0 oy
941 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Nnnnnnnn

34 Cevaplar

0 oy
(234 puan) tarafından
Yani gerçekten Allah seni korumuş hiç te üzülme takma herserde var bı hayr 
-Reklam-
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Aslında kocan doğru demiş OLMUYORSA VARDIR BİR SEBEBİ

Mesela böyle bir kalpsiz dağ ayısı hanzo hödük baba olmamalı...

Tek başına kürtaja girmek ne demek??? Senın esın yok kı basına belan var parayla kocalık olmuyor hoş onun da lafını edecek kadar alcakmış 

Neyse uzun lafın kısası zorlama git boşa hayatına bak seviyorum demezsın dıye düşünüyorum inşallah lütfen deme
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Bence o kocan bir evlat sahibi olmaya layık değil hiç hak etmiyor bencede rabbimin bir bildiği var
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Eşinin daha evlilik nedir hayat arkadaşı nasıl olunur bu konu hakkında hiç bir bilgisi yok bu saatten sonra da öğrenemez ileride çocuk olsa bu sefer de beş dk bak desen banamı güvenip yaptın der bu adamdan baba falan da olmaz böyle bir insanlada ben hayatımı geçirmem Rabbimin vardır bildiği sen anne olmayı hakediyorsun ama o adam baba olmayı hak etmiyor
0 oy
(2,228 puan) tarafından

Offf ya :( değer mi böyle bı adam için acı çekmeye geçmiş olsun yavrun cennette sefaatcin olsun 

0 oy
(4,400 puan) tarafından
Kardesim cocugu tek mi yapiyosun da maddi manevi zarara sokmus oluyosun? Ay hiyarin teki kocan kusura bakma. Bence Rabbimin bildigi var yapma. Ayrica neden boyle diye arastirilmadan cocuk dusunme. 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Bebeğim şimdi üzgünsün ama iyiki de olmuyo dicem kusura bakma. Eş dediğin nedir ya? Benim ablam 12 düşük yaptı 12 düşük. Kaynanası kafasına kalkmaya calıstıgında eniştem susturdu oturttu asagı. 10 yıl sürdü hasretleri on yıl sonunda 14 yasındaki yeğenim oldu. Sonra 7 yasındaki yegenim oldu. Yerinde olayım korunabildiğim kadar korunurum. Emin ol bebek olsa dogsa bile bu adam onunda kıymetini bilmez
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Eşin istese bundan sonra sen isteme, korun de. Böyle bir adamdan çocuk yapılmaz kendine gel. Allah bu adama evlat nasip etmiyor, gerçekten vardır Allah'ın bir bildiği. Bu adamdan belli adam olmaz. Geçip seni öpüp sarılmaktansa neler diyor. Geçmiş olsun canım dikkat et kendini yorma bu pi.slik herif için de asla üzülme
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Kaç çocuğun var senin bu pislikten ??? 

Cocuk yapılacak adam var yapılmayacak adam var senin canından değerli mi bu mala evlat vermek korun o iğrenç kocana soyle menine dikkat etsin madem masraf olarak görüyor spermlerine de sahip çıksın hadım olasica
0 oy
tarafından
Sen düşük yaptin adam seni hastaneye almaya bile gelmedimi yuhh ohaa yani bende iki düşük yaptım esim sabaha kadar beni çıkarmadılar diye arabada yatti yaziklar olsun ona bee
0 oy
(604 puan) tarafından
Canim burda tek suç senin değil kimse kusura bakmasın Allah vermiyorsa sebebi vardır değil bı o zamn adam gibi tutsun şeyini saldım çayıra yapmasın senin de vücudun dinlensin şimdi bir hafta demeden yine ilişki ister yine aynı şeyi  yapar yine hamile kalırsın yine düşük kürtaj olsan sen suçlusun madem böyle dusunuyo korunsun bir süre 2 3 ay sende kendini topla böyleleri hadım etcem benim başıma böyle bir şey gelcek ve öyle bir şey dicek her ilişkide beni manevi zarara sokma der yaklaştırmam yanıma 
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Bence eşin haklı. Olmuyorsa vardır bir hayır. Böyle bir insandan olmaması sanki daha hayır!!! 
0 oy
(134 puan) tarafından
Herkes kıza zorlama çocuk yapılmaz bu adamdan diyor da kadın tek basına mı yapıyor bu işi madem öküz maddiyatı düşünüyor korunsun kızı da sürekli bir işlem yaptırmak zorunda bırakmasın! 
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Ben boşarım bunun böylesini. Çok netim bak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yeniheyecanlianne (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 537 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,286 cevap

41,440 kullanıcı

Kategoriler

...