+1 oy
317 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (12 puan) tarafından
Hergun makyaj yaoiyormusunz?kucuk cocuklu olanlar hangi saatlerde yapiyorsunuz mesela?

18 Cevaplar

0 oy
(5,495 puan) tarafından
Makyaj sayilmazda güneş kremi göz kalemi sürüyorum bide ojelerimi. Evimi silip supurunce bebeğimi uyutup yapıyorum 
(14,752 puan) tarafından
bugunlere isinlanmak istiyorummm ☺
(5,495 puan) tarafından
Kolik geçince anca canim bı ayağımda çorap var bı ayağımda yoktu kışın :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu sıcaklarda her gün her gün makyaj yapılmaz ama yapacağım zaman kızımı da yanıma oturtuyorum o beni izliyor bende yapıyorum o ara makyaj malzemelerime bakıyor falan ona da tarak veriyorum saçını tarıyor parfüm veriyorum eline kendine sıkıyor sözde öyle öyle oyalıyorum
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Ben mecbur yapıyorum yoksa elimi sürmem:)) genelde kahvaltıdan sonra yaparım makayjimi çocukla parka çıkarım , gözaltına morlukları var genetik yapmasam polis durdurur bemi:) iyi kapatan fondatrn allldim şükür sabha yaparım uyumadan önce siler uyurum öyle rutin maalesef o halde dolaasamiyorim bbw glow mu ne yaptırdım fayda etmedi
0 oy
(881 puan) tarafından
Hergun yapamıyorum ama eşim gelmeden once yapmaya özen gösteriyorum. Yada dışarı eşimle yada oğlum la çıkarken. 
0 oy
(37 puan) tarafından
Ben aynaya bakacak vakit bulamıyorum iki çocukla ÷//
0 oy
(155 puan) tarafından
Valla bacım iki yaşında. Kızım var büyüdü tabi bazen yapmam makyaj ama çoğu zaman yaparım şimdi saçımı düzleştirdim makyaj yaptın oturdum degsikklik iyi geliyor ya 
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Yapmıyorum ben bı nadiren göz kalemi maskara o kadar 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Okul zamanı okula giderken tatillerde mümkün olduğunca yapmam göz altı morluklarına en fazla.kapatici bı rimel yeterli
0 oy
(655 puan) tarafından
Şuan ev yerleşmesi, sıcaklar derken haftada 1-2 yapıyorum ama normal düzende her gün yaparım ya da 2 günde 1. Makyajı sabah kahvaltıdan sonra yapıyorum genellikle. Oje hastasıyım, genelikle gece çocuklar uyuduktan sonra yaparım. 
0 oy
tarafından
Her gün yapamıyorum, iki küçük kızım var. Fakat bakımını yaparim, sabah el yüz kremlerim, akşam yüz kremi her gün kullanıyorum.
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Okula giderken parka giderken yaparim severim ben esim varken daha cok yogun yapiyorum 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Eşimin gelmesine yakın bebeği de alıyorum yatak odasına o aynalarla, çekmecelerle uğraşıyor:D bende rimel,ruj, allık falan sürüyorum.Saclarimi açıyorum saçlarım kıvırcık,yada taç toka takıyorum.sort yada tayt giyiyorum, üstüne de askılı yada sportiv atletler oluyor şekilli falan onlardan giyiyorum en son parfüm sıkıyorum:)
0 oy
(4,104 puan) tarafından
Hiç yapmıyorum. Kendimi bildim bileli de yapmam düğünlerde filan da bi sürme rimel o kadar 
0 oy
(27 puan) tarafından
Anca dışarı çıkarken 
0 oy
(20,467 puan) tarafından
Akşam namazından yada yatsıdan sonra yapıyorum abdest aldığım için 
0 oy
(3,342 puan) tarafından
50 günlük bebeğim var, sanırım 1 2 kere yaptım bu sürede. Normalde de pek sevmem canım 
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Ben hiç yaomiyorim calsitgim için işyerinde canım isterse yüzümü makyajsizligada alıştırmak istiyorum çünkü makyajlı görünce sonra millet şaşırır bide cildim bozulmasın diye istemiyorum makyaj yapınca suratim da ağırlık kaşıntı oluyor nadir yaparım ama canı isteyene küçük çocuk ta bahane bide kuçu kcocugim olduğunda asla yapmazdım onu rahat öpmek için buyuzden de soğumuş olabilirim smdi biri 5 biri 4 yaşında kızlarım 
0 oy
(410 puan) tarafından
En son ne zaman makyaj yaptığımı hatırlamıyorum desem;) gece yatmadan dişimi fırçalasam.yuzumu yikasam kafii;)))

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 589 göst.
11 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde _Melek_ (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
20 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde kaavimsi (2,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 532 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 618 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,351 cevap

37,688 kullanıcı

Kategoriler

...