0 oy
903 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,454 puan) tarafından
Eşimle şükür iyiyiz hep ama en ufak şeye bazen sinirleniyor sabırsızlanıyor. Benimle alakalı olmayan meseleler. Yani ailesi olur işi olur o tarz şeyler. Hep diyorum kendini üzdüğünle kaliyorsun daha sakin olmayı dene diye ama başka bir olayda tekrar aynı:D huylu huyundan vazgeçmiyor. Daha sabırlı olmasını isterdim. 

47 Cevaplar

0 oy
(6,827 puan) tarafından
Hiçbirşeyini. Ufak konularda olsada nazar boncuğu olsun :D
(3,454 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️
(6,827 puan) tarafından
Sağol canım. ❤☺Tabi bazen sinir etmiyor değil
-Reklam-
0 oy
(674 puan) tarafından
İnat huyunu ve herseyi kafasına tasmasını 
(3,454 puan) tarafından
Benim eşim de takar canım. Genelde daha iyi olmak için, daha iyi yerlere gelmek için sürekli düşünürler. İnşallah istediğin gibi olur ❤️
(674 puan) tarafından
Aynen öyle Amin inşallah umarım sizde öyle olursunuz
0 oy
(2,205 puan) tarafından
Sinirlendiğinde bağırıp çağırmamasini. Her ne kadar söylediğim şeye sinirlense bile düzgünce ve sakince duygularımı anlamasını isterdim...
(3,454 puan) tarafından
Keşke canım, erkeklerin geneli böyle. Yani çabuk patlayıp çabuk sönüyorlar
0 oy
(134 puan) tarafından
İnadını geniş mezhepliğini bide birşey dediğimde bakarız demesini 
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Aileme gelince 1 kg tavuğun lafını yapmamasını çok isterdim.pintilikden vazgecemiyor
(3,454 puan) tarafından
Üzüldüm canım inşallah bu huyunu terk eder
(1,957 puan) tarafından
Can çıktı huy çıkmadı. Edermi ğı u canını işte parasını isteme
0 oy
(436 puan) tarafından
Yavaş oluşunu değiştirmek isterdim. Çok agır yürüyor . Yapılı birisi zaten. Çocuk düşse hop diye eğilmez mesela yavaş yavaş yürür yavaş egilir .ama ben olsam rüzgar olurum fırtına olurum. Düzelmiyor da hiç. Sinirimden küo oluyorum . Eve hırsız girse valla brn daha erken davranmaktan korkuyorum :) zaten yapı olarak ben çok kıpır kupırım. Kaynanam 2 kat aşagımda. Ditor ki senin yürümeni tanıyorum. Patır patır yürüyorsun . Diğer gelin agır yürüyor . 
(3,454 puan) tarafından
Ya bir şey söyliyim mi ben de ağır yürürüm hatta ablamla çok kavgam vardır bunun yüzünden ama şimdi daha iyiyim şükür. Hatta hızlandım da. Darısı eşine inşallah:D
(436 puan) tarafından
Yani uyuşuk hımmıl insanlara aşırı gıcık olurum. Arkalarından itesim gelir de işte hakim oluyorum kendime :) seni de tebrik ederim zoru nasıl balardın anlatsana eşime uygulatayım.
(3,454 puan) tarafından
Ee herkes önden gidince mecbur kaldım haha
0 oy
(689 puan) tarafından
Çok eli açık.   Biri para sorsa başkasından borç alıp veriyor.  Ve bu huyu bizi zora sokuyor.  Gün sonunda biz borçlu oluyoruz.  Kendini kullandirtiyor
(3,454 puan) tarafından
Fazla iyilikten maraz doğar bacım. Tabii ki artık kullanmaya geçer. İnşallah düzelir bu huyu

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 772 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 270 göst.
0 oy
12 cevap 167 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 369 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde imannia (51 puan) tarafından soruldu