0 oy
135 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (263 puan) tarafından

Çalısmam gerek zor durundayiz eşimin aldigi maaş yetmiyor kiradayiz ama oğlumu kaynanama ve görümceme birakicam kaynanam bakmak istemiyor   sürekli bir bahane buluyor ama gorümcem 19 yasnda bakarim diyor eşimde de deidm önden para verelim ona daha iyi bakar dedim 3 yasinda ama çok korkuyorum ya bakamazlarsa ilgilenmezlerse diye :( ama mecburum birakmaya perisan halddeyiz fikirlerinize ihtiyacim var

4 Cevaplar

+1 oy
(1,460 puan) tarafından
Bu ekonomi batırdı bizi 

Fetret devrine girdik sanki , kimse gecinemiyor ya, evi olanda olmayanda 

Ya doğru dürüst bir işin olacak ya da anne de  baba da çalışacak 

Allah yardımcımız olsun 
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Bir çocuğu annesinden daha iyi kimse bakamaz ama mecbursun yani en azından durumunuzu düzeltinceye kadar ara ara arar konuşursun bir hafta zorlanırsın sonra rahat edersin inşallah
(263 puan) tarafından
Bende onu diyorum düzelene kadar içm içimi yiyor sürekli ağliyorum şmdi  ama gerçekten mecburum çünkü birini düzeltmeden biri bozuluyor borc aliyoruz bazi şeyleri ama vicdan azabi cekiyorum ya bakmazlarsa ilgilenmezlerse diye
(780 puan) tarafından
Yok canım ya için rahat olsun eğer görümcene güveniyorsan git derim en azından durumunu düzeltene kadar
0 oy
(8,339 puan) tarafından
Nerde çalışcaksın? Sen daha o 19 yaşındaki, görümcenle anlaşamıyordun geçen yok oğlumu  odasına almıyor diye bir sürü Laf saydın arkasından. Kız yine bakarım demiş aferin valla. 
(263 puan) tarafından
1 tane görümcem yok benimde ondan bahsettiğimi nerden çikardin ??? Ayakkabi fabrikasinda sabah gidip akşa gelicem  3 görumcem var bu arada
(8,339 puan) tarafından
Sen kendin dedin küçük değil 19 yaşında dedin yorumlarda ordan öyle aklıma geldi.
(263 puan) tarafından
Ondan bahsetmiyorum zaten 3 gorumcem var ikisi istanbula gitti o anlatigim kizda gitti biri kaldi çalismak istemiyor kilosundan dolayi dedm bak onu ben calisayim sana vereyim dedim kendi ihtiyaclarini da alirsin dedim tamam dedi ama pek de güvenmiyorum
0 oy
(3,196 puan) tarafından
İyi bakamaycağını düşüyorsan belediyelerin uygun kreşleri oluyor oraya bakabilirsiniz benim kızımada annem baktı çokda güzel baktı sağolsun sayesinde çalıştım evimi arabamı aldım hiç sende hemen ev bile alamazsan kenarda birikim olur rahat edersin hayat şartları çok kötü 
(263 puan) tarafından
Ahhh anneciğimmm olsa da bakassa mekani cennet olsum bir dakika bile düşünmezdi birak git derdi ama başkalarina yük oluyor işte evlatlarimiz bakalim allahin izniyle bi çoüzm bulacaz

İlgili bir soru bulunamadı

408,634 soru

12,279,339 cevap

37,840 kullanıcı

Kategoriler

...