0 oy
52 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar bana Burası geldi ama hiçbir şey bilmiyorum hiçbir konuda bir fikrim yok zaten harç ücreti dönem başı 2.500 olmuş kayıt yaptırsam mı değiyor mu diye de kafam karışık okuyanlar var mı acaba bu bölümü önü açık mı okumaya değer mi sizce 2 yıl evliyim bir oğlum var 23 yaşındayım hiç Üniversiteye de gitmedim okusam mı sizce

2 Cevaplar

0 oy
(119 puan) tarafından
Benimde anadolu üni halkla ilişkiler aöf ben son senemdeyim mezun olmaya 2 ders kaldı ama umrumda bile değil suan.. Diplomayı bile basılı olarak vermiyorlar PDF veriyorlar harç ücretleri zaten almış başını gitmiş tam ticarethane hevesim kaçtı açıkcası 
(32 puan) tarafından
Diplomanin pdf olarak verilmesi mi varmis??
-Reklam-
0 oy
(491 puan) tarafından
Ben başka bölüm okudum Atatürk üniversitesinden ama şükür hiç kalmadım çıkmış sorular çıkıyor hep çocukla da sıkıntı olmuyor bazen son gece çalışıp geçtiğim oluyordu geçemesende bütünleme sınavları oluyordu getiriyorlardı bence oku ne okusak kârdır diplomayıda basılı olarak eve gönderdiler 
(491 puan) tarafından
Ben 2 ay önce mezun oldum Atatürk üniversitesi basılı veriyor Anadolu üniversitesi ve İstanbul üniversitesi vermiyor,yani alım oluyor halkla ilişkiler için sonuçta her kurumun halkla ilişkiler departmanı var .iş bulmak da hem nasip hem torpil olmuş ama 2 yıl da okuyun bence ne kaybedersiniz çocuklar ile zor olmuyor ama onu dert etmeyin bence okuyun belki işte nasip olur
(32 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm. Bi sorum daha olacaktı ata aof hibrit uygulamasi varya ya hanı giriş istiyor sifre almak için öncelikle kayıt olup harcı mı yatırmak gerekiyor acaba
(491 puan) tarafından
Evet kayıt olmazsan olmuyor uygulamayı indir deneme yayınlanıyor sorularda içinden hep o uygulama sayesinde güzel puanlar aldım hep
(32 puan) tarafından
Canm bugün kayıt yapicam da online oluyor mu yoksa halkbankasina mi yatirmam lazim
(491 puan) tarafından
Online oluyor başarılar diliyorum inş güzel yerlere gelirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 261 göst.
2 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Doga_DVM (5,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 74 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu

404,899 soru

12,129,367 cevap

36,496 kullanıcı