0 oy
81 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (295 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. Hamilelik süresince ve sonrasında cildim aşırı kurudu. Alnım pul pul dökülüyor. Bacaklarım kollarım da sürekli kaşınıyor. Bebekler için olan losyonlardan denedim ama hep yakıyor cildimi. Kantaron yağı gibi şeyler de denedim ama yeterince nemlendirmiyor. Aynı sorunu yaşayıp şu krem iyi geldi diyen varsa yazabilir mi? 

5 Cevaplar

0 oy
(518 puan) tarafından
Kendime kullanmadım ama oğlum da atopik dermatit egzamaya yatkın kuru cilltli olduğu için 

Mustela stelatopia kullanıyoruz onu kullanabilirsin biraz pahalıdir ama güzel bn beğeniyorum 
(645 puan) tarafından
Biz de kullanıyoruz gayet güzel bence de
(295 puan) tarafından
Allah razı olsun cevabınız için teşekkür ederim
(3,736 puan) tarafından
Duruma sizin pencerenizden bakarsamda mesela tavsiye ettiğiniz mustela Fransız Ürünü, Macron yani Fransız hükumeti İsraile tam destek veriyordu surda 8 Temmuz 2024 e  kadar ,seçimde ikinci tura kalınca muhalif baskısı ile Filistin hükumetin taniyacagini açıkladı.Haberiniz olsun.
Yani İsrail destekcisinden de almak aynı şey. Ama önce sağlık düşüncesi ile yapılması gereken müdahale edilmesi gereken neyse onun üzerinden ilerlemek en doğrusu.
-Reklam-
0 oy
(3,736 puan) tarafından
La roche posay lipikar baume yada Bepantol Derma bakabilirsin.
(295 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim
(518 puan) tarafından
Bu ikisi de İsrail ürünü
(3,736 puan) tarafından
şuan özel bir durumu var ihtiyaci olan ve işine yarayacak ürün tavsiyesi bu malesef cilt bakımı yapmak istiyorum daha dogrusu kozmetik amacli tavsiye değil, Bu pencereden bakmak en doğrusu şu durum için. Varsa eş değer olarak bildiğiniz muadil denebilecek tavsiyede bulunabilirsiniz.
(518 puan) tarafından
Cildiye doktrou la Roche yerine mustela tavsiye etmişti memnunum
(3,736 puan) tarafından
Atopide mustela da etkili kızım da atopik biz pek cok urunu kullandık la roche-posay iyi gelmişti kızıma bu atopide hiç belli olmuyor kimine bioderma kimine mustela kimine la roche vs iyi geliyor bizde çok ürün kullandık la roche-posay ile devam ediyoruz.
Bende atopigim banada en iyi bepantol derma geliyor.La roche-posay ben kendime sürgümde acayip terliyorum resmen cilt üzerinde bir katman oluşturuyor havasız kalmışım gibi hissediyorum losyonunda ama kızımın dokuntu oluşumuna iyi geliyor.
0 oy
tarafından
Hep ilk tercihim Shea Butter yağıdır, tek geçerim. Doakozmetikte vardı. Bulamazsanız Nivea değerli yağlar içeren losyon, Kiraz çiçeği ve jojoba yağı olan. Çok sürmeyin ama işe yarıyor.
(295 puan) tarafından
0 oy
(272 puan) tarafından
Dermatove cok iyi eczane urunu su bazli zaten
(295 puan) tarafından
0 oy
(266 puan) tarafından

image

Merhaba, yüzünüzü banyoda ne ile temizliyorsaniz güzelce temizleyin banyo sonrası bunu sürün, sabahları yüzünüzü yikadiktan sonra da sürün bana dua edersiniz. Benim yüzümde aynı 15 yıldır bunu kullanıyorum yüzümde bir iz bile yok cildi de güzelleştiriyor. Bundan başka.bir şey sürmüyorum yüzüme kesinlikle şans verin. Aktardan alabilirsiniz
(295 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bakayım içeriğine alkol olan şeyler yakıyor çünkü. Denerim bunu da. Şu ana kadar bir sürü krem denedim maalesef cildimi tahriş ettiler. Sararmaya neden olmuyor inşallah yüzde
(266 puan) tarafından
Hayır zamanla cildi pırıl pırıl yapıyor, 30 yaşındayım 15 yıldır kullanıyorum ve yüzümde leke bile yok ne leke ne ufak bir kırışıklık. İnşallah şifa olur size de ♥️
(295 puan) tarafından
Ay inşallah canım ❤️ maşallah size de hep böyle güzel ve sağlıklı kalın inşallah ❤️
(266 puan) tarafından
Aminn kuzum hepimiz de inşallah ♥️ bu arada ürünün içeriginde alkol yok ♥️
(295 puan) tarafından
İnşallah ❤️ çarşıya çıkınca alacağım inşallah çok sağ ol ❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 125 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
12 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.
2 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.

402,020 soru

12,035,171 cevap

36,262 kullanıcı

...