0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
Kizlar bugun 7. Gunum toparlandim iyiym siddetli bas agrim bugun kesildi fakat bogazimda bi tuhaflik var amelyt sirasinda bi oksuruk tuttu beni o gunden beri bogazimda sanki bisi eksik bisi kopmus okusuremyorum sesim kisik cikyor tuhaf ckyor anlamadim sanki bi dqmarm kopmus gibi normalmi sizce duzelirmi

9 Cevaplar

0 oy
(4,478 puan) tarafından
Baş ağrısı da öksürükte olmadı ama bel ağrım hâlâ var ağır bir iş yapsam perttim. 
-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından
benim de 3 hafta oldu , bi sorun yok cok sukur , ameliyathaneler soguk oluyor ya usutmus olabilir misiniz acaba, bana bi titreme gelmisti oraya girince
0 oy
(5,136 puan) tarafından
İki yıl bel ağrısı çektim dayanamdim hacamat yaptırdım Allah a şükür bu geçti ama gaz problemim hala geçmedi 4 yıl oldu doğum yapali
(4,431 puan) tarafından
Ay bel agrisi ondan mi acaba ben de dokuz ay once dogurdum benim de belim agriyo
(5,136 puan) tarafından
Mahvetmisti beni sanki böyle oklava var belimde ne egiliyordum egilsem kalkamiyordum tam da iğne yaptıkları yerdeydi
0 oy
(279 puan) tarafından
Bel ağrısı kabızlık hemoroid baş ağrısı ... tuvalet sorunu çok var. Bel agrisi kalicı arada kitliyo beni 

Ama benimkinzorunlu sezeryandı 7.ci ayımda suyum gelmiştı
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Hiç bir sorun yaşamadım valla hatta ilk doğumdan çıkınca kahve için dediler ben o ara unuttum telaştan kahve falan içmedim hiç ona rağmen hiç olmadı ama çok fazla su içmiştim öncesinde 17 saat suni sancı aldım 12 saati aç susuzdu çok susamıştım doğumdan çıkınca bir saatte 3 litreye yakın su içmiştim hemşireler o yüzden ağrım olmadığını söylemişti sonrasında da bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 
0 oy
tarafından
Benim çok öksürüğüm oluyordu 
0 oy
tarafından
Bel agrisi...  
0 oy
(2,066 puan) tarafından
sesinin kısılması belki yoğun kaygıdan olabilir canım. ben de spinal anestezi ile sezaryen oldum çok şükür bir sıkıntı yok. 
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Ağır bir depresyona girdim hala lohusayim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazinannesi12233 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
+1 oy
21 cevap 236 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,422 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...