Öncelikle bit için ilaç alabilirsiniz eczaneden ama bu ilacı denedim ve çok yağlı kafadan arıtması çok zor Ben de bitlerle uğraştım ve kurtuldum size başka bir örnek de verebilirim eczane ilacı faydalı tabi ama benim 2 yaşında oğlum var ona bu yaptığım yöntemi yaptım ve bütün bitler sirkeler(bit yumurtası)aynı gün içinde döküldü bunu da yapmanızı tavsiye ederim, Bir limonu sık, içine 4 kaşık zeytinyağı dök karışımı iyice çırp, kafanın her yere gelecek şekilde sür, poşetle kafanızı sarın hava almasın tülbette takın, 5-6 saat bekle, sonra banyoda kafanızı iyice temizleyin şampuanlayın bit tarağı ile tarayın, bit tarağı çok önemli her gün saçınızı bit tarağı ile taramanız gerekiyor, limon zeytinyağı kesinlikle sirke yani yumurtalarından da kurtarıyor, mesela bugün yaptınız ilacı ya da limon karışımı, 7 gün sonra tekrar yapmanız gerekiyor çünkü oldu ki kafanızda yumurtası kaldı diyelim bir hafta sonra tekrar canlanır tekrar kafanızı bit sarar eğer ilgilenmezseniz, tüm çarşafları yastık kılıfları hepsini yıkayın tekrar kafanıza gelmesinler, lavanta yağı bitleri uzak tutuyor Bir şişe ayarlayıp içine lavanta damladık kafanıza sıkabilirsiniz tekrar bit gelmesini engeller , başka merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz bu durum gerçekten çok illet bir durum, birinin kafasını ilaçla temizlerken bana bulaştı , sonra da oglumla bulaştı ama çok şükür kurtuldum, hala kafamı bit taragı ile tararım takıntı oldu iyice rahatlayana kadar arada kontrol edecegim