0 oy
354 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (104 puan) tarafından
Kizim 2 yasinda agladigi zaman nefesi kesilip bayiliyor  bugun ferc gecirir gibi  bildign butun vucudu tas gibi oldu   bu sadece agladigi zaman oluyor başına gelen varmi yada bu durumda hangi doktora gitmeliyim bilgisi olan

6 Cevaplar

0 oy
(34,517 puan) tarafından

Nörolojiye diye biliyorum ihmal etmeyin kesinlikle 

(104 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
(4,843 puan) tarafından
Adını karıştırıyor olabilirim katılma nöbeti diye birsey var

Benim kizim kolikti çok ağladığında yavaşça yüzüne üfledim  nefes almayı hatırlasın diye.Bir deneyin ağlamaya başladığında ama muhakkak Dr götürün tabi ben sadece kendi deneyimimden yola çıkarak tavsiyede bulunuyorum başka birsey olmasın.
(104 puan) tarafından
Yok canm bende ufluyor  yuzunu su dokuyorm o sekilde kendine geliyor ama dedigm gibi normlde bayilir gibi olur ama bugn resmn vucudu tas gibi oldu yani nasl anlataym kolari faln yan döndü ferc gecirdi sandim
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Canim nöbet gibi bir şey geçiriyor. Benim kuzenim öyleydi ağladığında vücudunu kastıgı için bayılıyor. Doktor büyüyünce geçer dedi ve ilaç vermedi ortalama 10-12 yaşlarına kadar devam etti sanırım (yaşını yanlış hatırlıyor olabilirim) kendiliğinden geçti. Şimdi 18 yaşında herhangi bir bayılma vs yok. 

Bizim bir komşu var babası epilepsi hastası. Çocuk 1,5 yaşında o da ağlayınca bayılıyor. Ağlayınca sinirden kitliyor kendini. Bayilmamasi için hemen algısını dağıtıyorlar. 
(104 puan) tarafından
Evet bnm kizimda sinirli sinirden herseye ağlıyor öyle oluyor
(1,493 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım önce bi  çocuk doktoruna götür o seni yönlendirir başka bolume gitmen gerekirse. Ama kaslarini kastiklari için bayiliyorlar. Umarım korkulacak bir şey çıkmaz. Çok duydum böyle çocuk bayılmasını
0 oy
(10,755 puan) tarafından
Bnm kızımda öyle ağlayor nefesi kesiliyor gözleri batıyor ve mosmor olup bayılıyor 1-2 dk içinde kendine geliyor norlojiue gidin EEG çekilecek 1 yıl kdr tedavi ettik sonuç kansızlık var normal olması gereken kan değerleri normalin altında Akdeniz anemisi taşıyıcısı bnm kızım ayda 1 böyle oluyor yılda bir kontrole gidiyoruz size de geçmiş olsun 
(104 puan) tarafından
Yok benm her agladignda böyle oluyor ama mutlaka goturcm  doktora
(10,755 puan) tarafından
Siz aglamamasina dikkat edin inşallah ciddi bişey çıkmaz
(104 puan) tarafından
Herseye agliyor bugunde sirf gel bezini degstriyim dedim diye agladi
0 oy
(6,156 puan) tarafından
İlk çocuk doktoruna canım o kayıt açacak sonra nöroloji bakacak çok geçmiş olsun.
(104 puan) tarafından
Tamam tesekur ediyorm
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Nörolojiye götür katıldığında yüzüne üfle aniden 
(104 puan) tarafından
Ufluyorm kendine geliyor zaten yoksa gelmez

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 99 göst.
18 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaadarrrr (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 220 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gulsah45 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (11,989 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,559 soru

24,632,758 cevap