0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mesela bakım malzemeleri kremler tırnak çakısı parfüm v.s

Sonra dikiş seti 

Elektrikli süpürge v.s parçaları 

Ütü leke yakmasın diye beyaz örtüsü v.s ütü masası 

bir

Fotoğraflar 

Garanti kağıtları 

Anahtarlar 

Meyve picakalri oyacak 

Patates picagi hepsinin yeri varmi benim.hepsinn yeri var evdeki düzene cok, önemli benim için 

Hepsinin yerleri varmı 

Sizlerde durumlar nasıl ama bu aralar karıştı el atmam lazım 

19 Cevaplar

+4 oy
(442 puan) tarafından
Evi olmayıp g** kadar evde kiracı olanın evinde olmayabiliyor buda bizim düzen sevmediğimiz yada temiz olmadığımız anlamına gelmiyor ama elden gelen birşey yok maalesef 
tarafından
Evet olabilir alllah herkesin yardımcısı olsun ama ben ev sizinmi kiramı diye sormadım düzen dedim evdeki
(442 puan) tarafından
Bacım niye sinirleniyorsun sana kötü bir şey demedim ki yani yada niyetim o değildi
tarafından
Ben kötü bişey dedin demedim bacım
Kendiminifade etmeye çalıştım
(442 puan) tarafından
Kusura bakma ben sinirlendin sandım hakkını helal et
tarafından
Helal olsun canım
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Bilmem hiç takılmıyorum artık saldım çayıra bu evde yabancı gibiyim zaten hiçbir eşya benim değilmiş gibi bir his var çoğuda benim değil zaten 
tarafından
Nasil yani canım bırakma kendini bı ara bend öyle oldum ama burada yaşıyorum ve temiz tutmak önemli mesela ben simetrik takintisi olan insanım herşeyi düzeltirim
(1,017 puan) tarafından
Bırakmadım da kuzum adapte olamıyorum kaynanmla yaşıyorum depremde evim yıkıldı bir çöpüm bile kalmadı eşyalar benim değil sadece yatak odasını annemler aldı mutfak eşyaları falan kaynanamin ne bilim ondan sanırım önceki evime gidecekmişim burada emanet kalıyormuş gibi bir his var içimde
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Tabiki hepsinin yerleri var ben karman çorman şeyleri asla sevmem düzen insanıyım 
tarafından
Oh mis bende öyleyim ama artık yoruluyorumiki çocukla
(1,563 puan) tarafından
Evet bendede var 2 tane biri 12 yaşında diğeri 5 aylık ama mecburuz bizim evimiz biz yapmazsak kim gelip yapacak bir şekilde halloluyor onların canları sağolsun bazen gece uyuduklarında yapıyorum :) ama karmaşık olursa içim hiç rahat etmiyor gece yatarken etrafı düzenli mutfagı tertemiz bırakmazsam içim rahat etmiyor maalesef
0 oy
tarafından
Vardır tabiki herkesin düzeni , karışık olsa insanlar nasıl pratik olsun evde
tarafından
ama.karsinca gerçekten çok zkr
0 oy
(710 puan) tarafından
Basak burcuyum  ve karisik isler bana gore degil  esimde keza oyle duzen manyagi
tarafından
Oh canım valla benim burcum.boga
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Evet hepsinin yeri var. Sistem severim. Sistemsiz işleri de sevmiyorum. 
tarafından
Bende valla
0 oy
tarafından
Ne olursa olsun bakım ürünleri banyoda, garanti belgeleri gibi ayda yılda bir ihtiyacım olan şeyler dolapta kutuda en üst rafta, mutfak gereçleri mutfakta ama sık kullanılmayanlar kilerde. 
tarafından
Oh canım ne güzel
0 oy
(1,748 puan) tarafından

Evet hepsinin kendi alanları var :D

tarafından
Dimi ama ne  güzel
(1,748 puan) tarafından
Kesinlikle ☺️
0 oy
tarafından
Her şeyin yeri ayrı kullanılıp aynı yerine koyuluyor her zaman sinir olurum yerinde olmadığında .ütü masası çocukların dolabının krnarinda alan var orada ,bakım malzemeleri dolabımin bir bolumunde düzenleyicileri icinde, dikiş seti dikiş kutusu yaptım onun içinde ve dikiş makinasının kutusunun üzerinde dolabın içinde ,kağıt tarzı ıvır zivirlar dosyada kanepe altında, mutfak bıçak eşyalar vs çekmecelerde düzenleyicilerin içinde. Elektrikli süpürgenin sadece bir basligini kullanıyorum kullanmadığım parçaları bazanin altında poşette,nevresimler dolabın belli bir bölümünde yastık kılıfları,havlular vb hepsi ayrı ayrı bölümlerde. Uzun süre kullanılmayan eşyaları evden ciksriyorum lazım olacak bir şeyse de dolapların en üst katlarına duzenlice yerlestiriyorum altlarda daginiklkktan hoslanmiyorum her şey yerli yerinde olunca detaylı temizlik bile çok hızlı oluyor.
tarafından
Maşallah canım evet valla hemen iş bitiyor öyle olunva
0 oy
(13,080 puan) tarafından

Hepsinin bir yeri bir kutusu var yeri değişsin hemen anlıyorum. Yeri belli olduğu için de toplaması basit oluyor. Benim de senin gibi el atılması lazım  :)

tarafından
Oh ne güzel canım
0 oy
(3,632 puan) tarafından

Kesinlikle her şeyin bir düzeni vardır perdeyi yarım çektiysem gece uykum gelmez kalkıp onu düzgün çeker yatarım öyle bi yanım var:)

tarafından
Sen benmisin acaba
(3,632 puan) tarafından
Olabilir biz birbirimizi her yerden tanırız:)
0 oy
tarafından
Dosyalar önemli kağıtlar bir çekmecede durur

Parfümler bakım ürünleri aynalı dolap var onun üstünde durar diş fırçası tırnak makası banyodadir anahtar anahtatlikta asılıdır fotolar albümde onlar da dolapta poşetin içindedir elektrikli süpürge toplu durar dağınık değildir parçaları dikiş seti de küçük bir kutunun içinde 12 tane var zaten başka da yok bazen bime falan geliyor onlardan hepsinin yeri vardır aradığımı mutlaka hemen bulurum dağınıklık sevmem
tarafından
Oh canım ne güzel
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Ben kendi yerimi zor buluyorum onları hiç bilmiyorum. Umrumda da değil açıkcası. 
tarafından
Bı ara bende saldım ne yalan söyleyim
(2,944 puan) tarafından
Ev kücük dolap yetersiz. Bir ton zaman harcıyorum düzen icin o yüzden artik umrumda değil.
tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Ben çok salmıştım ama yavaş yavaş hepsine kolaylığa göre düzenliyorum evdeki fazlalıkları atarsam kolay düzenleniyor ama dar yere sığmaya çalışınca zor geliyor cidden çabuk dağılıyor
tarafından
Evet canım fazlalıkları atınca rahatlıyoruz
0 oy
(398 puan) tarafından
Yok bı senin düzenli  bı sen titizsin
tarafından
Allah Allah ne dedim şimdi linç edecek yer arama kalp.kirmayi çokta seviyorsunuz bazıları
0 oy
(5,525 puan) tarafından
Herşeyin yeri var ** su elektrik süpürgesi varya nereye koysam gözüme batıyor onun tek yeri Yok :)))
tarafından
Ben onu gizliyorum ajahahaa ünitenin bir büyük gözü var oraya koyuyorum
(5,525 puan) tarafından
Vala benm koyacak yerim yok ;)
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Çocuk olunca düzen kalmıyor Günü kurtarsam yeter kafasındayım
tarafından
Bende öyleyim ama yinede el atıyorum
(1,091 puan) tarafından
Ben artık atamıyorum Allah'a emanet yasıyorum
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Bakım malzemeleri tırnak makası banyo dolabında, makyaj parfüm yatak odasında makyaj masasında gerl kalanlar hepsi bir odada ufak bir odam var fazlalıkları oraya koyuyorum 
tarafından
Oh ne güzel canım
0 oy
(16,484 puan) tarafından
Büyük çoğunluğun var ama 90 M2 evde üç kişi yaşıyoruz eşya eve göre fazla olunca düzen istediğin gibi olmuyor maalesef 
tarafından
Anladım canım baya küçük kiz ama ev canınız sağolsun
(16,484 puan) tarafından
Kendi evim açıkçası misafir ağırlamaya pek uygun değil diyede işime geliyor:) benim şikayetim yok
tarafından
❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 163 göst.
0 oy
13 cevap 246 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 276 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Azizeak (186 puan) tarafından soruldu
0 oy