0 oy
916 göst.
Diğer kategorisinde (532 puan) tarafından

Burda biri paylaşmıştı evin direği kadınmı erkekmi diye çok güzel yorum yapmıştı bana göre erkek çünkü evdeki yemeği pişmesinin sebebi o erkek de kadın demişti. Neyse bende bunu eşimle paylaştım oda bana bu resmi atmazmı :):)

image

16 Cevaplar

0 oy
(1,634 puan) tarafından
Bence evlilikte iki tarafında omzunda ağır yükler var önemli olan sabredip beraberce aşabilmek.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama bi cok doğru yani ben şuanda çalışmıyorum gebeliğim biraz sıkıntılı. Ve moralim bozuk olunca onca isten yoğunluktan sonra beni gezdiriyor yemekleri hazırlıyor. 
0 oy
tarafından

Cok anlamli ya bakis acimla oynadi :)

0 oy
tarafından
Hahahah cevaba bak :D erkeklerin geneli böyle düşünür hep :/
(532 puan) tarafından
Aynen kız hemen hemen hepsi valla:)
0 oy
(6,679 puan) tarafından

Kadin geleceyi dusunmuyormu??kadin ev masraflarini dusunmuyormu??hos bulmadim resmi:angry:

(532 puan) tarafından
Aynen bende sinirlendim
0 oy
tarafından
Sanki kadın borç kaygı yasamiyo hiç guzel anltmamis 
(532 puan) tarafından
Genel erkek düşüncesi
tarafından
Bence kadındır evin direği bitti dese bile o bitirir o sürdürür evliliği en çok ona iş düşer
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Hiç mantıklı gelmedi  bana o adamın sırtındaki bıçakların hepsi bizdede var hemde fazlasıyla.. 

Birde sadece ev işi yazmışlar yazık.. 

anlamlı bulanlara  da anlam veremedim ne yapiyosak  kendimize yapıyoruz işte borç  masraf sıkıntılar en çok kadini yaraliyo  malesef.  
(532 puan) tarafından
Aynen öyle canım ama anlayana işte
0 oy
(995 puan) tarafından
Simdi kadini bi derdi ev isimi 

Kadin ev isi derdi ile bitmiyor ki cocuklar onlarin bakimi egitimi kaynana gorumce elti derdi ev masraflari ayin sonunu nasil denklestiririm derdi benim olmasin aman cocuklarimin olsun derdi kadinin fedekarliklari kocanin kaprisleri dahada sayabilirim 
0 oy
(164,060 puan) tarafından
Valla cok dogru tespit ne diycem bilemedim
(532 puan) tarafından
Kısmennn:):) :)))
0 oy
tarafından

Bence evliligin sorumlulukları her iki çiftin omuzlarında da var , tek taraflı olamaz ...

0 oy
(16,028 puan) tarafından
Valla o sırttakilerin hepsi kadında da var eve para girmeyince kadın sıkılmıyor mu ocağı kaynatan kadın taş olsa aş edip getiren sofraya yine kadın borcunu düşünmeyip gamsız olan kadın nadirdir
0 oy
tarafından

Bu resme katılmıyorum çocuk ve ev işleri dünyanın tüm işlerine bedel bence 

0 oy
tarafından
Şu hayat şartlarında ne erkek daha kötü durumda ne de kadın ikiside aynı çatı altında aynı dertlerle boğuşuyor kadın tasarruf bilmezse adam milyarda kazansa borçtan çıkamaz ama adam da çalışmayı para kazanmayı görev edinmezse kadın sineğin kanadından yağ da çıkarsa o iş olmaz devir karı koca olma birlik olma aileye sahip çıkma devri kimse kendini üstün tutmaya çalışmasın bence herkes evine evliliğine eşine çoluk çocuğuna sahip çıksın hem kadın hem erkek 
0 oy
tarafından
He bi çalışıp geliyorlar sanirsn dünyayı fethediyolar
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Dur bende bunu benim adama atim de az egosu tavan yapsin
(532 puan) tarafından
Deki yav sen olmazsan biz ne yaparız :)
0 oy
tarafından
Çok içlendim valla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 628 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rebellious (665 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 633 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 434 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 951 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,880 soru

24,392,626 cevap

349,416 kullanıcı

...