0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (158 puan) tarafından
Çok yoruluyorum gece sürekli ağzında baya zayıfladım da artık emzirmek istemiyorum ama kıyamıyorum da o yüzden üç ay daha emzireyim bırakayım diyorum 15 aylık olacak ozaman erken olur mu sizce 

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla canm istemiyorum diye bsey yok Rabbim o sütü sana vermiş bebeğini emzir diye en fazla 2 yaşına kadar emzrmek zorundasn o çocuğu mahrum edemezsin ben kızımı 3 yaşına kadar emzrdim bırakmadı zor oldu sen ise zayıfladım diyorsun ya ben zayfladm güçsüz düştüm baş ağrım çoktu ama yiende kiyamadm emzrdim daha 1 yaşında yazık bebege
(1,097 puan) tarafından
Doktorlar 1 yaşında aneyle bebeğin karari diyor 1 yaşına kadar ana besin anne sütü 1 yaşından sonra anne sütü keyfi oluyor emzirmek zorunda değil bende 1 yaşında kestim sütüm de çok azdı boş boş emiyodu kızım doktor sorgulamadi bile bende çok zayiflaniatim zaten artık yemek yicek dedi
tarafından
osman gonulal der ki 1 yasindan sonra emzirmek annenin karari ve buna kimsenin bisey demeye hakki yok isterse sartlar goz onune alinir ve birakilir 1 yasindan sonra ana ogun olmaktan cikar cunku anne sutu
(158 puan) tarafından
Valla kendimi çok yorgun hissediyorum bebeğe ve onun büyüğüne yalnız bakıyorum koca işten destek olamıyor emzir yedir içir bak çok yoruluyorum onlarla sütten kesince belki biraz rahatlarim
(1,097 puan) tarafından
Rahatlarsın canım emzirmekte çok yorucu hele sıcaklarda
(158 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım
-Reklam-
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Bnmde yemek yemiyor dıye bıraktırmak istiyorum ama bana da küçük geliyor 13 aylık şuan ama büyük kızım 13 aylikken hamıle kaldım onda kesmiştim
(158 puan) tarafından
Aynen en azından daha iyi yemekte yer
0 oy
(399 puan) tarafından
Bn iki kızımı da o ayda bıraktirdim vlh bnde baya zayiflamistim 
(158 puan) tarafından
Birakicam ya çok küçük olmuyor ki ozaman
(399 puan) tarafından
Evet yemegide rahat yer
0 oy
(9,848 puan) tarafından
İstediğin zaman bırakabilirsin
0 oy
(4,339 puan) tarafından
Yemesini etkiliyorsa siz bilirsiniz. Çünkü 18.aydan sonra düşkün olmayan bebek bile düşkün oluyor. 
(158 puan) tarafından
Benimki şimdiden düşkün memeyi açık görse hemen saldırır:))
(4,339 puan) tarafından
Benimki değildi. Emerdi sade ama sonra bişeyler oldu yapıştı resmen:)
Başka bi yerde de okumuştum 18.aydan sonra yapışıyorlar iyice diye.
0 oy
tarafından
Bende 1.5 sene anca sabrettim ısırmaya başlayınca hiç istemiyordum sirke sıkarak uzaklastirdim sonra ilaç kullanınca sütun tadını değiştirdi kendi bıraktı.
(158 puan) tarafından
Valla benimde şimdiden sabrım kalmamış
0 oy
(8,514 puan) tarafından
Bende çok zayıflamıştım ama 2 yaşa kadar emzirdim kilo yine alınır dert etme varsa emsin.
0 oy
tarafından
18 aya kadar olsun emzirin derim 
0 oy
tarafından
Anne sütü en güçlü antibiyotik ve koruyucudur. Emzirebildigin kadar emzirmeni tavsiye ederim. 
0 oy
(865 puan) tarafından
Canım bence daha küçük senin sütün bin kat daha iyi marketteki kutu sütlerinden Ben iki çocuğumu 2 yaşına kadar emzirdim Bu üçüncü de şu an 16 aylık olacak onu da İnşallah Rabbim kısmet ederse iki yaşına kadar emzireceğim bu onlara verilen en güzel nimet bence mahrum etmemeliyiz.
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Canım sonuçta ömürlerinin ilk seneleri sadece anne sütü alıyorlar. Bana kalırsa 2 yaşına kadar sabret. İnan oğlum üzerimden inmiyor. Okadar usaniyorum ki bazen Ama kiyamiyorum. 2 yaşını doldurdu keseceğim bende. Gece gündüz uyku yok ama onun hakkı diye düşünüyorum. Emzirmeyem üzülen anneler var sen sütün ola ola vermiyorsun. Karar senin ama bence 2 yaşına kadar sabret derim. Şuan bunu yazarken geldi emiyor benim ki:) bir yandan kesmeyede üzülüyorum ama yapacak bise yok mecbur;)
0 oy
(1,097 puan) tarafından
İstediğin zaman kes canım 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Bende çoğu zaman emzirmek istemiyorum diyorum sonra varken emsin diyorum vicdan yapıyorum ama yemesini etkilediği an bıraktırma kararı aldım şuan biraz etkiliyor ama biraktircak derecede değil 
0 oy
(2,955 puan) tarafından
Mecbur değilsiniz, zaten 1 yaşından sonra gece beslenmesine ihtiyacı yok bebeklerin. Kendinizi buna mecbur hissetmeyin
0 oy
(609 puan) tarafından
Canım 1 yaş sonrası gece beslenmesine ihtiyacı yok o yüzden tamamen bıraktırmak yerine geceyi kes gündüz emsin gündüz de belli bir plana göre emzir mesela sabah kahvaltı yaptır peşine emzir uyumadan önce emzir öğlen yermk yesin peşine emzir. Hani sürekli emme olayı olmasın sende rahat edersin bebeğinin de bı düzeni olur yemek de yemiş olur hem. Ben öyle yaptım sorun yaşamadım zorlanmadım da küçük daha çünkü anne sütü alsın bence biraz daha 
0 oy
(14,937 puan) tarafından
ben 7 ay emzirebildim canim sut cok azdi ustune meme reddi yapti iyice gitti sutum. gece beslenmesini kes gunduz ver sadece olmaz mi oyle 
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Bişey diyemem canım kendi fikrin rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin kuzucuğa 
0 oy
(4,437 puan) tarafından
Canim cocuk diş çıkarıyodur. Benim kizim dokuz aylık uc bucuk aylikken dis çıkarmaya basladi ogunden beri biz de oyleyiz yapacak bişey yok . Ben de sıkılıyorum içim cekiliyo sanki gecenin korunde ama onun da derdi var ondan yapıyor memede sakinlesiyo
0 oy
(6,172 puan) tarafından
Ondegilde emzirirken nasıl kilo verilir ya bn bı türlü yapamadım onu boğazıma düşkün biride değilim hep aynıyım 
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Bu tamamen senin kararın bunu burda sorman bıle gereksiz her kafadan bır ses çıkar canını sıkar beden senın bebek senın psikoloji senın karar senın nasıl ıcıne sınecekse öyle yap küçük değil 1 yas  ben doğum sonrası yoğun bakıma alındım sütüm gelmedı ilaçlar yüzünden emzıremedım derken nasip olmadı 1 yılı bırak 1 ay emzırsem zıl takar oynardım :)) kendın karar ver canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 757 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 3,112 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 419 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hilaltmz (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,113 göst.