0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından
elimde kablolu var fakir. memnunum fakat beni sanki yormaya basladi gibi gebeyimde. şöyle sesi rahatsız etmeyecek uygun fiyatlı önerebilirmisiniz kullandiginiz

10 Cevaplar

0 oy
(735 puan) tarafından
Ben Bosch unlimited 7 kullanıyorum çift batarlayı çok güzel çekişi falan ama gebelikte kullanmak için biraz ağır olabilir 
(489 puan) tarafından
senin kullandigini biliyorum cnm o kadar fiyatta bisey aramiyorum bakalim yorumlari bekliyorum
(2,062 puan) tarafından
Ben de bunu kullanıyorum memnunum
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
A101 de kivininkini aldım çok memnun kaldım 750 tl miydi neydi ay o kadar rahatım ki hem hafif hemde çekimi iyi tereddüt ederek almıştım çok hoşuma gitti
(489 puan) tarafından
trendyoldan bi bakayım cnm
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Arzum alma da ne alırsan al. 
0 oy
(412 puan) tarafından
Fantom pratic
(489 puan) tarafından
trendyoldan baktim baya yorum vardi cok memnun kalan hic kullanmadim sen kullandin mi
(412 puan) tarafından
Bende var sesi azıcık yüksek ama adı gibi çok pratik ve güzel çekiyor. Torbalı ama torbasını çıkartıp yıkayıp kullanıyorum gayet memnunum. Tek sıkıntı eğer sıkıntı sayılırsa normal süpürgelerin turbo başlıklarında tekerlek var ya bunda yok ama beni hiç rahatsız etmiyor
(489 puan) tarafından
sesi azıcıl yüksek dediniz çokmu rahatsiz edicek kadar
(489 puan) tarafından
birde yeni filtre almaya gerek varmi filtresini hep yıkayıp kurutsak öyle kullansak
(412 puan) tarafından
Ya açıkçası bana çok gelmiyor. Ama eşim çok yüksek diyor. Normal elektrik süpürgem daha sessiz belki ondan o öyle alıştı yadırgadı bilmiyorum. Filtre bilmiyorum ben 2 adet yeni torbada aldım birlikte ama daha geldiği zamanki duruyor 5-6 aydır yıkayıp kullanıyorum bişey olmadı henüz
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Tekrar kablolu dersen Fantom derim şarjlı dersen Bosch derim 
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Icotech F30 max. Kadir Ezildi'de görmüştüm kendi kullanıyor. Ben de aldım 11.500 şu an fiyatı. Gayet memnunum. 
0 oy
(1,733 puan) tarafından

Fantom praticin yeni ışıklı standli bi modeli çıkmıştı ona bi bak istersen görselini ekledim ama şarjlı değil kablolu

image

0 oy
(29 puan) tarafından
Bim den heifer dikey şarjlı süpürge aldım çok memnunum. Çok pratik elim ayağım oldu. Fiyatı da diğer markalara göre uygun. Tavsiye ederim.
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Ay aradigim post ben sorcaktim az sonra :))
0 oy
(9,741 puan) tarafından
Bende phılıps var canım memnunum kablo toplamaktan ordan oraya takmaktan sıkılmıstım sessizde calısıyo iyi yani 
(297 puan) tarafından
Başlığından memnun musunuz? Modeli hangisi?
(9,741 puan) tarafından
Memnunum canım modelini bilmiyorum ama ayrıyeten hem silen hem süpüren baslıgı da var
(297 puan) tarafından
Yaa, bende aynı ondan almıştım hem silen hem süpüren. Başlığı halıda çok zor gitti, ince halılarda iyi gidiyor, ama normal kalın halılarda hiç gitmedi. Bende geri iade ettim. Kullananlar nasıl kullanıyor çok merak ettim. Kablolu süpürgem Philips çok memnundum diye  şarjlı da da onu tercih ettim. Ama pişman oldum.
(9,741 puan) tarafından
Kalın halıda tek bı yonde ilerliyor evet tersten supurmuyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
+1 oy
12 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.

412,094 soru