0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

image

Ya 1 sene öncesinde oğlum okuldan getirmişti geçmişti bizede öyle böyle geçti gitti ama 2 gündür saç diplerim kaşınıyor demin elime geldi bu bit mi harekette ediyordu ama inanın ayırt edemiyorum bit mi diye emin olmak istedim eğer bitse şampuanı alırım onun dışında en etkili kurtulmam için ne yapmam gerekir ? Düzenli banyo yapıyorum saçlarımı 2 kere şampuanlıyorm yani neden beni bulur böyle şeyler ya 

8 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından

Evet bit,çok iyi kan emerler :)

(31 puan) tarafından
Zıkkım emsinler:(((( şampuan dışında önericeğin birşey varmı
(206 puan) tarafından
Sık sık banyo yapıp tarakla yok etmen,geçmiş olsun
(31 puan) tarafından
Öyle yapayım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(7,633 puan) tarafından
Saçında bulduysan olabilir  
(31 puan) tarafından
Elime geldi yani yüksek ihtimalle kaşırken geldi
0 oy
(523 puan) tarafından
Bit cnm bencede bundan çok vardır  sacinda
(31 puan) tarafından
Deme deme aşırı kaşıntı tuttu
0 oy
(201 puan) tarafından
Evet bir maalesef 2 sene çektim en sonunda çareyi kolonyada bulduk limon kolonyası iyice saçına yedir önüne beyaz tülbent ser ince tarakla tara bitene kadar hergun yap 4-5 güne bişey kalmaz çünkü ben çok ilaç şampuan denedim töbe fayda etmedi anca bu fayda oldu 
(31 puan) tarafından
Bende 1 sene öncekinde limon kolonyası dökmüştüm ama saç diplerim yara oldu peki bütün saça mı dökeyim kolonyayı birde ne kadar beklettin saçında ?
(599 puan) tarafından
Limon kolonyası yerine annem dezenfektan kullanmıştı aynı şekil ise yaramisti
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Bit canım ama henüz kan emmemis ondan beyaz  

Çocukken bende çektim çok geçen kızıma da geçmiş zorla temizledim 
(31 puan) tarafından
Ayyyy gerçekten zor
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Öncelikle bit için ilaç alabilirsiniz eczaneden ama bu ilacı denedim ve çok yağlı kafadan arıtması çok zor Ben de bitlerle uğraştım ve kurtuldum size başka bir örnek de verebilirim eczane ilacı faydalı tabi ama benim 2 yaşında oğlum var ona bu yaptığım yöntemi yaptım ve bütün bitler sirkeler(bit yumurtası)aynı gün içinde döküldü bunu da yapmanızı tavsiye ederim, Bir limonu sık, içine 4 kaşık zeytinyağı dök karışımı iyice çırp, kafanın her yere gelecek şekilde sür, poşetle kafanızı sarın hava almasın tülbette takın, 5-6 saat bekle, sonra banyoda kafanızı iyice temizleyin şampuanlayın bit tarağı ile tarayın, bit tarağı çok önemli her gün saçınızı bit tarağı ile taramanız gerekiyor, limon zeytinyağı kesinlikle sirke yani yumurtalarından da kurtarıyor, mesela bugün yaptınız ilacı ya da limon karışımı, 7 gün sonra tekrar yapmanız gerekiyor çünkü oldu ki kafanızda yumurtası kaldı diyelim bir hafta sonra tekrar canlanır tekrar kafanızı bit sarar  eğer ilgilenmezseniz, tüm çarşafları yastık kılıfları hepsini yıkayın tekrar kafanıza gelmesinler, lavanta yağı bitleri uzak tutuyor Bir şişe ayarlayıp içine lavanta damladık kafanıza sıkabilirsiniz tekrar bit gelmesini engeller , başka merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz bu durum gerçekten çok illet bir durum, birinin kafasını ilaçla temizlerken bana bulaştı , sonra da oglumla bulaştı ama çok şükür kurtuldum, hala kafamı bit taragı ile tararım takıntı oldu iyice rahatlayana kadar arada kontrol edecegim
(31 puan) tarafından
Evet saç diplerime mi süreyim o yağı
(1,465 puan) tarafından
Küçük spreyli  şişenin içine su doldurun 4-5 Damla lavanta yağı dökün lavanta yağını aktardan aldım, çalkalayın kafasına sıkın gün içerisinde
(1,465 puan) tarafından
Saçın dibine ucuna her yerine gelecek şekilde boşluk kalmasın, saçınız uzunsa karışımı arttırın , yağlar limon bitlerin nefesini tıkayıp bitleri sirkeleri öldürecek, bir tarağı almalısınız kesinlikle bir tarağı olmadan olmaz
(31 puan) tarafından
Şimdi eşimi gönderdim şampuan alıcak onun içinde bit tarağı oluyor dediklerini uyguluycam çok teşekkür ediyorum
(1,465 puan) tarafından
Evet evet onun icinden cıkar bende oradan temin ettim, inşallah çabucak kurtulursunuz arada çocuklarınızın saçlarını da kontrol edin eşinizinkini de
0 oy
(9,726 puan) tarafından
Allahım gorduğum an kaşıntı tuttu saçım vucudum berbat kaşınıyor şuan :) sirkeyle fln da yıkayabilirsin saçînı sirkeyi suyla seyrelt
0 oy
(4,405 puan) tarafından
eczaneden bit şampuanı alıp sarı tarakla  saçını bol bol tara 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
5 saat önce Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 263 göst.
11 Kasım 2024 Aile kategorisinde RecoCoMinikColar (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 190 göst.