0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar oğlum 16 aylık dünden beri kusması ishali var acile götürdüm polivit ve setepar vardı ama çocuğum atesleniyo ne yapmamı önerirsiniz sağlık ocaginada götürdüm aynı şeyleri soyledi

6 Cevaplar

0 oy
(6,503 puan) tarafından
kiz doktor kizimada polivit  verdi iştah için ishal ne alaka
(473 puan) tarafından
Bilmiyorum ki anlamıyorum sağlık ocağında çinko verdi yolladı
-Reklam-
0 oy
(5,098 puan) tarafından
Oncelikle imkanin varsa ozele gidip serum taktirmani oneririm. 2 hafta kadar once hem 6 yasindaki cocugum hem 15 aylik cocugum oldu. Kucugune serum takilamadi 1 haftada zor toparladi ama buyugu 1 gunde toparladi. Kusma varsa yesin diye zorlama, probiyotigini duzenli kullan. Kusmamasi icin ilac verdiyse mutlaka yemekten yarim saat once kullan, bize ayrica doktor fitil seklinde vermisti kusarsa kullaniyim diye. Ishal icin yogurt corbasi, yogurt, tarhana, galeta, patates puresi gibi seyler ver hem midesini de tutar ama dedigim gibi kesinlikle zorlama yemeye mama veya emiyosa o sekilde beslenmesini yaptir. Ates varsa enfeksiyonda olabilir onun icin ya tam tesekkullu ya da ozele git kanina vaktir.
(473 puan) tarafından
Ateşi var cnm burda bakmıyorlar bile resmen uzaktan bakıp ilaç veriyolar çinko verdi probiyotik verdi bide bı vitamin daha verdi yolladılar cnm tessekkur ederim
0 oy
(637 puan) tarafından
Sicak suya karanfil koy rengi tadi ciksin icir onu cok iyi geliyo buyuklerdede karanfili yutmalari oneriliyo
(473 puan) tarafından
Kusmayami iyi geliyo
(637 puan) tarafından
İshale iyi geliyor
(473 puan) tarafından
Verdim canm sağol şifa olsun insallah
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Muz    pirinç lapası haşlanmış patates 
(473 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(21,196 puan) tarafından
Kusma için bişey diyemem ama ishal için muz yedir üzüm kayısı yedirme sakın çok geçmiş olsun
(473 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(9,932 puan) tarafından
Kusma için serum gerekebilir ishal için ishal diyeti canım patates haslaması muz prınc bır de reflör maflör entrogermina gibi takviyeler geçirir
(473 puan) tarafından
Götürdüm bı şurup verip yolluyolar cnm
(9,932 puan) tarafından
Özele götürme imkanın varsa ozele götür serum isteğini belirt
(473 puan) tarafından
Yarında böyle olursa goturucem canm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 110 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 713 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,321 soru

23,774,886 cevap

316,118 kullanıcı

...