0 oy
215 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (32 puan) tarafından

image

image

Hangi süpürge sizce daha iyi kullanışlı ben karar veremedim 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,812 puan) tarafından
Alttakini kullaniyorum başlık olarak harika oynuyo her yere rahat giriyo ama alttaki toz deliği çok küçük gönlümce almiyo bidebiz supurgelerin halıya yapismasina alışığız ya bu tekerlekli kayıp gidiyo .

İkinci ise halı üzerinde kaymiyo kaldırıp kaldırıp yapman lazım onunda çekimi iyi diye duymustum
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından

Kızlar cevap verin lütfen kullanan varsa :(

0 oy
(956 puan) tarafından
Postun ciksin 
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Bunlar değilde başka Fantom kullanıyorum, güzel çekiyor memnunum ben , ama üstteki grinin daha iyi çektiğini duydum
0 oy
tarafından
Klasik modelin başlığı çok oynamıyor ya biraz konforsuz geldi bana Sürekli tak çıkar yapmak lazım köşelerde koltuk altında falan 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Ustekinin xl modeli var bende elim.ayagim
0 oy
(1,719 puan) tarafından

image

fantomun bu yeni çıkan modeli beğeniliyor fikir olsun sana da
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Üstteki gri olan arkadaşım da var, el altında olsun diye almış. Aşırı memnunum her gün kullanıyorum diğer süpürgeme elim gitmiyor diyordu çok memnun
0 oy
(124 puan) tarafından
Ben alttakini aldim canim normalde usttekinden alacaktim esim bakti arasinda pek fark yoktu alttakini aldik fitresi var tozu disari vermez dedi iyiki almışım memnunum gunluk evi onunla süfüruyorum haftada bir de büyük normal sufurgemi cikaririm
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Üstteki var bende çok iyi çekiyor bı arkadaş hediye etmişti saolsun kullandıkça dua ediyorum kendisine 
0 oy
(5,832 puan) tarafından
Alttakini bilmiyorum ama üstekinden var elim kolum resmen cekım gücude çok iyi
0 oy
(7,209 puan) tarafından
Üsttekini kocam araba için aldı el koydum vallahi bıraksam benide yutar aşırı güzel çekim gücü 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
6 cevap 403 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.

411,471 soru

12,386,330 cevap

43,540 kullanıcı