+1 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde (1,204 puan) tarafından
Çok şükür bu 1 buçuk aydır evimizdeyiz Rabbim kimseyi evladıyla sınayıp hastaneye düşürmesin 

Oğlumun kalp durmasına bağlı beyin ödemi oluştu beynin her iki tarafında ağır hasar var dedi beyin yüzde 30 hücre kaybı var :( şuan sıkı bir fizik tedavi aldırıyorZ boynunu dahi tutamuyo nöroloji doktoru dedi omurilik sağlam sinirler zarar görmemiş felçliliği yok çok şükür şuan yeni yeni baş kontrolü yapmaya başladı 

Burnuyla besleniyordu bu bir kaç gün olck ağzıyla beslemeye başladm sürecimiz nasl olck bilmiyorum böyle tanıdıl bir vakka yaşayan yakınlarınız var mı süreç nasıl devam ediyo

17 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım
-Reklam-
0 oy
(320 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim Allah acil şifalar versin
0 oy
(7,144 puan) tarafından
Allah bol bol şifa tez vakitte versin
(1,204 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(6,882 puan) tarafından
Ya çok şükür canım senin önceki postlarını biliyorum Allah şifa versin önceki sağlığına geri kavuşsun inşallah
(1,204 puan) tarafından
İnşallah cnm zaman geçmek bilmiyo süreç nasl ilerlicek bilmiyorum eski fotoğraflarına bakamuyom okullar açılcak anasınıfına gitçekti gidemicek
(6,882 puan) tarafından
Yapma canım inşallah seneye sağlıklı bir çocuk olup okuluna gidecek❤
0 oy
(398 puan) tarafından
Rabb'im şafi ismiyle sifa versin yavruna acısını göstermesin 
0 oy
tarafından
Daha önceki akşam eşimle konuşurken oğlunuzdan bahsetmiştim o kadar kazındı ki aklıma çok sevindim dr un söylediklerine inşallah en kısa zamanda toparlar 
(1,204 puan) tarafından
İnşallah cnm biraz Algısı açılsa gözlerimin içine baksaa
tarafından
Oda olcak inşallah canım güzel konuşmuş doktor
0 oy
(427 puan) tarafından
Rabb'im şifa versin inşallah daha da iyi olur 
0 oy
(442 puan) tarafından
Rabbim safi isminin hürmetine şifa versin inşAllah
0 oy
(371 puan) tarafından
Oglunuza ne oldu cnm neden o kadar süre yoğun bakımda kaldı önceki postunuzu gormedm cnm inslh tez zamanda ayağa sapa sağlam kalkar sıkı sıkı sarılır size ümidinizi kaybetmeyin 
0 oy
(979 puan) tarafından
Önceki postunuzu da biliyorum, aklıma kazındı resmen.  Çok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte eski sağlığına kavuşur. Allah size de sabır versin 
0 oy
(698 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun.  İnsallah birkaç sene sonra herşey iyi olur
0 oy
(857 puan) tarafından
Gecmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun 
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin 
0 oy
tarafından
Cokkkk geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah ❤️
0 oy
(81 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım biz deprem bolgesindeyiz daha hala artcilar oluyor gecen senede bu zamanlar 5. 3 deprem olmuştu eşimin 15 yaşında ki kuzeni de korkup kaçarken düşüp başını vurmuştu düştüğü yer karanlık olduğu için kimse görmemiş 15 dk boyunca kalp durmuş kalp masajıyla tekrardan geldi hastaneye giderken yine 2 dk durmuş çalıştırmış lar hastaneye gittikten sonra yine 1 kez durmuş çalışmış 20 dk ya yakın çocuğun kalbi yokmuş yani beynin yüzde 50 yok dediler doktorlar yaşaması mucize diyorlardı ve ve yaşıyor ellerini yakalarını çok kullanamıyor konuşamıyor 
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Canim bol bol fizik tedaviyi izlw evde kendinde yap ozellikle bkgaz agrisi oldugunda kati seyler yedirme benim kizim da epilepsi hastasi haziranda memlekette tavuk yedikten sonra nobet gecirdi cok kustu nefes almadi biz tavuktan supheleniyoruz hala da malesef cok tehlikeli bisey aslinda
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun minik oğluna şifalar versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 493 göst.
0 oy
15 cevap 869 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 359 göst.

411,674 soru

12,392,920 cevap

43,954 kullanıcı

Kategoriler

...