0 oy
621 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
Ben evleneli 2 yıl olmadı daha 19 yaşındayım neden bilmiyorum eşimle hergün tartışıyoruz abartısız hergün her akşam ben düzelmeye çalışıyorum ama eşimjn ilgisiz tavırları yüzünden sürekli sinirleniyorum her seferinde biyerlerime vuruyor öyle şiddetli değil ama canımı acıtıyor bugün taze fasulye yapmıştım çocukla anca yapabildim fazla pişmemiş gitmiş hemen annesine demiş kayınvalidem beni severdi ama oraya gittim bana laf sokuyor çocuğum zayıfladı fln diyor eşim sürekli böyle yaptığı ičin hiçbirşeyde hevesim kalmıyor yaptığım yemekte anca bu kadar oluyor oda 40 yılın başı bi kötü yemek yaptım bana demediği laf kalmadı gerçekten çok yoruldum artık anlatacak kimsemde yok size anlatmak istedim belki birileri moral olur diye:(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Biliyor musun yaşadıklarımı biri yerime yazmış gibi maalesef bende aynı kafada olan bir sefresizle evliyim tabi bir-kac saat önce beni bırakıp gitti boşanıp sevgilisiyle evlenecek kesin benim eşimde öyle bütün sülalesi saydırır bama elimden tutup yanımda olduğu yok 

Bend E 6 aylık bebeğimle.yanliz  tek başında yıkım kararı gelmiş 10 güne boşaltılması gereken çürük bir binada yanlız başına oturuyorum babamı aradım kapat kapını uyu dedi bu kadar düşünceli ailem var 

Sana şunu diyim eşinin tedavi görmesi gerek aynı benim ******** eşim gibi baksana
(8,197 puan) tarafından
Ne kadar üzücü durumdasınız Allah yardımcınız olsun.
(3,571 puan) tarafından
Sanada çok üzüldüm inan Rabbim hem eşine hem ailene aklı fikir vicdan versin bu cuma gecesi evlanının için Rabbim yardımcın olsun inşallah
tarafından
Sadece az vicdanlı olsunlar yeter
tarafından
Asla aldatmaz deme canım aldatmasada sırf senin büyük konusmandan basına gelir aldatır agzımızdan her cıkan kelimeye cok dikkat etmeliyiz Büyük konusmaktan Allaha sıgnırım de
tarafından
Aynen vala az vicdan
-Reklam-
0 oy
(6,180 puan) tarafından
acitmadan sakayla vira vura bi bakmisim gozu doner yakinda heryerin mor gezersin. ne gerek var insan olsun. cikmu onemli fasulye az pismisse koyarsin ekmegin arsina peynir yada kasar basarsin tost makinaya tost yer sartmi vurmak kirmak bide elaleme evin seyini anlatmak. insan karisi kotu bise yapsa bile annesine karsi esini yuceltir. yapamadigi seyi bile yapti der yani. bence. esin evindeki sirri her seyi saga sola anlatmakta vik pisman olacak sen kabullenip susup adamin baskisini gormezden geldigine asiri pisman olacaksin
(34 puan) tarafından
Haklısın ama eşim öyle değil işte:(
(6,180 puan) tarafından
bastan iste oyle alistirman gerek. sana birsey dedimi  ac degiliz dolap mazeme dolu yapilir yani hu mesele degil. diye adami alistirman gerek. tabi erkegin yapisi kararkterinden karaktere fark varda nebilim gereksiz yere bunlar birkecek. daha yeni evlisin . 9 ay zaten hamilelik onu sayma cck nekadarlik bilmiyorum da bir senelik evlilik kadar yenisin aslinda gozunun icine bakmasi lazim cicim zamanindasin bi bes 6 sene devir  insnlarin ozaman anlasiliyor zaten ne oldugu
0 oy
(8,197 puan) tarafından
Yasın çok küçük maalesef.  Belkide hatali davranışların vardır insanız sonuçta. Zamanla olgunlasacaksin.  Keşke erken evlenmeseydin bide çocuğun varmis
0 oy
(3,571 puan) tarafından
Çocuk yaşta gelin olmuşsun sonrada anne hep derim yanlış anlama niye bu kadar acele ediyorsunuz biraz yaşınızı yaşayın yaş ilerledikçe insan hayat arkadaşını daha iyi seçiyor çünkü sadece kalbi ile değil akıl da devreye giriyor şiddet yanlısı değilse çok konuşarak halledebilirsin madem kayınvaliden iyi onunlada tatlı bir dille konuşabilirsin
0 oy
(3,568 puan) tarafından
19 yaşındasın 2 yıllık evlisin doğru mu anlıyorum ben Allah aşkına ne peki seni 17 yaşında evlenmeye iten şey daha çocuk yaştayken lise çağındayken kısacası okula gidecek yaştayken kocaya gitmene sebep olan şey ne tabii şimdi en kötü anne baba sizdedir en kötü imkanlar sizdedir koca evini baba evine tercih etmişsinizdir ya yapmayın Allah aşkına okulunu okusaydın bir meslek sahibi olsaydın belki kocana karşı bir söz hakkın olurdu şimdi Ömür billah bu sıkıntıları çekeceksin niye yapıyorsunuz bunu kendinizi küçücüksün daha genceciksin
tarafından
Had bilmek gerekir ki haddimi bildiresin dicemde anlamazsın ;) anlasan bu kadar çelişmezsin kendinle zaten
(3,568 puan) tarafından
Off tamam Hafsa sensin tamam herkes yanlış bı sen doğrusun tamam biliyoruz seni tamam :)
tarafından
Çok cool görünüyorsun böyle :) taktın bozuk plak gibi sensin sensin demeye. Sana çok basit bir şey sordum madem bu kadar medeni anlayışlı saygılı bir insansın neden her konuda aynı duruşta değilsin ? Verecek cevabın yoksa ergenliğe bağlamana gerek yok komik oluyor. Kişisel algılama seninle bir problemim olduğundan değil, sorun yaşadıkmı daha önce hatırlamıyorum ama yaşamışız sanırım konuşma üslubuna bakılınca öyle anlaşılıyor ama inan umrumda değil. Her iki postta da senin yorumun ilk sırada gözüme çarptı ve ikiside birbirinden farklı çelişiyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı algılama problemi yoksa bi insanın
(3,568 puan) tarafından
Çok uzun okuyamicam valla devam et kendi kendine konuşmaya sen anlat anlat :)
tarafından
İyi günler sana…
0 oy
(539 puan) tarafından
Çocuğun varmi
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Canisi gitmiş yorumlar da esini savunmussun söyle değil böyle değil yapmaz die. Yukarıda anlattıklarını yapan herseyi yapar keşke biraz gözünü açsan. 
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin. Ama ne okursa olsun sana vurmasına müsaade etme canım. Yavaş vursa dahi. Buna yüz bulursa daha şiddetli si de olur. Aman deyim. Nasil alışırsa öyle gider. Daha 2 yıl olmuş zamanla düzelir insaAllah. Onunda yasi küçükse. Erkekler geç olgunlaşır maalesef. Bayılırlar bir acik bulmaya. Tamam bidaha fasulye yok sana de pişirme.bir süre.
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Sen gözünü açmadığın sürece buraya gelip dert yanma bence 
(792 puan) tarafından
Dertleşmek istemiştir daha 19.yasinda gencecik
(2,625 puan) tarafından
19 yaşında olabilir ama sonuçta evlenmiş çoluk çocuga karışmış bir bayan artık o. Gözünü açması lazım ilerleyen yaşların da çokkk çeker yoksa
(792 puan) tarafından
Canım herkez bir olmaz ki ama senin tecrübenle onun tecrübesi arasında çok fark var
(2,625 puan) tarafından
VAlla canım buraya çok şey yazarım ama gerek duymuyorum herkesin aklı fikri var sonuçta öncelik insan kendi değerini bilmeli kendini kullandırtmamalı
(792 puan) tarafından
Amacım sizle tartışmak değil sadece  gerçekten zor  16 yaşında evlendm 17 anne oldum ve  bir çok şeyi bilmiyordum ezildim de şiddet de gördüm ama gerçekten anladığında değişiyor insan
0 oy
(10,120 puan) tarafından
17 yaşında evlenip hatayı en başta yapmışsın ne desek olmaz duadan başka Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 463 göst.
15 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 358 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 423 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde prens.annesiyim (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.