0 oy
127 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 5 yıldır Arçelik buharlı ütü kullanıyorum ama işkence gibi memnun değilim bir gömleği ütülemek yarım saati alıyor bu ara kazanlı ütüler popüler ütü önerisi olan var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(13,304 puan) tarafından
Tefali tek geçerim. Benim eskisi tefaldi şimdi Philips ama tefal kadar memnun değilim. 
(13,304 puan) tarafından
Evet düz ütü zor geliyor bana Kazanlı hepsi de
(16 puan) tarafından
Buharlıdan farkı daha hızlı ütülemesi mi peki ben kazanlı ütü istiyorum ama daha önce kullandığım için kullanıp memnun olanların yorumunu merak ettim
(13,304 puan) tarafından
Süreklilik de arz ediyor suyu ve buharı güçlü olduğu için biraz da pratik bir de tabanı normal ütülere göre daha geniş.
(16 puan) tarafından
Hangi modelini kullandınız tefalde
(13,304 puan) tarafından
11 yıl önceki modellerden mor kapaklı idi ben outlet mağazasından aldığım için ondan memnun kalmadım kirli su akıtıyordu tamire gönderdim ama çözüm olmadı orası farklı bir konu (üstünden parça falan çalındı. Muhtemelen yapmadan verdiler baya bell etmişlerdi) yine de üstüne 6 yıl kullandım ama bebeğin kıyafetlerini onla ütülemek istemediğim için satıcı aklıma girince Philips aldım ama öyle böyle gidiyor defalarca kadar iyi değil. Tefal yedekte duruyor kullanılır pozisyon da hala
-Reklam-
0 oy
(977 puan) tarafından
Benimki Philips marka, 1.3 lt, çok memnunum. Bayağı hızlı ütülüyor ve her türlü kumaşa rahatlıkla kullanıyorum. 
(16 puan) tarafından
Kazanlı mi o da
(977 puan) tarafından
Evet kazanlı. Ufak boyutta, bize yetiyor.
0 oy
(3,323 puan) tarafından
Annem evlenirken bana philips in kazanlı ütüsünü aldı güzel fakat annemin ütüsüyle karşılaştırdım bugün, o daha şahane jilet gibi ütülüyor maşallah. Anneminkinin markası delonghi. Bir araştır o alalı çok oldu  yaklaşık 15 sene
(16 puan) tarafından
O da Philips serisi mi ilk defa duydum
(3,323 puan) tarafından
Philips değil ayrı marka delonghi
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Philips kullanıyorum gayet güzel önemli olan bar denen şey 
(16 puan) tarafından
Hangi modelini kullanıyorsunuz
(16 puan) tarafından
Kaç bar olması lazım
(1,749 puan) tarafından
Barı ne kadar yüksek ise o kadar iyi kırışıklık açıyor benimki 7 bar tam modelini bilmiyorum mor renk
0 oy
(7,372 puan) tarafından
Philips azur elite kullanıyorum 5 yıldır kazanlı değil ama ben çok memnunum.
0 oy
(768 puan) tarafından
Philips azur kullaniyorum gercekten cok memnunum buharli degil. Derecesini kumaşa gore kendi ayarlıyor cok pratik cok hafif ütüyü kumasin üstünde biraksaniz kapatiyor kendini hic zorlanmiyorum. O koca kazanlilar bana cok hantal geliyor
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Kazanlılar bence çok kaba ben Tefal kullanıyorum memnunum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
23 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilalyyy (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 166 göst.
14 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur Boybeyi (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
0 oy
18 cevap 306 göst.
6 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu

411,425 soru

12,385,035 cevap

43,470 kullanıcı

Kategoriler

...