0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Arkadaşlar sizin gebelikte başta vajinadan hava gaz çıkar gbi oluyormyydu..bnm adet öncesi olurdu ama adet olmadım hamilelikte de olurmu acaba

3 Cevaplar

0 oy
(1,215 puan) tarafından
Rahim genişliyor ayrıca oradaki pelvis kasları güç kaybediyor ondan dolayı normal bir durum.  
(32 puan) tarafından
Gebelkle alkasi olurmu
(1,215 puan) tarafından
Bebek baskı yapıyor demişti doktor bana ama birde ilişki kaynaklı da olabilir demişti bizde yoktu riskli oldugu için ama o halde oluyordu. Normal doğum yaptım 3 sene geçti halen o durumdayım ameliyat olmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bakalıö
(32 puan) tarafından
Gebelik basindada oldumu belirti olarak yani
(1,215 puan) tarafından
Yok erken başlamamıştı 6 ay filandı i
-Reklam-
0 oy
tarafından
özür dileyerek yazıyorum ses çıkması genişlemesinden kaynaklanıyor.
(32 puan) tarafından
Gebelkle alakası olurmu
tarafından
yani gebelikle alakalı olduğunu hiç duymadım belki de ilgisi vardır ama ben hiç rast gelmedim. doğurduktan sonra rahim kendini toparlıyor. birde öneri verebilirim ama gebeyken yapılıyor mu bilmiyorum. şap biliyorsunuzdur taş şeklinde satılıyor onu kaynar suya atıyorsunuz eriyene kadar bekliyorsunuz sonra bir leğene koyun suyu buharına oturun buharı vajinaya ulaşsn. en son ılıdıktan sonra da suyu ile vajina bölgesini yıkarsınız. dediğim gibi gebeyken yapılıyor mu bilmiyorum. şapın daraltma özelliği var.
(32 puan) tarafından
Teskkr ederm:)
(462 puan) tarafından
Sap nerde satılıyor
tarafından
aktarlarda bulabilirsiniz
0 oy
(258 puan) tarafından
Genişlediği için ses cikyr bende de oluyordu vajinayı darltma ameliyatı oldum cnm eskisi gibi olmadı 
(1,215 puan) tarafından
Ameliyat zor oldu mu acaba bide yaşınız kaç
(258 puan) tarafından
Yaşım 24 iki bebek annesiyim cnm Sezaryan doğum yaptınız mı eğer yaptiysanz bunun sizisinin yanında hicbirsey cnm korkulacak gibi değil sadece güzel doktor bulmanız gerek kadın doğum doktoru
(1,215 puan) tarafından
Yok normal doğum bir bebek 32 yasındayım yanımda kimse yok o yüzden biraz tedirgin omuyıruö
(258 puan) tarafından
Ben. Bir kızımı normal doğum yaptım birinide Sezaryan eve geldiğin gibi ayağa kalkabiliyrsn cnm sadece eğilirken önce kizlerini kırarak oturman gerekecek zor değil cnm inanın basit olduğunu bilseydim en başta olurdum ameliyat otururken ses geliyrdu yürürken ses geliyrdu ilişkide de aynı şekil hayatı etkiliyrdu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (631 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,525 cevap

36,579 kullanıcı

...