0 oy
743 göst.
Diğer kategorisinde (318 puan) tarafından
Evet kızlar nur topu gibi yeni bi virüsümüz olmuş heryerde haberi dönüyor ben covid aşısı olmadım o zamanlar çok fazla linç yemiştim ama hiç covide  de yakalanmadım tekrar aynı şeyler olursa sanırım yine aşı olmayacağım rabbim vatanımızı milletimizi korusun inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamayız bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz? 

15 Cevaplar

+7 oy
(5,471 puan) tarafından
Herhangi bir aşısı yok zaten hanımefendi
(5,471 puan) tarafından
Tabi efendim çok haklısınız.
(3,572 puan) tarafından
Aradığım cevap resmen adamlar bas bas bağırıyor zaten herhangi bir ilaç bile yok var olan ilaçlarla sadece semptomları hafifletmeye çalışıyorlar diye bırak aşıyı yani bu şekilde bilinçsizce kör cahil açılan postları o kadar sinir oluyorum ki ister olun aşı ister olmayın burada milleti gaza getirmeni ne alemi var kimse sizin aşı olup olmadığınızla ilgilenmiyor ki herkes kendi kararını kendi veriyor sonuçta
(4,405 puan) tarafından
+++++
(318 puan) tarafından
Beni tanımadan nasıl kör cahil diye itham edebilirsiniz burası herkese açık bi platform kimseye hakaret etmedim saygısızlık yapmadım fikir sordum siz nasıl bu kadar saygısızca yorum yapabiliyorsunuz ya hoşunuza gitmediyse post doğru düzgün yazabilirsiniz fikrinizi söyleyebilirsiniz kişi kendinden bilir işi kimseyle tartışmaya girmeye niyetim yok
(3,572 puan) tarafından
Ben de tartışmak amaçlı yazmadım zaten sen nasıl fikrini belirttıysan ben de aynı şekilde fikrimi belirttim dediğim gibi kimse aşı olup olmamanızla ilgilenmiyor bu şekilde açılan postlar tamamen milleti gaza getirmek amaçlı açılıyor diye düşünüyorum virüs çıkalı ne kadar oldu daha ne kadar bilgi sahibisiniz bilgi sahibi olmadığın bir konu hakkında cahilsindir değil mi yanlış bir şey söylemediğimi düşünüyorum Dediğim gibi amacım tartışmak değil iyi akşamlar
(11,228 puan) tarafından
Maymun çiçeği virüsünü uzun zamandır duyuyorum ben yeni değil ki
(318 puan) tarafından
Aşısı var demedim ki Çiçek aşısını uygulamaya başladılar bile eğer öyle bişey olursa aşı olur musunuz anlamında yazdım covidin de aşısı yoktu sonradan çıkardılar
(318 puan) tarafından
Benden başka post açanlarda var neden tek bana bu şekilde insanları gaza getirmek falan diye yazdınız söyler misiniz? Fikir amaçlı açtım beğendirememişim size postumu hay Allah! Ne kadar önyargılısınız..
(3,572 puan) tarafından
Amacım tartışmak değil diyorsunuz ama konuyu uzatmak istemediğimi belirtmeme rağmen hala ön yargılısınız şeklinde cevaplar veriyorsunuz herhalde amacınız beni de gaza getirip tartışma ortamı falan yaratmak aşı çıkarsa siz aşı olmazsınız olur biter Dediğim gibi hiç kimse aşı olup olmamanızla ilgilenmiyor hanımefendi herkesin kendi kararı ön yargılı falan da değilim ayrıca asıl siz beni tanımadan nasıl ön yargılı olduğumu bildiniz acaba:) mesele post beğendirmek de değil Dediğim gibi siz nasıl kendi fikrinizi söylediyseniz ben de o şekilde kendi fikrimi söyledim tekrar yazıyorum iyi akşamlar:)
(318 puan) tarafından
Uzatmak istemeyen uzun uzun açıklamalar yazmaz sizede iyi akşamlar iyi uykular :)
-Reklam-
+2 oy
(20,308 puan) tarafından
Aşı filan olmucam yeter bıktık ya bi huzur vermiyolar maymununda çiçeğininde gelmişini geçmişini yaa
(318 puan) tarafından
İç sesim :))
(20,308 puan) tarafından
Valla çıldırcam ay :/
+2 oy
(910 puan) tarafından
Covid aşısı bile olmadım asla olmam ne enjekte ediyorlar vücudumuza belli mi? 
(318 puan) tarafından
Eğer tekrar aynı şeyleri yaşatırlarsa tek çocuklar için üzülüyorum ve korkuyorum yoksa dünyanın çivisi çıkmış zaten :(
(910 puan) tarafından
Allah tüm evlatlarımızı korusun
+1 oy
(205 puan) tarafından
Covid aşısını nasıl dayattılar ya millete aşı olanlarda vefat etti ya bunu da aynı dayatırlar aşısı çıkarsa 
(318 puan) tarafından
Daha belli olan bişey yok bu sadece başlangıç rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın
(205 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(869 puan) tarafından
Aşı olmak istemiyorum bende Allah'ım çocuklarımızı korusun aklımızı kaybetmemize az kaldı
(318 puan) tarafından
Tek korkum çocuklar zaten dünya bizim aklımızın almayacağı kadar kirli biyer oldu ekonomik krize mi üzülelim hastalıklara mı ne yapacağımızı bizde şaşırdık
(869 puan) tarafından
Öyle valla  çocuklar hiç iyi günlere denk gelmedi
0 oy
(6,691 puan) tarafından
Covid aşısı olmadım bunuda olmam 
(318 puan) tarafından
Çiçek aşısına başlamışlar bizim ülkemizde değil ama farklı ülkelere diye okudum biyerde ne kadar doğru bilmiyorum
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Yıllardır olan bir hastalık bizim ülkemizde yok olsada aşısını olacağım bişi değil zaten aşı karşıtı değilim ama yeni nesil aşılara karşıyım
(318 puan) tarafından
Evet çok eski yıllardan beri varmış bikaç sene öncede böyle kısa bi konusu geçmişti ama bikaç gündür ciddi şekilde konuşuluyor
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Maymun çiçeği yayılmasına bağlı olarak ,yada hastalığın tehlike boyutuna bağlı olarak aşı olurum ben.

Covid 3 aşı oldum doğum sonrası ,bir sorun yaşamadım ama yasanyanlar var.Hatta eşim sorun yaşadığını söyleyenlerden.

Ben 37 haftalik hamileyken eşim corona oldu hemde ağır geçirdi bana bulaşmadi. Sanırım bağışıklık ve sağlıklı beslenme vücutta kronik hastalık ve bu hastalikalara yatkinlik durumu vs çok etkiliyor.
(318 puan) tarafından
Evet herkesin bağışıklığı bünyesi farklı olduğu için insanlar farklı farklı etkilendiler hep kimisine bişey olmadı kimisi hala etkilerini taşıdığını söylüyor
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Bunun da mı aşısı varmış? 
(3,902 puan) tarafından
Henüz yok olursa eğer anlamında galiba
(318 puan) tarafından
Aşısı var yazmadım ki aynı şeyler olursa dedim
0 oy
tarafından
Korona zamanı da aşı olmadım şimdide öyle bir şey olursa olmam asla güvenmiyorum hepsi oyun kurgu dünya savaş örgütünün oyunu 
(318 puan) tarafından
Covid den beri böyle düşünüyorum Allah istemezse yaprak kıpırdamaz bi oyunları varsa dönsün dolaşsın kendi başlarına bela olsun
tarafından
Bende aynı şekilde her şeyin hayırlısı ama bi parol içerken bile tereddüt ile içerken gözü kapalı niye siyonistlere inanalım güvenelim
0 oy
(17,198 puan) tarafından
Hep oyun bunlar hastalığı çıkarıp sonra da aşısını millete satıp para derdindeler çarkları böyle dönüyor soysuzlarin 
(318 puan) tarafından
Allah bize yeter gerçekten planları dönsün dolansın kendi başlarına bela olsun artık çocuklarımız için korkuyorum nasıl bi oyunun içine alet ediliyoruz yine
0 oy
(3,379 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kovid aşısı olmadım ıkı kez agır gecırmeme rağmen ama maalesef ki ilaçları kullanmak zorunda kaldım ilkinde bundada aşı varsada olmam
(318 puan) tarafından
Hepimizi psikolojik olarak mahvetmeye yetmişti zaten rabbim korusun çok üzücü gerçekten artık hiç bişeye karşı hevesim kalmadı çocuklarımızı nasıl koruyacağız
(3,379 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun dua etmekten başka çare yok
0 oy
(336 puan) tarafından
Korona aşısı olmadım buna aşı çıkarsa bunu da olmayacam 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Türkiye de böyle bir vaka yok zaten canım. Aşısı olsa bile olmayı düşünmem. Covid aşısı olmadım, covid oldum grip gibi atlattım. İlk gün çok kötü geçti bir de hamileydim o tedirgin ediyordu covid bitti 3 ay sonra doktor aşı vurulmamı söyledi aşıyı da vurdurmadım. Kızımda da bir şey olmadı. Aşı karşıtı değilim sadece günler içinde olan aşılarda kendimi kobay gibi kullandırmak istemem.
(722 puan) tarafından
Biri çıkıp açıklama yaptı Türkiye'de Birkac vaka var dendi. Ama korkulacak bişey yok dedi. Herkes farklı şeyler söylüyor.
Covitte aynı oldu yok yok yok dediler 1 günde bir sürü iş yeri kapanmaya gitti.
(2,733 puan) tarafından
Evet Prof. Dr. Önder Ergönül hoca söyledi. Ama T.C. Sağlık Bakanlığı da Türkiye'de henüz böyle bir vaka yok dendi. Ama bu olmayacak anlamına da gelmez. Afrika ülkesinden gelen bir virüs. Ve Afrika'dan ülkemize bir çok Afrika'lı öğrenci gelecek önümüzdeki ayda. Ve yarına yine Afrika'dan bir uçuş gerçekleşicek Türkiye'ye. Ya girişte geniş kapsamlı sağlık taramasından geçecekler ki hiç sanmıyorum. Bizim sağlık bakanımız yapmaz. Ne zaman Türkiye genelinde virüs görülür o zaman her yere mesafenizi koruyun diyip, her girdiğinde yerde ateş ölçerler anca o zaman bir şey yapıyor görünürler. 1 ay geçer aşıyı ürettik derler, aşı olmayanlar şöyle yapamaz, buraya giremez diye kural çıkarırlar. Bir zaman sonra bu virüste unutulur gider. Bu zamana kadar her sene bir virüsle uğraşıyoruz zaten. Yok kuş gribi, yok domuz gribi, yok covid filan. Bu sene de şansımıza Maymun Çiçeği virüsü düştü. Her kafadan bir ses. Covid zamanında da kalp krizinden ölen bir kaç tanıdığımı sisteme covidden öldü diye kayıt etmişlerdi. Eee doğal yollarla ölümde bile covid diyip, covidden ölen sayısını yükselttiler ne kadar çok ölüm o kadar çok aşı. Ne kadar çok aşı o kadar çok para işte.
(722 puan) tarafından
Aynen canisi. Fazla takmamak lazım. Nede olsa ülke ztn batmış bitmiş maymun g.otune dönmüş ekomomiden sonra maymun çiçeği gelse nolur gelmese nolur. Komple ülkeye kilit vuracaklar ztn bı gidişle.
(2,733 puan) tarafından
Allah yardıcımız olsun diyelim artık yapıcak bir şey yok. Tez zamanda her şey eskiye döner diyelim. Çünkü her şey b*ka sardı.
(722 puan) tarafından
Dur bacı ne ettin daha yeni başladık. Daha millet açlıktan borçlardan sokaklara dökülecek.
Umarım o günlere gelmeden millet uyanır.
0 oy
(445 puan) tarafından
Valla ben oldum covid aşısı daha önce olan enerji mi birdaha asla bulamadım bize bilmediğim aşıları yapmak için elinden geleni yapıyorlar  ne yan etkileri çıktı sonra ben bu defa olmiycam asi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
13 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 543 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Muhammed 39! (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 562 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,281 soru

12,181,114 cevap

36,679 kullanıcı

...