0 oy
570 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yıllardır evliyim aranız düzelir düzene gireriz doye çok uğraştım ama hep kavga gürültü eksik  olmadı aldatildim evden kovuldum  lac lere boşanma davası açmama rağmen kurtulamadım bugün yine açacam dua edin kızlar bu sefer bitsin oğlumla hayatıma bakım gerçekten anlatamadığım o kadar şey yaşadım ki duanıza ihtiyacım var 

10 Cevaplar

0 oy
(7,481 puan) tarafından
Rabbım yar ve yardımcınız olsun canım. İnsaAllah hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun. Bu mübarek cuma günü. Rabbım muradıni versin.
tarafından
Amin inşallah canım çok sagol
-Reklam-
0 oy
(469 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun ama duzelir diye beklediğimiz hic bise düzelmiyor sadece zaman kaybı 
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Boşan canım inşallah sonuçlanır bu sefer yazık her deneme hüsran olmuş haketmiyor senı belli kı Rabb'im hayırlı kapılar acsın sana
tarafından
Insalah canım sagol
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Çocuğun kaç yaşında? Bu sefer ailene gitme. Önceki postlarını okudum zaten destek olan yokmuş. Kadın sığınmaya git orda 6 ay kalabiliyosun. 
tarafından
7 aylık canım çocuğumu benden alir diye çok korkuyorum bir gelirim yok onun düzenli maaşı var devlet ona verse ben ne yaparım
(8,335 puan) tarafından
7 aylık küçük evet ama 7 aylık bebeği annesinden başka kimseyede vermezler emin ol kaç yıllık evlisin
tarafından
7 yıllık evliyim
(8,335 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
tarafından
0 oy
(328 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun 
tarafından
0 oy
(781 puan) tarafından
Bosanmayacaksın canım benim bu sekılde kocaya ayar verılmez aksine daha da degerın düşer allah yardımcın olsun ama evliliği yürütmenin bir yolunu bulman lazım sorunları inşallah cözersin
tarafından
Düzelmiyor ki çok yalancı biri
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bi kere o dava acilmissa ben barışıp mutlu olanı görmedim boşa kürek çekmek sadece. Allah yardımcın olsun
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Kurtulamadım derken? Tehdit falan mı ediyor da dönmek zorunda kalıyorsun? 
tarafından
Bizim burası töre bölgesi aşiret bölgesi evliliğinden kurtulmak cok zor ya tehdit ediyor beni hem öldürmekle hem iftira atmakla babama da çok sığındım ama olmuyor elimde bir mesleğim isim olmadığı için olmuyor bosandigim gibi babam beni 30 altına yine satar yine satılmak da istemiyorum ne yapacam bilmiyorum
tarafından
Hangi devirdeyiz Allah aşkına ne satması az güçlü ol istemiyorum de
tarafından
Bizim burda hala başlık parası alınıyor maalesef
tarafından
Başlığı anladım da sen istemeden veremez artık şikayet edersin
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Rabbim yâr ve yardımcın olsun olsun tez zamanda feraha çıkarsın inşallah canım..
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Hakında hayırlısı olsun canım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 497 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylin16 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,704 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 427 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 292 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,850 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...