0 oy
186 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (60 puan) tarafından
Merhaba kızlar Allah nasip ederse eylülün 2.sinde fethiyeye gitmeye niyetlendik ama ilk kez villa tatiline gideceğim için pek bilgili değilm 17 aylık oğlum var neler götürmeliyim. Birde yiyecek atıştırmalık neler götürmeliyim. Mutlaka götür yada götürme kullanılmıyor dediğiniz neler var şimdiden teşekkür ederim.

6 Cevaplar

+1 oy
(9,524 puan) tarafından
Canım öncelikle alıaverişini yap güzelce mutlaka yanına bulasık camasır için deterjan al bulasık makınası tableti al. Bakliyat koy yapacagın yemeklerın malzemelerini koy. Cay seker tuz bunlardan koy biraz biraz. Ben bunları aramıstım. Alısverısı oradan yaptık pahalıya geldı sıvı yağ da al yanına yemeklerine yetecek kadar. 
(14,192 puan) tarafından
Villa da genel de onlar oluyor ki
(9,524 puan) tarafından
Olmuyor canım biz gittiğimizde tuz harici hic bişey yoktu
(14,192 puan) tarafından
Yaa çok saçma bizde her şey vardı
(9,524 puan) tarafından
Her yerın politikası farklı canım
-Reklam-
0 oy
(972 puan) tarafından

Genelde Bornoz havlu orda oluyor canım 

Eğer yemeği orada pişireceksen evden malzeme götür bence. Orada markette pahalı oluyor 

0 oy
(5,657 puan) tarafından
biz geheli iki hafta oldu evde hersey vardi ekmek kizartma makinasina kadar. bulasik tableti goturdum on tane ben. makinayi calistirirz belki yoktur diye o bile vardi.  yemegi evde yapacaksan biz termozlu piknik cantalari varya ici folyo ona peynir meyni kaşar masa koyduk ilk gideceğimiz gün yeriz eder diye ama markette varmış A101 şok tüm marketler vardi. sadece ilk gun alisveris telasi olmasi. diye giturduk.  Ben zaten çocukla sabahın köründe kalkıyordum ben kahvaltıyı hazırlıyordum sonra havuza giriyorduk sonra biz havuzdayken annem pişirecekleri hazırlıyordu yiyorduk içiyorduk annem bulaşığı kaldırıyordu akşam da her gün mangal yaptık zaten biz bir etleri etleri sosladık sadece babam eşim kardeşim erkekler ilgilendi yani mangalla falan da yemek olayı da zor olmadı yani çocuk için ben makarna aldım pirinç aldım yanıma azıcık yayla çorbası yapmak için baharat koyabilirsin ayrı ayrı paket almamak için karıştırıp baharat alabilirsin mangallık şununluk burunluk için .. Çocuğa meyve oradan zaten alıyorsun aynı fiyat muz avokado aldık çocuk için üzüm aldık oradan villanın sahibi bize üzüm ve incir sepeti meyve sepeti yaptı hediye getirdi güzeldi gayet memnun kaldık
(5,657 puan) tarafından
havlu havlu her şey var şey bile var hani annem yüzme bilmiyor makarna aldım yüzmesi için orada makarna da simit de çocuklar için Tenteli oturaklı simit MİT her şey vardı tabi belki bizden öncekiler bıraktı gitti ben de mesela bir tane bıraktım orada çocuğuma küçük geliyordu artık bıraktım orada benden sonra gelen kullanır diye öyle de olabilir onlar bırakılmış da olabilir yani Onun harici çay kahve götürebilirsin şeker kullanıyorsanız şeker götürebilirsin oradan hani büyük pak Paketli şeyler almamak için az az koydum her şeyden götürdüm gelirken gelirken boş gelelim diye yani koca bir paket çay alsam zaten ne kadar kullanacaktık atıyorum büyük Paket şeker alsam küp şeker çeyreği bile kullanılmayacaktı buzdolabı torbasına koyup götürdüm şeker mesela
(1,867 puan) tarafından
Orası neresi kız ne güzelmiş öyle.
0 oy
(14,192 puan) tarafından
Market alışverişini oradan yapmıştık evin içinde zaten her şey oluyor Bizim gittiğimiz de vardı Çayı şekeri yağı vs
0 oy
(12,035 puan) tarafından
Eve sorun hersey varmi diye. Mesela çogunda havlu oluyo havuz icin. Biz 4 defa gittik hicbirinde havlu tasimadim. Sadece çocuklara muslin aldin birer tane. Çorba falan yapiyosan blenderla sor yoksa onu gotur. Ben yanima tarhana alirim genelde bizimkiler yiyo diye. Kirmizi mercimek alirim. Yağ tuz seker çay alirim kullanacagim kadar. Bide salca. Gerisini ordan alirsiniz market vardir yakinda yani. Onun disindada gunes kremi iste kiyafet. Camasir makinasi oluyo zaten. Az deterjan al yanina yikaniyo. Havuzda oynayacagi bikac oyuncak. Kolluk simit şapka falan
0 oy
(18,417 puan) tarafından
Villa tatiline çok şey gidiyo ya. Yiyecek içecek malzemeler baharatlar zırt pırt çok şey gidiyo. Bulaşık süngeri deterjan bile.olmayabilir. ben hepsini götürdüm. Yemek dışardan mi yiyeceksiniz evde kendiniz.mi yapacaksınız. Eğer evde kendiniz yapacaksanız gün gün plan yap. Şu gün kahvaltıda su yemekte şunu yeriz diye.  Ona göre malzeme alırsın. 
(647 puan) tarafından
Villaya gitmek bana bu yüzden hiç tatil gibi gelmiyor ya. Gidip orda da yeme içme derdine duseceksem bana asla dinlenme degil
(18,417 puan) tarafından
Ama onun rahatlığı da ayrı güzel oluyo. Merak etme zevk alırsın. Ben bebeğim 2 aylıkken gitmiştim. Otel tatilinden daha rahat olmuştu benim için. Çocuğunun kaydırmaz tabanlı havuz ayakkabısı yoksa onu da alın. Düştü kalktı derdi olmaz. Peşinde koşmak zorunda kalmazsınız. Bı de my mini baby kolluklar efsane. Resmen anne babanın tatilini kurtaran bişey o. Çocuğun batma derdi olmuyo. Pratik şeyler yaparsın yemekte de ya. Bir iki gün mangal yakarsınız. Bir iki gün de başka yemekler. Güzel olur
(647 puan) tarafından
Post sahibi ben değilim de biz balayında gitmiştik villaya bir daha tercih etmeyiz sanırım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
31 cevap 387 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
1 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Emellllsdkkk (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.

403,388 soru

12,083,845 cevap

36,364 kullanıcı

...