0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (2,744 puan) tarafından

image

Kızım 4 buçuk yaşında bana bı ağaç çiz hadi resim yapalım dedim yanına çiçek ve çimenler de çizdi ♥️ 

Sizinkiler neler yapıyor ♥️

13 Cevaplar

0 oy
(2,744 puan) tarafından
Siz ne gibi oyunlar oynuyorsunuz 
-Reklam-
0 oy
(6,692 puan) tarafından

Bizimki bu şimdide boncuk setini aldı komşuya gitti onun kızı 19 yaşında oynatıyor sağolsun 

image

(2,744 puan) tarafından
Ya kreş için erken değil mi ya biz çok kararsız kaldık o konuda:) ne güzel bizimki de cokk nadirdir öyle düzgün boyadığı defter :D
(6,692 puan) tarafından
Bende başta erken dedim ama çok sıkılıyor yemek sıkıntı çok seçiyor belki orda düzene girer hem arkadaş edinir diye istedim kendiside çok hevesli
(2,744 puan) tarafından
O yemek seçme bizde de var hırçın dediğim dedik inat özellere sordum çok pahalı ya
(6,692 puan) tarafından
Özel 3500 dedi burda devlet 300 şuan devlete yazdırdım ama ikisininde öğretmeni ile bir tanışayım bakıcam duruma göre hatta postumda detaylar var bakabilirsin
(2,744 puan) tarafından
Tmam canım:)

Bizim de özel yarım gün 6500 tam gün 12 bin dediler çok geldi bana yemek varmış yarım gün olan da servis yokmuş diğeri varmış aylık fiyat bu bizim burda da devlet kreşi torpille alıyormuş 2020 li olanları
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Çöp poşetini şişirip üzerine küçük toplari koyup firlattim çok eğlendi. Bir de basket oynadik oğlumla 22 aylik
(2,744 puan) tarafından
Bizde çok yapardık öyle etkinlik  az mı koli kulak pamuğu vs heba ettim yoluna:)
0 oy
(1,617 puan) tarafından

Çok güzel bı aktivite yaptık demin kızımla bı güzel kavga ettik :D ya rabbi ne oldu bu cicuga tam bı ergen ve 7yasinda normal mi sizce

(2,744 puan) tarafından
Bence normal görümcenin kızı var 8 yaşında oda öyle :D benimki 4 yaşında hele gör kavgamızi :S
0 oy
(395 puan) tarafından
Bizde bugun hira tatlısı yaptık bebeklerim yaptı bi ballı olmuş ev işini oyun seklinde yaptırıyorum mesela dünde İzmir üzümü dedim hadi hepsini temizleyin tek tek minik elleriyle yaptılar 
(2,744 puan) tarafından
Oyu kurban olurum kaç yaşındalar
(395 puan) tarafından
2.5 5.5  yaşında canım
(2,744 puan) tarafından
masaAllah kızlarına:))
0 oy
tarafından
19 buçuk aylık güvercin kovaladik az önce 
(2,744 puan) tarafından
Ya Büşram ya neler çektin bak kocaman olmuş bile ♥️
tarafından
Sorma adaşım sorma çok bekledim çok çektim ama kavuştum yavruma büyüyor kocaman oluyor ve ben iki gündür ağlıyorum onun büyüğünü gördükçe ❤️
Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın yolları hep güzel çiçeklerle dolsun
(2,744 puan) tarafından
Şimdi ikinci çocuk için  o zorlu yollardan ben geçiyorum kuzum ♥️ :'(
tarafından
Allah büyüktür canım vardir zamanı
(2,744 puan) tarafından
Var canım şükür büyük imtihanı atlattım ameliyat oldum
0 oy
(4,841 puan) tarafından
Bugun bişey yapmadık dun doktorculuk oynadık kızımla :) 
(2,744 puan) tarafından
Komsuculuk evcilik:)
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Savaşa diye bağırmaya çanak gömleği davul ediyoruz :)) minik daha 7.5 aylık ablası resim çizip bileklik filan yapıyor bu ara süre ezberliyo
(2,744 puan) tarafından
Bileklik bizde yapiyorus boncuk setimiz var ♥️ rabbim bize de kardeş nasip etsin ♥️
0 oy
(4,405 puan) tarafından

Oğlum 22 aylık. Biz genelde dışardayız evde olduğumuz zamanlar ev kreş ortamı olduğu için etkinliğe gerek kalmıyor 10 yeğenimle aynı binadayız 4 tanesi oğlumla yaşıt odasını onlara oyun alanı yaptım bol bol oynarlar :) Oğlumla çok nadir tek kaldığımız durumlarda legolarıyla oynarız, hamurlarıyla oynarız, arabalarıyla oynamayı çok sever ve toplarıyla karşılıklı oynarız. İşim varsa ya da mızmızlığı tutarsa önüne su kovalarını koyarım çok seviyor 1 saat oynar suyla

(2,744 puan) tarafından
Suyla oynamayı her çocuk sever :) kendi eviniz mi
(4,405 puan) tarafından
Evet canım kendi evimiz. Oyun alanı derken etkinlik masası aldım, duvara raf elleri yetişip istediklerini alsın diye, top havuzu , oyun halısı yere düşünce canları acımasın diye ve bütün oyuncaklarını dolduruyorum müzikli müziksiz çok oyuncağı olduğu için akşama kadar çıkmıyorlar odadan ben zaten rahat biriyim bir şey kırıldı bozuldu diye dert etmiyorum :) bizde yengemlerle rahat rahat oturup kahve keyfi yapıyoruz
0 oy
(726 puan) tarafından

Su da oynadi yikanmayi sevmiyor banyoya kuvetini koydum sıkılınca gidip orda oynuyor ama yine de icine girmedi henuz simdi de babasi ile araba tamir ediyorlar 22 aylik :) 

(2,744 puan) tarafından
Oy ne güzel küçücük daha:) banyo daha yeni alıştı benjm kız 4 buçuk yaşında suya bayılır ama banyo dedin mi kıyamet kopardı dışardan duyan işkence ediyor sanardi :D
0 oy
(410 puan) tarafından

Biri TV izliyor biri bağıra bağıra ağlıyor,  en son aktivitesi çıldırmak 

image

(2,744 puan) tarafından
Aldırdıgi gibi yiyorsa iyi :) kaynana dogurmussun kendine:D
(410 puan) tarafından
Hemde ne kaynana;) kız bide yiyecek içecek istemiyor oyuncak boş şeyler istiyor yicek istese alırım diğerleri hep çöpe gidiyor yazık
(2,744 puan) tarafından
Valla oyuncaktan bıktım her yer oyuncak
(410 puan) tarafından
Odaları dolu zaten artık nereye sığdıracagimi şaşırdım bnde walhi
(2,744 puan) tarafından
Benim de aynı annemin orda olanlar da ayrı
0 oy
(28,828 puan) tarafından

Harfleri yazmayı sevdiği için onları çalıştık boyama fln 

(2,744 puan) tarafından
Kaç yaşında
(28,828 puan) tarafından
4.5 yaşında
(2,744 puan) tarafından
Harfleri sen mi öğrettin ne güzel :)
(28,828 puan) tarafından
Evet hevesliydi öğrendi yazıyor yeni yeni şükür
(2,744 puan) tarafından
masaAllah ne güzel :) benimki de resim çizmeye meraklı böyle bakıyor mesela biz çizerken aynısını yapmaya çalışıyor
0 oy
(20,307 puan) tarafından
Parktan geldik yeni  :) scooter sürdü alparslan oyun oynadık ordan eşime uğradık buzlaç aldı bebelerine 
(20,307 puan) tarafından
Vallahi görmedim minik kuşum ♥️
(2,744 puan) tarafından
Ver numaranı da rahatsız edem seni :D olsun ablam şaka takılıyorum ben sana
(2,744 puan) tarafından
♥️♥️♥️
(20,307 puan) tarafından
:D insta varmı aşko
(2,744 puan) tarafından
Var :D

İlgili sorular

0 oy