bi hafta sonra falan tekrar gideceğim inşallah amin çok teşekkür ederim
(5,751 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Banada 18. Haftada özel % 90 kıza benziyor dedi. Sonra ben iki ayrı özele daha gittim 100 de 100 erkek dedi ikiside bekle daha erken canım.
(703 puan) tarafından
Hadi ya evet baya böyle hikaye okudum daha çok küçüktü zaten hayırlısı olsun inşallah teşekkür edermm
(5,751 puan) tarafından
Video atılmıyor atılsa atardım bakardın. Hatta eşimin yanında doktor yüzde yüz erkek dedi hala eşim inanmıyor nihahahahah 3 kızımız bir oglumuz var bu arada;))
(703 puan) tarafından
Ahahaha 3 kızdan sonra inanası gelmemiş :)) ya ben çalışıyorum o yüzden 3. İçin bakma gücüm yok erkek olsa en azından 3. Düşüncem bir daha olmazdı ama kız olursa da benim hiç kız kardeşim yok 3 erkek kardeşim var en azından kızımın kız kardeşi olur diye teselli bulurum tabi herseyin başı sağlık bakalım bi kac haftaya biraz daha netleşir inşallah :)
(5,751 puan) tarafından
Yok canım 3 kızım 1 oğlum var zaten. Buda 5. Yani olursa benimde oğluma arkadaş diyecem de oğlum 14 yaşında. Tabiki Rabb'im sağlıklı evlat nasip etsin yeminle kızlarımi hiç birşeye değişmem onlar benim dünyadaki cennetim.
(703 puan) tarafından
Hee anladım sonuncusundan bahsediyorsunuz sandım gerçekten öyle kız evlat başka daha iki yaşında ama hasta olduğumda falan bile merhametini hissediyorum öpeyim mi su getireyim mi diyor. Rabbim acılarını göstermesin hep güzel günlerini görelim inşallah
0 oy
(232 puan) tarafından
Erkek bu bebek hayırlısı olsun 
(703 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(2,385 puan) tarafından

Kız gibi geldi bana sağlıkla gelsin :)

(703 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun :)
0 oy
tarafından
Sanki erkek canım banada en son gittiğimde 13 haftalık kıza benzettim dedi ama değişebilirmis emin değildi doktorum tekrar gideceğim inşallah rabbim gönlümüzdekini versin öncelik sağlıklı olması 
(703 puan) tarafından
Evet daha küçükler değişebiliyor bende  haftaya tekrar gidicem inşallah . Aminnnn aynen öyle öncelik sağlık
0 oy
(137 puan) tarafından

Açıkçası ben bakınca direk kız dedim çünkü araştırırken hep farkettigim bı nokta oldu kafa yapilari.

Kızlarınki daha oval daha yumuşak geçişli 
Erkeklerin daha çıkık alın çıkık çene gibi daha iri koca kafalı gibi oluyor siznki kız kafasına benziyor 
(137 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
Ben Allah'a dua etmiştim evlendigim gün namaz kıldığımda allahim bi oglum bı kızım olsun önce oğlum olsun abi olsun diye hep hayalimde öyleydi kendim bı abim olsun isterdim diye bakalım Allahim oğlan verdi ikincide kız verecek mi :)))) tabi öncelik dualarimizda sağlıklı olması
(703 puan) tarafından
Aynen önemli olan sağlıklı olması ilk kızımda erkek hissediyordum doktor kız deyince baya sevinmiştim hem kız çocuk hevesim yıllardır vardı hem de çevremde çok az kız var kardeşlerim dahil o yüzden kesin erkek olacak diyordum bu bebekte de tam tersi hep kız hissettim kızımın bi kız kardeşi olsun isterim tabiki ama gönül iki meyveden de tatmak istiyor tabiki… Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah:)
(137 puan) tarafından
Aynen öyle hayırlısı olsun bakalm merakla bekliyorum :)))
(137 puan) tarafından
Merhaba cinsiyeti belli oldu mu:)
(703 puan) tarafından
Evet kızım olacak inşallah :)
0 oy
(135 puan) tarafından
Aynı benim oğlumun ultrason fotoğrafı gibi duruyor :) 
(703 puan) tarafından
Bende buna benzer ultrason resimlerine baktım buna benzer tüm ultrasonlar erkek çıkmış doktor kıza benziyor dedi bende daha öncesinde kız hissediyordum ama bi kızım daha olduğu icin gönlümden erkek geçiyor bir daha doğum yapmam zor… Rabbim sağlıkla hayırlısını versin inşallah merakla bekliyorum :)
(135 puan) tarafından
Benim oğlumada doktor kıza benziyor demişti hatta inandırmştı beni ona ben gidip toka bile almştm bende kız hissediyordum ;))) velllhasılll oğlum olacak sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
(703 puan) tarafından
Aminnn inşallah hadi ya :))) kaçıncı haftalardı peki tahminler hatırlıyor musun ne zaman netleşti tam olarak
(135 puan) tarafından
Bana 14 de demişti net şekilde erkek olduğunu 19 haftalıkken öğrendim
(703 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim hayırlısıyla alın inşallah kucağınıza

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 39 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gbpgbp (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
0 oy