0 oy
66 göst.
Aile kategorisinde (50 puan) tarafından

Merhaba anneler kızım 1 yaşında annemin evine geldik 2 dakika lavaboya gittim kızımı annemin yanında bıraktım Annem yemek yaparken gözle kaş arasında çekmeceden gıda boyası alıp yemiş eli ayağı her taraf Kıpkırmızı olmuştu arkasında sadece renklendirici yazıyor Annem yemekler içinde bile oluyor yiyoruz hiçbir şey olmuyor dedi ama direkt kafasına diktiği için

image

korktum Hastaneye götürmeli miyim bilemedim Çünkü arkasında çocuklarda olumsuz etki bırakabilir diyor eşim de gıda boyasından hiçbir şey olmaz diyor ama o yazı aklımı  karıştırdı götürsem boş yere kan alacaklar götürmesen de zararlı olur mu diye bilmiyorum eşim götürmüyor en kötü kendim götüreceğim

2 Cevaplar

0 oy
(973 puan) tarafından
Bence götür canım 

Allah korusun bişey olursa 
(50 puan) tarafından
Ya ben de götüreyim diyorum ama eşim boş yere çocukla uğraşacaklar diyor gıda boyası her şeyde var diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Boşu boşuna çocuğun vücuduna zarar verdirme şuan yediğimiz tüm gıdalarda neredeyse boya var , hiç birşey masum değil maalesef 
(50 puan) tarafından
Ya Bilemedim ki o yazıyı görünce bir Aklım Karıştı götürmek istiyorum ama eşim Çocuğun yediği yediğimiz her şeyde var diyor ara sıra dondurma veriyorum mesela o zaman onu da verme onda da var diyor
tarafından
Evet eşin haklı ama için rahat etmeyecekse götür yani
(50 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 72 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Defneay789 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
25 Mart 2021 Aile kategorisinde Ndclglu (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 163 göst.
31 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Besteninannesi (107 puan) tarafından soruldu

404,097 soru

12,105,658 cevap

36,425 kullanıcı

...