0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Çiş icin azicik ilerleme yaptık ama büyük tuvaletini yapmıyor geldiğini anlıyorum ama tuvalette yapmıyor acaba nasil yapacağını mi bilmiyorum iyice yordu bu durum bide gece kaç kere uyandırmali

8 Cevaplar

0 oy
(1,497 puan) tarafından
Bende şurda durayım gece ve çiş konusu tamam ama kaka konusunda hiçbir yol katedemedik
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Oy nenem oy bekleyeyim bari 
0 oy
(170 puan) tarafından
Merhaba benimde ilk tecrübemdi ben bezi tamamen bıraktım ve 18. Aydan sonra bebeklerin kasıkları gelisiyor ve çiş tutuyorlar gece hic uyandirmadim 1 ayda toplasan 3 defa gece kacirdi ondada ağladı zaten huzursuz oldu degistirdim gece altina hem alez hemde hasta bezi uzerinde carsaf koyuyordum anlamiyorduda kaka konusundada yemekten sonra takip ettim zaten kakası geldiği zaman çocuklar hemen belli eder yemekten 10 dakika sonra gelir genelde ben o süre zarfinda eline kitap verdim bende onunla oturdum o bana aferin dedi ben ona dedim derken çok şükür atlattık balon tavsiye ederler genelde balon üflemesini sağlayın daha rahat yapiyorlar
(170 puan) tarafından
Yatmadan önce çise gitmesini saglayin ve yiyecek içecek tuketmemesine dikkat edin sabahta uyanır uyanmaz tuvalete gitmek isterler direk gözünü açtığını anladiginizda tuvalete tutun çok zor bir süreç ben pes etmek istedim ama sonunda başardım inanın çok rahat bir dönemmiş zorlastiran bizmişiz meğer ne kadar abartmışız aslında dogal davranin ama gözünüz hep miniğinizde olsun oyun yapın hadi kim önce gidecek falan kucaginiza alip koşun hoşlarına gidecek oyunla cok daha kolay öğrenirler 5 dakikadan fazla oturtmayın sıkılmasın miniğinizde sizde şarkı söyleyin kaka nerdesin hadi gel falan diye böyle yaptığınızda daha çabuk atlatacağınıza siz bile inanamayacaksınız
(15 puan) tarafından
Benim oğlum gece bi kere kaçırıyor ama.kendi bunu anlamıyor rahatsiz olmuyor yani ben islak olduğunu fark edince değişim yapıyorum bugün artık gece 1 kerede olsa kaldırayim doye düşündüm yanlış mi acaba
(170 puan) tarafından
Gece bişey yiyip.iciyormu bide kac aylik oglunuz
(15 puan) tarafından
29 aylık gece kalkip bisey yemiyor ama uyumadan önce yer icer
(170 puan) tarafından
Uyumadan bir kac saat önce bisey vermemelisiniz gece tuvalete kaldırmayı alışkanlık haline getirmemesi daha iyi olur yatmadan öncede muhakkak tuvalete giderse gece tutacaktır emin olun
0 oy
(768 puan) tarafından
Gece icin kelin ilaci olsa basina sürer hesabiyim dun post açtım ama kaka konusuna gelince gündüz oğlumda kakasini yapmak hic istemedi bi kere dusakabine yaptirdim çünkü lazimlikta aşırı derecede agladi korktu my artık acidi mi anlamadim sanki canindan can kopuyo gibu agliyodu kalkmak istiyodu bir iki kere dusakabine soktum oyaladim oynattim yapti artık lazimliga geçince de bagira cagira sarila sarila ite kaka yaptırdım bi kac kez alıştı sonra tabiki altina yaptığı da cok oldu ben midem bulaniyo bida altina yapma bak tuvalete yapip bay bay yapalim diğerlerinin yanına gitsin falan dedim oyuna cevirmeye çalıştım 
0 oy
(327 puan) tarafından
Ben 26 aylıkken verdim tuvalet eğitimi birden bıraktik gece hiç bez takmadim  uyandiginda tuvalete gideriz ilk zamanlar gitmemek için ağlardı uyku haliyle alıştı ama kendi söylüyor. Kakayıda bende  ıkinmayı hösterdim oda kavradı kakaya by by yaptık alıştık oyle öyle 
0 oy
(5,401 puan) tarafından

2.5 aydır büyük tuvaletini altina yapan oglum :D çişi egitimin 2. Günü ogrendi ve söylemeye başladı gecede kaçırmadı ama gel gelelim buyuk tuvaleti altina yapiyor kesinlikle soylemiyor saklanarak yapiyor 3 yas 4 aylik :'(

0 oy
(448 puan) tarafından
Benimkisi  buyugude küçüğü de öğrendi ama sorun büyüğü ayakta yapıyor asla oturamiyorum bizdeki sorunda bu alisirmi bilmiyorum 
(15 puan) tarafından
Benim ogluma da öyle lazimlik almadim ben evde de klozet yok tuvalete gidiyor bazen duşa kabin içinde su ile kandirip yaptirmaya çalışıyorum yeni basladik alışsın diye bezde ayakta yapıyordu dun geldiğini anlayinca götürdum asla yapmadı en son cok uzuldum ayakta altina yapmasına izin verdim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Büyük kakası için onu yalnız bırakmalısın .mesela biz bile yanımızda biri varken nasıl odaklanamiyorsak onlarda öyle.ben kakası geldiği zaman anlıyorum çünkü saklanıyor ,başka odaya gitmek istiyor anlıyorum hemen lazimligi nereye giders e oraya goturuyorum donunu indirip sen kakani yap ben gidiyorum birazdan geleceğim diyorum tamam diyor yapıyor gidiyorum anne kaka diyor baybay yapalım mı annesine yollayalım diyorum lazimligi eline veriyorum kendi döküyor sifona bastırıp baybay yapıyoruz çok kolay oldu benim açımdan bilmiyorum belki işinize yarar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 439 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 331 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.