0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (5,867 puan) tarafından

27 hfta oliyorim kiyafetleri hepsinizi yıkadım ayikladim falan çantami da hazrlim.ne olur ne olmaz diye Kasım dogumum var bu Pembe pamuklu battaniye kendimle.hastaneye gotrcem fakat verimi hemşireye yoksa gerek yokmu ince beyaz ve gri olan var sarmak için yeterli dimi bebeği drek odaya getyrolar pamukluyda koyayımmi ?hemşire poşetine 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(16,493 puan) tarafından
Ben Aralık'ta doğum yaptım özel hastanede ince olanı vermiştim hemşire kalın yok mu demişti odaya çıkartana kadar kalın olana sardılar doğumhane soğuk olur bence nolur nolmaz hazır olsun 
(5,867 puan) tarafından
Kendimle gotrcem esimler verir ozamn
-Reklam-
0 oy
(521 puan) tarafından
İnce olanlar yeterli
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Kalın olanida verebilirsin ben kalın götürmüştüm kalına sarıp verdiler Haziran ayında doğum yapmıştım doğumhane soğuktur 
0 oy
(2,235 puan) tarafından
İnce'ye sararlar bebeği soğuk olursa kalın olanıda üstüne örterler  benden bir penye bide biraz kalın pamuklu istemişlerdi
0 oy
(734 puan) tarafından
Benim doğumum Allah nasip ederse 24 25 Ekim olucak yenidoğan bebek için soğuk olucak 4 katlı müslim aldım onu kundak için kullanacağım battaniye olarak içi yünlü bir battaniye götüreceğim hastaneye 
0 oy
(449 puan) tarafından
Benimde Kasım'da dogumım hiç bişey yazır değil ayrıca taşınıyorum 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 561 göst.
0 oy
5 cevap 806 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
8 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,589 puan) tarafından soruldu

403,409 soru

12,084,760 cevap

36,370 kullanıcı

...