0 oy
825 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,329 puan) tarafından
Eşimle şükür iyiyiz hep ama en ufak şeye bazen sinirleniyor sabırsızlanıyor. Benimle alakalı olmayan meseleler. Yani ailesi olur işi olur o tarz şeyler. Hep diyorum kendini üzdüğünle kaliyorsun daha sakin olmayı dene diye ama başka bir olayda tekrar aynı:D huylu huyundan vazgeçmiyor. Daha sabırlı olmasını isterdim. 

47 Cevaplar

0 oy
(7,481 puan) tarafından
Bu kadar iskolik  para kazanma hırsını değiştirip daha çok çocuklarıyla ilgilenip bana yardımcı olmasını isterdim canim.
(3,329 puan) tarafından
İnşallah canım benim, inşallah her şey istediğin gibi olur
(7,481 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Ayni şekilde senin esinde istediğin şekilde olsun İnşaAllah.
(3,329 puan) tarafından
İnşallah canım şükür iyi de başkalarına sabrı olup hemen sinirlenmese tam olacak
-Reklam-
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Üşengeç herşeyi ayağına istiyor kürdan bile (işte yoruluyormus) bende çocuklardan yoruluyorum o ne olacak 
(7,481 puan) tarafından
Ay benim kide öyle. Diyorum ki iş yerinde nasıl çalışıyor bu adam. Asir8 sinir oluyorum. İmkanı olsa afedersin tuvalete bile beni gönderir okadar deyim.
(3,329 puan) tarafından
Bazen eşim yoruldum diyince ben de yoruluyorum diyip ufak tefekte olsa yaptırtıyorum bir şeyler en kötü bebeğim yeni doğdu, ona bak diyorum. Biliyorum ki alistirmasam öyle gider erkekler biraz düz kafa söyleyerek anca anlıyorlar.
(7,481 puan) tarafından
Valla alışmak değilde içinden gelmeyen yapmıyor canım. Asla eşim Bi 5 dk bakıp tutmaz. Anca sevilecek yasa gelince gelir sever öper koklar. Kendi bebekten daha zahmetli. Böyle eşine yardım eden babalara hep gıpta etmişimdir.  Hadi yardım etmiyor sıkıntı ds etme demi ama yok maalesef. Napalm Rabbım beterinden korusun buna sukur:)
(3,329 puan) tarafından
Amin amin canım, benimki de ağlar ağlamaz verir ama olsun ona da şükür :D
0 oy
(137 puan) tarafından
Kaynimla evli olmasını değiştirmek isterdim 
(3,329 puan) tarafından
Keşke canım. İnsanın ailesi evlendikten sonra eşi ve cocugu olmalı
0 oy
tarafından
Ben sadece vicdanlı merhametli olsun isterdim çok değil azicikda olsa da yeterli 
(3,329 puan) tarafından
Rabbim eşinin kalbine merhamet versin canım inşallah
tarafından
Amin amin inslaah
0 oy
(162 puan) tarafından
Öyle Bi şansım olsa eskiyi götürüp komple yenisini getir isterdim çünkü komple bozuk 
(3,329 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun. İnşallah istediğin gibi olur canım benim
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Merhametsizligini 

Bencilligini 

Fedakar olmayışını ve sinirini değiştirmek isterdim geriye bisey kalmadi zaten
(3,329 puan) tarafından
Rabbim gönlünün istedigi gibi nasip etsin canım
(3,246 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
(863 puan) tarafından
Dinlemeyi bilmiyor cümlenin yarısında cevap veriyor dinlemeyi bilmediği için hep iletişim sorunu yaşıyoruz 
(3,329 puan) tarafından
O da sıkıntı canım. İster istemez yanlış anlaşılmalar da olur
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Anaci olmasını değiştirirdim adam anasının eteğinden çıkıp evliliği kabullenemiyo resmen 
(3,329 puan) tarafından
Zaten bir çıksa muhtemelen her şey 4 4 lük olacak
(1,113 puan) tarafından
Aynen huzurumuzu bozan tek şey anasının varlığı
0 oy
(698 puan) tarafından
İnadını değiştiemek isterdim inat ettimi kırılmıyor inadı 
(3,329 puan) tarafından
İnatta zor bacım inşallah istediğin gibi olur
(698 puan) tarafından
Zorki ne zor inşallah
0 oy
(909 puan) tarafından
Çok inatçı ve kavga etmeyi trip atılmasını falan hiç sevmez 2 yıllık evliyiz öncesinde 4 sene sevgili 2 sene nişanlıydık nerdeyse 8 senedir brilikteyiz ama yok adam akıllı ağız tadıyla bi kavga edemedim adamla :))) ya susar ya tamam der konuyu kapatır bu huyu değişse az bi kavga edip rahatlasak şöyle ne güzel olurdu :)
(3,329 puan) tarafından
Haha eşimde kavgayı sevmez hiç uzatmayız o yüzden şükür aslında güzel kız çaktırma:D
0 oy
(6,892 puan) tarafından
İnat ve kin huyunu sadece bana karşı değil herkese öyle ama çok sinir oluyorum 
(3,329 puan) tarafından
İnşallah düzelir canım benim
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Herşeyi ni

Ailesine bağlı olmasını anlayışsız olmasını sinirli olmasını kısaca herşeyini 
(3,329 puan) tarafından
Rabbim evine huzur versin inşallah düzelir canım benim
(1,844 puan) tarafından
İnşallah sağol cnm
0 oy
(139 puan) tarafından
Düşündüm bulmadım Yok sanırım 
(3,329 puan) tarafından
Ne güzel bacım ❤️
0 oy
(3,387 puan) tarafından

Çok merhametli olması ve bazı şeylere karşı gözünün kör olması ;) ne geliyorsa başımıza bu huyları yüzünden geliyor 

(3,329 puan) tarafından
Genelde sonucu nankörlük oluyor. Yapmasaydin diyorlar. İnşallah anlar insanları
(3,387 puan) tarafından
Evet gerçekten de öyle oluyor maalesef. İyimolmak da kötü
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Çok uyumasını değiştirdim bide çok fazla kararsız onu değiştirdim.Bu kadar
(3,329 puan) tarafından
Olsun bacım buna şükür inşallah onlar da düzelir ❤️
(3,603 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(342 puan) tarafından
Valla bacım hangisinden başlayayım ben ailesini değiştirsem kocam iyi yaa biraz aile dolduruşuna geliyor o kadar 
(3,329 puan) tarafından
İnşallah düzelir canım benim ❤️
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Çok rahat çok sakin ve çok sabırlı. Ben tezcanliyim olsun bitsin isterim ama o çok sabırlı hallederiz derdinde ;)
(5,777 puan) tarafından
Ha bide kendisiyle ilgilenmeyi çok sever  ise gidince rahat 45 dakika hazırlanır
(3,329 puan) tarafından
Haha ikisi de zor ortası olsun
0 oy
(1,417 puan) tarafından
Ay cok dın dın herşeyi elestirir bi seyi kirk kere söyler beni cildirtir
(3,329 puan) tarafından
İnşallah düzelir bacım zor ya
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Ele hayir demesini bilsin millete hayır diyemiyor hep bi işlerine koşturuyor sinirlenince söylenmeye başlıyor biz tartışıyoruz sonra da 
(3,329 puan) tarafından
Aynı eniştem. Bazen millete yardım etmekten kendi beli ağrır. Hayır deme huyu yok. İnşallah düzelir
0 oy
tarafından
Doğru yerde düşünerek hareket etsin isterdim, hep yanlış yerde düşünerek ama doğru yerde bodoslama hareket ediyor. Bu da dertsiz başına dert açıyor.

Bir de her şeyi en erken o görüp anlıyor, her labirentten ilk o çıkıyor ama sonucun kötü olduğunu bilse bile engellemiyor. Biraz olan olsun napimci, en azından bunu düzeltmesini isterdim. Hayır demeyi bile ben öğrettim.
(3,329 puan) tarafından
İnşallah istediğin şekilde olur hocam:) erkekler biraz öyle ya çok sabirlilar ya çok sabırsız ortası yok. Sonucu da ona göre biraz kendileri kadar eşlerini de yoruyor
tarafından
Elhamdülillah bende eksik olan ne varsa onda var, onda eksik ne varsa bende var. Bir yerde eğer böyle olmasaydı belki daha iyi olurdu ama o zaman da bana hiç ihtiyacı olmaz, hiç işi düşmezdi diyorum. O yüzden olduğu gibi kabullenmek şart.
Evet, sabır gerçekten çok büyük imtihan onlar için. İster 10 ister 30 yaşında olsunlar hepsi çocuk gibi. Eşim benden 3 ay küçük bir de :)lssksksksksk
(3,329 puan) tarafından
Rabbim birbirimize tamamlıyor eşlerimizle. Herkesin evine huzur. Bereket girsin inşallah. Benimki de benden 7.5 yaş büyük ama dediğin gibi erkek erkektir :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 759 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
0 oy
12 cevap 164 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 352 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde imannia (51 puan) tarafından soruldu