0 oy
165 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba kizlar uygulamayı bayadir kullanıyorum ama yeni üye oldum:) tavsiye edebileceğiniz elektrik süpürgesi var mıdır çok pahalı birşey istemiyorum çekim gücü iyi olan bir model önerir misiniz 

13 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
Valla düşük alma ben çeyize pandemi de evlendiğim den fazla mağaza gezemediğim den Arçelik almıştım bidaha aldım Philips led ayaklı hepsi burada da 5-6 000 ₺ ye vardı bi bak istersen çekim gücü düşükse çok uğraştırır seni 
-Reklam-
0 oy
(674 puan) tarafından
Benim eski elektrik süpürgem Fantom Torbalı olandı çekim gücü çok iyi olmasa da idare ederdi işimi görürdü. Kaç ay önce sileyim derken motoruna su kaçtı diye bozuldu. Sağ olsun kaynım hediye alıp gönderdi, şimdi ki Arzum Torbasız olan, çekim gücü süper halıyı resmen yerden kaldırıyor. Trendyol'dan almıştı bize göre fiyatı uygundu, bakmak istersen sana link atarım.
(1,534 puan) tarafından
Canım link atarmısın bende bakayım
(674 puan) tarafından
Attım canım. Benim de aynı renk
https://ty.gl/mafwqz60zlh6y
0 oy
(628 puan) tarafından
Arnica pika fiyatı uygun çekim gücü de çok iyi halıları zor süpürüyorum 
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Çeyiz zamanı Karaca'dan Vantuz süpürge makinesi almıştım. Memnunum,  emiş gücü çok yüksek. Eşim odaları çekerken ben halılara basıyorum. Tek problem güç ayarı yok. Min. Ve max. var sadece. 1 yıl oldu kullanali şu anlık bir sıkıntısı yok umarım daha da götürür beni. Yanlışım yoksa 2022 ortalarıydı 1300 tl 'ye almıştım. 
0 oy
(555 puan) tarafından
Arnika aldim kayin valideme hediye cok iyi 6000 tl ye almistik cok begendi baya iyi cekiyo
0 oy
(36 puan) tarafından
Ben korkmazarka almıştım çok iyi 4 yıldır kullanıyorum haftada bir filtrelerini temizliyorum çekim gücü çok iyi 
0 oy
(7,368 puan) tarafından
Arnica kullanıyorum çok memnunum 
0 oy
(327 puan) tarafından
Arnica Tesla premium mükemmel çekiyor hemde sessiz
0 oy
(3,811 puan) tarafından
Bütçen ne kadar acaba anneme media marktan Philips aldık ufak bir şey 4000 bin tl gayet güzel biraz daha fiyatlı bakarsan bosch markanın vardı 6000 bin TL civarında onun çekim gücü daha fazlaydı
0 oy
(211 puan) tarafından
Profilo ultra kullanıyorum çok memnunum.

Çekim gücü müthiş 
0 oy
(441 puan) tarafından
https://ty.gl/zj91e4x6mhcyf bende 7 senedir bu süpürgeyi kullanıyorum çekim gücü hala aynı profilo markası torbalı almanı tavsiye ederim 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Arnika pika kesinlikle geçen kayinvalideme aldık anneler gününde resmen ilk actigimda makinayla savaşa girdim itiyon cekemiyon hep lazım ileri gidesin sonra sonra normale döndük çok.guzel çekiyor ve kolay temizleniyor:)
0 oy
(1,748 puan) tarafından
İlk süpürgem fakir veyrondu senelerce kullandım çok memnundum motoru yandı bir anda 1 sene olcak fakir Ranger aldım çok memnunum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
20 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,402 soru

12,415,413 cevap

45,000 kullanıcı

Kategoriler

...