0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,061 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bugün 1 hafta oldu az once kalktm açık pembe kanama olmuş arkasından da kırmızı bi leke gelmiş  ardından alıntım beyaza dondu  başına gelen ya napsam bilemedm ne olabilir yumurtlama günümde o etki etmiş olabilir mi ayy yada kızlar yerleşme falan olmasın korunuyoruz gerçi bilemedmmm

5 Cevaplar

0 oy
(2,755 puan) tarafından
Ben de aynısını yaşadım yumurtalıklarımda kist varmış.
(2,061 puan) tarafından
Yaa ne kadar sürüyordu peki sizinki ben sabah dışında bi daha gormedm şimdi akintm normal renge dönüşmüş çünkü devam etmedi
(2,755 puan) tarafından
Bir kaç gün sürmüştü canım afedersin sadece sildikçe geliyordu.
-Reklam-
0 oy
(343 puan) tarafından
Bende de öyle oldu sonra hamile olduğumu öğrendim 
(2,061 puan) tarafından
Ayyy ben istemiyorum şu an ya Rabbim isteyenlere nasip etsin canm peki canm senn kanaman ne zamna kadar sürdü benm sabah gelmiş bi daha gelmedi
(343 puan) tarafından
Benimde uzun sürmedi kısa sürdü hatta belim ağrıdı acile gittim adet tarihimi sordu dün oldum dedim serum antibiyotik falan aldım adet düzensizliğim vardı zaten adet sandım 7 haftalık olunca mide bulantım başladı o zaman hamile olduğumu öğrendim bende beklemiyordum
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Kızlar başka yaşayan varmi
0 oy
(993 puan) tarafından
Bende sürekli oluyordu adet bitiyo 4 gün sonra yada 6 gün sonra oluyordum kadın doğuma gittim hormon testine kadar yapıldı birşey çıkmadı yumurta sayısı fazla ondan olabilir dediler ama net birşey diyemiyoruz dediler bi kere de 3 ay hiç durmadan oldu bende anlamadım neden olduğunu dr da anlamadı şuan normale döndü çok şükür ara kanama diye söylüyorlar ama nedeni ne bilinmiyor
(2,061 puan) tarafından
Peki canm ne kadar sürüyordu kanaman benm sabah çok az gelmiş başka gelmedi normal akıntıya donmus
(993 puan) tarafından
Benim tekrar adet günüm kadar devam ediyordu yani 7 gün
(2,061 puan) tarafından
Öylemi saol canm yorumun için
(993 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bana da olmuştu aklım çıkmıştı test falan yaptım temizdi.hatta kan tahlili bile verdim.dr hava değişimi etkileyebiliyor hemen hamileliğe yormayın dedi içim rahatlamisti.:)
(2,061 puan) tarafından
Ahahah kız gel bide bana sor şu adet tarihim ne zamn gelecek diye gün saymaya başladım bile inş bende de bisey yoktur hava değişimi falandır benmkide:)
(2,546 puan) tarafından
Hahaha rabbim istediğin zaman doğru yerde doğru zamanda nasip etsin .bu korkular çocuk bakmaktan zor nekadar korunsskta yinede olabiliyoruz Allah'ın takdiri

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde H kuş (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde H kuş (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Duru. (64 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 46 göst.