0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (1,347 puan) tarafından
ilk trafiğe çıkarken neler yaşadiniz ve kuralları ehliyete yazilmadan önce biliyor muydunuz nereden ögrendiniz ?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ehliyet aldığım ilk gün kaza yaptım:D ilk başta çok panik olunuyor sonra sonra alışıyorsun

-Reklam-
0 oy
tarafından
İlgim olduğu için biliyordum kurstakiler de öğrenmek için yeterli. Ben geçici belgeyi alır almaz anneme gittim o zaman rahattım kolay oldu bazen panik atağım geldiğinde zorlanıyorum sakinleşene kadar kullanmıyorum. Cana zarar gelmediği müddetçe telaş etmemeye çalışıyorum. Kaza da yaptım mesela hastaneden geliyodum bebeğim ağlıyodu dolmuşçuların ani hareketine dikkat edememiştim şükür çok büyük değildi sürmeye devam ettim 
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Bir işi rüyanda yapıyorsan gerçekte buna hazırsın demekmiş. Örneğin rüyanda İngilizce konuşuyorsan gerçekte de beynin hazırmış. Rüyalarımda hep araba sürüyordum ben de, bir öğle arası durup dururken taksiyle eve geldim, araba boştaydı aldım sürdüm işe getirdim. Akşam da eve sürdüm :D Öncesinde 4-5 ders almıştım ama kendi arabamıza binmeye korkuyordum. Ofiste çalışırken bir anda araba sürme perileri geldi, iyi ki de geldi :D Kaza yaptım mı, elbette evet :)) Taksici çarptı bana şükür ki büyük bir şey değildi. Kazadan sonra eşim çok motive etti sakın ara verme hatta özellikle kaza yaptığın yerden hemen ertesi gün geç dedi, öyle de yaptım ve şu an hiç travması kalmadı. 
0 oy
tarafından
Trafiğe kapalı alanda bolca alıştırma yaptım . Önce yanımda tecrübeli birileri ile daha sonra tek . Kendime kısa mesafeler seçtim . Gittim geldim sürekli aynı yolda. Yavaş yavaş yolu uzattım,kendimden emin olduktan sonra trafiğe çıktım. O tecrübe ile de gittim ehliyet aldım . Benim şansım arabamizin olmasıydı. Kendime sözüm ne olursa olsun soğukkanlı olacağım ve panik yapmayacağım. Şükür kazasız belasız yıllardır kullanırım . Önemli bir nokta da acemi bir insanın asla hız yapmaması gerektiği. Hız varsa düz yol bile öldürür. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 415 göst.
18 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,651 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,888 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,879 cevap

43,617 kullanıcı

Kategoriler

...