0 oy
35 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 9 aylık olcak pazartesi mama ile besleniyir mesela sabah 8 de uyanır mama yer hani ek gıdalar hep mamadan sonra mı olcak nasil yapcam bilmiyorum dün mama yedi uyudu uyanınca çorba vercektim yemedi çok ağladı mamayı yedi ama nasıl zaman dilimi yapmam lazım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabah uyanır uyanmaz sabah kahvaltısı ardından mama, öğlen ek gıda ardından mama, ara öğünlerde meyve yedir. Mesela ek gıdayı yemiyorsa yoğurt ver ardından ek gıdasını ver o şekilde genelde yerler 
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Ben ek gıda verip biraz bekletip üstüne mama veriyorum halada öyleyiz bazen ek gıda istemiyorsa mama veriyorum normal bazen canı istemiyor sonuçta daha doyumluk vermiyorsunuz siz biz büyüğüz ama sabah kalkar erkenden 6 da mama veriyorum 8 yada 9 gibi kahvaltı veriyorum sonra yine mama sonra ek gıda öyle ama bazen istemezse ek gıda zorlamıyorum çünki zorlayınca sonrada RE ediyor ben çok yaşadım
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Tabiki önce ek gıda sonrasında 1 2 saat sonra mama vericeksin doktor bana öyle yapmamı önerdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ahlas04 (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
12 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (963 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.

412,097 soru

12,405,965 cevap

44,609 kullanıcı

Kategoriler

...