0 oy
542 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (471 puan) tarafından

image

anasil bir model yaptırsam eşarp olarak iyi olur abiyem guzelmi sizce

20 Cevaplar

0 oy
(709 puan) tarafından
Gule gule giy canim sen begendiysen sorun yok benim fikrime gelince benim tarzimla yakindan uzaktan alakasi yok ama ne demisler zevkler ve rankler trtisilmaz
-Reklam-
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Fazla abartılı bana göre zevkler tartışılmaz sen begendıysen sorun yok demektir . Şal yine kendı renginde olsun bence farklı renkle bır karmaşa daha kaldırmaz bu elbise 
(471 puan) tarafından
Okadar kötümü ya :(
(1,062 puan) tarafından
Çok detay var göz yoruyor kırılma lütfen ama işlemeler göğüs kısmındakı çarpraz geçiş omuzlarda kabarık vatka vs nereye baksan göz yoruyor alt kısmı bırde kabarık en azından altı düz olsaymış  benın fikrim gördügüm bu canım
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Alt kısmı düz olsa daha mi guzel olurdu ki 
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Rengi,omuz detayı benlik değil ve elbise çok hareketli her yerinde ayrı bir işleme detayı var yorucu görünüyor ama zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğendiysen güle güle giy canım 
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Benlik elbise . Detaylı hatta abartılı. O renk sal eşarp uygun olur 
(471 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Kimin düğününe giyecegine göre degisir yakın biriyse ideal ama diğer düğünlere göre abartili geldi bana

(471 puan) tarafından
Kaynim
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Çok mükemmel bir elbise gümüş renginde bir şal sadede gider hayal tül hbi zikzak ta olur
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Çok begendimn
0 oy
(841 puan) tarafından
Aldın mı canım bir tarlatani eksik kendi nişanın da  giyebileceğin bir tarzda bence daha sakin bir elbise tercih etmelisin 
0 oy
(841 puan) tarafından
Benim tarzım değil beğendiysen aldıysan giy diyecek söz yok 
0 oy
(698 puan) tarafından
Bence çok şık canım daha sakin abiyeleri diğer akrabalar giyer diye tahmin ediyorum elti oluyosun sonuçta bence çok güzel biraz ön pilanda olmak lazım
0 oy
(328 puan) tarafından
O tonlarda sade renk eşarp tak elbise zaten yoğun eşarbın sade olsun
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Zevkler ve renkler tartışılmaz tarzın buysa ve aldıysan üstüne aynı renk şal kumaşı kestirip arkadan usun başlatıp uçlarını salabilirsin ince uzun taç gibi incili pullu  işlemeli tokalar var şala takmaya onları kullanabilirsin
0 oy
tarafından
Rengini beğenmedim normalde modeli güzel gri falan daha güzel olurdu.
0 oy
(274 puan) tarafından
Nerden alcaksin canım bu elbiseyi benimde kaynımin düğünü var böyle bir şey arıyorum 
(471 puan) tarafından
Burda mağazadan aldim
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Güzel ve baya süslü bir abiye ben kapalı değilim ama kuzenlerim hep kapalı bu tarz giyinirler üzerlerine tek renk şal bağlarlar 
0 oy
(966 puan) tarafından
Hediye paketi gibi..güzel değil bence..
0 oy
(291 puan) tarafından
O altın bilezik fotosunu atarmisin guzl birşeye benzyr bende arıyorum beyendm elbisenide ama düz tek renk şal tak cnm 
0 oy
tarafından
Çok abartılı ben bu kadar abartılı giyinmek zevk meselesi tabi sen beğendiysen güle güle giy ❤️
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Canım elbise güzel ama tam nişan elbisesi gibi altı daha sade olsa sanki daha hoş olurdu güle güle gıy aynı tonda eşarp yada şal güzel olur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 385 göst.
11 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
8 Ocak 2023 Moda kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 500 göst.
30 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde &Alya& (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,520 göst.
20 Ağustos 2022 Moda kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (985 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...