0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Yanıyoruz her yer yanıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(4,096 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda müdahale edilsin inşaallah. Artık evlere de kadar geldi yangın büyük şehir olarak yetişemiyor mu bu yangına, neden çevre iller yardıma gelmiyor 
(3 puan) tarafından
Şuan hemen hemen İzmirin her ilçesinde söndürülemeyen yangınlar var her ilçe yanıyor
tarafından
Her ilçe nasıl yanıyor her ilçe yanıyorsa kasıtlı bir durum o halde
-Reklam-
0 oy
(3,110 puan) tarafından
Neresindesin canım 
0 oy
(810 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun videoları izledim korkunç
0 oy
tarafından
Son senelerde izmir yanıyor kimse neden demiyo o kadar alistikki felaketlere yani bi yerde okumustum basimiza gelmedik kalmadi su saatten sonra bu da mi basima gelecekti demem kapiya uzayli gelse bi dal sigara var mi dese paketi kafasina firlatir kapiyi kapatırım oyle yaziyodu 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Çok rüzgar varmış Allah yardımcıniz olsun .bı an önce söndürülür inşallah :(
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Otel,ev projeleri vardır ondan yakmışlardır.Ne hikmetse hep tatil beldeleri yanıyor ve genel olarak geçen senelerde gördüğümüz gibi yanan yerlere yapılacak otellerin evlerin projeleri bile hazırda bekliyor bi yıl sonra yapılmaya başlanıyor Allah sorsun hiçbir şey demiyorum.Ülkemizde yeşil alan namına bişey kalmadı heryer beton yığını hastalıkta olur herşeyde olur.İnşallah biran önce söndürülür geçmiş olsun.
0 oy
(52,330 puan) tarafından
Allah yardim etsin insallah kasitli oluyor bu yanginlar yazik onca insana hayvana 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 503 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde busraaaaaa3535 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 382 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 328 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Linan'nın annesi (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 715 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,777 soru

12,455,245 cevap

46,452 kullanıcı

Kategoriler

...