0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,248 puan) tarafından
Bugün koyu kahverenginde kanamam vardı  doktora göründüm bna bu ilacı  fitil olarak da kullancagimi söyledi Bn korkuyorum sadece ağızdan alsam olurmu 11 haftalik

3 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından
Agizdan alindiginda yan etkileri oluyormus bende kullandim gece yatarken fitil olarak kullandim daha etkili oluyormus doktorum oyle söylemişti 
-Reklam-
0 oy
(132 puan) tarafından
Bana da fitil demişti asla yapamam hocam dedim aslaaaaaaa nasıl doğurcan kız sen demişti :))? Yutuyordum ben o ilaç cok iyi gerçkten 3 ay kanama yasadım ben 
(1,248 puan) tarafından
Kzlar ne olur kanamaayi durdurur dmi
(1,248 puan) tarafından
Bnde yuttum vala
(132 puan) tarafından
Yut yut düzenli kullan kanama durur benim durmştu
(1,248 puan) tarafından
Kz yuttum mdemi deldi resmen bnde alttan alcam
(132 puan) tarafından
Akşamdan içerken yutmaya calış yan etkileri çok ben gece içip uyurdm
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Hiç korkma vajinanin ağzına bırak ayaklarını yukarı kaldır birazcık uceri itmen yeterli bende çok korktum kullandığım zaman ama hiç birsey olmuyor genelde fitil olarak tavsiye ediyorlar günü rahat geçirebilmek için yan etkilerinin büyük birnkismi yaşanıyor çünkü.

Korkma rahat ol yavaşça agiz kısma bırak sen itme gibi birsey yapmazsan o zaten kayıp içeri gidiyor.Hatta çoğu zaman tamamen erimemis oluyor bir kısmı wc gittiğinde geri geliyor.
(1,248 puan) tarafından
Kanamam varken de mi
(4,174 puan) tarafından
Evet zaten o kanamanın  durması için veriliyor.Bebek tutunmasi için.
(1,248 puan) tarafından
Ya bna kanamam varken ağızdan al dedi kanama yokken  alttan al fitil olarak dedi azcık kanamam var bnde ağızdan yuttum
(4,174 puan) tarafından
Olsun önemli olan ilaci kullanman korkma, sadece yan etkisi fazla hissediliyor o kadar .Kendi korkutma yeterli.
(1,248 puan) tarafından
Rabbım acısını göstermesin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 167 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 105 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Dilekomerp (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde AyseBurak (332 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,878 cevap

37,571 kullanıcı