0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından
Ben çok takıntılı biriyim psikolojim çok bozuk psikolojik hastaligi kaptım yine ya ne biçim birsey ya sürekli göğüs bolgemi hissediyorum özel bolgemi hissediyorum unutuyorum sonra tekrardan başlıyor insanlar da bana bi değişik bakıyor ya doktora gittim derdimi tam anlatamadım ama yinede bitane ilac yazdı bana 

Depreks 20mg

4 Cevaplar

0 oy
(7,630 puan) tarafından
Hissediyorum derken   arzu istekmı oluyor
(370 puan) tarafından
Evet onun gibi birsey
(370 puan) tarafından
Boşandım psikolojim bozuldu hep süründüm 2senedir ailemle yapamıyorum karışık aile ne düzen var evde ne birsey öyle bunaldım ki rahat edemiyorum kafayı yedim bir odada durup duruyorum babamın çenesi hiç durmaz hep bagirarak konuşuruz mahalle de bile herkes rahatsız oluyor sesinden öyle pismanimki bosandigima böyle aileden kurtulmustum ve bunların yanına düştüm yine evlenmistim kurtulmustum ofkeme yenik düştüm anlamadan boşandım şimdi artık hiç kimseyi istemiyorum huyum suyum çok değişti cesaret kalmadı herkesten huylaniyorum rahatsız oluyorum surunmekten bu hale geldim allahim yardım etsin bana durumum hiç iyi değil
(370 puan) tarafından
Ayrı eve geçip çalışmak istiyorum onuda yapamıyorum insanlar anlıyor psikolojim bozuk olduğunu iletişim kuramıyorum insanlar kaçar gibiyim insanlara özeniyorum çok çünkü kendim iyi ailede yetişmedim ailem berbat bi aile kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum ama bir ortama girsem kafamda acayip şeyler oluyor saçma sapan düşünceler oluyor normal insanlar gibi olamıyorum davranış bozukluğu da çok var bende bu şekilde çalışamam ki ben böyle ölsem de kurtulsam diyorum artık
-Reklam-
0 oy
(848 puan) tarafından
Benim durumum da sana yakın.Az daha işimden oluyordum.Cocuklarin varmi?
(370 puan) tarafından
2tane var babadalar seninki nasıl cnm anlatirmisin
(370 puan) tarafından
Senin durumun ne cnm anlatirmisin banada teselli olsun istersen özelden yaz
0 oy
(11,642 puan) tarafından
Nasıl yani canım özel bölgemi göğüs bölgemi hissediyorum derken 
0 oy
tarafından
Terapi daha faydalı olur ben de kullandım ilacı bi ay sonra falan biraz iyi hissettiriyor ama yani sorunları çözmüyor sonuçta Rabbim bir an önce şifa versin gerçekten anlamsız çok zor psikoloji. İnşallah dikkate alırsın Allah’a yönel seni bırakmaz bir çok yol açar kuran namaz dua ona yaklaştıkça sana huzur verir yoksa hep bir iyi bir kötü

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 56 göst.
0 oy
0 cevap 14 göst.

412,042 soru

12,403,942 cevap