0 oy
95 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
Herkese merhaba pazar günü adetimin 6. Günüydü lütfen beni yargılamayin kanama bitti kahverengi leke geliyordu beyaz akıntım halen gelmemişti adetim bitmedi yani prezervatif yırtıldi çok afedersiniz yatağa boşaldı eşim ama içime gittimi gitmedim bilmiyoruz hemen diğer gün ertesi gün hapı Ella kullandım gebe kalma şansının düşük olduğu gündü ilişki olduğu gün yumurtlama günüm bugün ve adetim 2 gün önce bitti adetlerim düzenlidir hayatımda ilk defa bu haptan kullandım kullanan varmı yan etkisi kanaması bişey yapmadı 

2 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Çooooooooooooook düşük bir ihtimal gebelik. Bence sıfır hatta
(63 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım Allah isteyene versin
-Reklam-
0 oy
(326 puan) tarafından
Aynı olay benimde başıma geldi canım hatta o gün akşamdı eczane yoktu diye içim içime sığmadı yatamadım ya olursa diye eşime dedim iş çıkışı acil al gel akşam 6 da işten cikiyor ama o gün bana resmen asır gibi geldi neyse almıştı hemen içtim ama nasıl korkuyorum ya olursa diye neyse aradan zaman geçti adet oldum Ella çok iyi bir hap iyiki onu aldın şimdi diyeceksin niye insan korkar bu kadar hamile kalmaktan benim bebeklerim ikiz ve bir buçuk yaşında asla bakamazdım diye çok korkuyordum 
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
(63 puan) tarafından
Canım sen kaç gün sonra olmustun adet ya 2 gün gecikti
(326 puan) tarafından
Benim gecikmem 10 gün oldu daha fazla olanda var canım yine bir kaç gün geçsin şüphe edersen test yap canım bende çok korkuyordum dedim kesin hamileyim çok şükür değildim 10 gün geçti benimki
(63 puan) tarafından
Test yaptım canım ya bişey çıkmadı teşekkürler
(326 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 501 göst.
28 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Meleksenaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
30 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Alyaninmamasiiii (7 puan) tarafından soruldu
0 oy