0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (503 puan) tarafından
Kızım 10 gün sonra falan 3 e girecek belki 1 ay oldu nerdeyse aşırı huysuz ama öyle böyle değil 24 saat huysuz 

Öğlen uykularını bitirdi asla uyumuyor 

Onu niye oraya koydun bunu niye buraya koydun o niye sarı bu niye mavi oraya gidelim şunu yapalım aklınıza gelecek herşeye saatlerce agriyir bağırıyor 

Dünyayı yiyor gene yemek istiyor sürekli yemek yeme isteği verilenden memnun olmama

Ortam değişikliği olduğu zaman bile iki farklı yer hava alayım çak cuk yok sürekli ağlıyor 

Ne bedenim kaldı ne ruhum bu ne böyle ya

Allah için sendrom falan değil bu ya 

Kız çocuğu uslu olur derler doğduğunda beri erkek çocuğu gibi ama şuan erkegide asri valla baş edemiyorumbir couzumu biseyi yokmu bunun ya 

Ne gece uyur ne gündüz uyur ne doyar ne oyun oynar ne eğlenir bı insan 24 saat 1 aydır ağlar mı ya 

3 Cevaplar

0 oy
(4,221 puan) tarafından
Ne kadar sakin kalmayı basarirsan nimetlerini daha kısa sürede deneyimliyorsun benim kiz 41 aylik ,36 aylik olduğu Dogum günü haftası tam olarak dediğin hale dönüştü bende bir şaşırdım sonra biraz araştırdım vs eğer minnoş tekrar sakinleşin istiyorsan 2 ay daha disini sık ve neye nasıl davranmasını istiyorsan konuşma şekli oturma şekli tamamiyle sabırla rol model ol full sakinlikle. çünkü artık senden ayrı ve birey olduğunu fark ettiği için minnosata ona göre davranmaya çalışıyor bende varım şekli gibi dusun ve full ornekliyor haberin olsun.Sinirlerini kontrol etme seklin sakinliği iletisim seklin yaklaşımın 4 yaş ve sonrasını daha rahat geçirmek istiyorsan avantaja cevir benden demesi.

Zamanla 2 yasa dönmüyor ama yeni bir minnosla birden sanki büyümüşte küçülmüş biriyle karşılaşıyorsun.Birsey hayırsa ikna etmeye çalışma bol sakinlik ve sevgiyle nedenini acikla başka borsey yapma gibi düşünebilirsin.Ama rahat olmaya çalış ben bir kaç kez fazla yukseldim tam olarak ben ne kadar yükseldiysem o moda çıkmaya ve onu normallestirmeye başladı hemen geri adım attım olmasingerkeen neyse ben o role girdim oda bu bu yola verildi sanada tavsiye ederim 
(503 puan) tarafından
Valla sakın kalamiyorum uyuduktan sonra çok pişman oluyorum ama akşama kadar caliaiyorum yorgun argın geliyorum ve güneş altında 40 derece sıcakta caliaiyorum sonra aman sıkılmasin etmesin diye anane babanne park çarşı biyere götürüyorum yemeğini falan herşeyimi yapıyorum ama beni bitiriyor o kadar çok ağlıyor ki kreşe gidiyor aynı zamanda okuldada öyle acaba dedik okulda mi sikildi dedim 1 hafta izin kullanayım evde gine aynı hatta daha beter oldu sabır tahammülüm kalmadı cunki babasida. Gece 1 de geliyor hicbirsekilde dinlenwmiyorum kafamı resetleyemiyorum
(4,221 puan) tarafından
Babane park anane vs bir yere götürme.zaten kreşe gidiyor otur dinlen ama şöyle birlikte bakit geçirerek misal puzzle yapın oturarak misal birlikte sarılarak günü konuşun Mutfakta salata yaparken al bir tabure çıksın üstüne yıkasın tüm sebzeleri su ile oynayıp sorumluluk aldıkça az iletiskmle birlikte vakit geçirirsiniz.Sakin sana demesi kolay deme ,benim kizim çatalı oraya koymani istemiyorum diyip bağırıp ağlayıp tamam nereye koyalım dediğimde tekrar ağlayıp çekmeyecek koy diyip ,ayni çatal neden oraya tekrar koydun diyip tekrar bağırıp ağlayan ,bir halden tekrar evrildi.Ogrendigim taktiği söyleyeyim kendi karar vermesine izin vermek tamam sen nereye koymak istersin, (Alışkanlık) çekmeceye, peki sen koyar mısın tamam anne bu kadar.
Sakın seni anlamadığımı düşünme,
Bir ortak dil bul rahat et ,ve muhakkak eve dahil et herne oluyorsa senin yanında istedigi sekilde dahil olmasına izin ver olumsuz birsey olursa bunu sen istedin bu senin kararındi beğenmediysen söyle yapabilirsin gibi.inan ise yarıyor 1 hafta dene ,farkı gör.

Evet çok zor çalışan anne olmak ,ama birazcık rahatını huzurunu düşünüyorsan ve gelecek sene 4 yaş  zamanını ne yap et durumu olmasi gereken rollerde yönetmeye bak.
-Reklam-
0 oy
(768 puan) tarafından
3 yasina girer girmez bambaska bi cocuk oldu acayip sekilde ama tam o 3 yasina basti bi ay sonra kardesi dogdu belki o yüzden ama aşırı degisti benu delirtmeye odaklanmis gibi
(503 puan) tarafından
Valla bilmiyorum sendromsa falan bitsin artık diyorum kaldıramıyorum cunki öyle zaten delirrmeye odaklı tammen temizlik bile yaptirmiyo ben ne yaparsam hep tam tersi
0 oy
(265 puan) tarafından
Malesef bende de aynı şey var eylülde ucu bitirecek eşim eve geldimi bir simarik istekleri bitmez ağlar burnumuzdan çıkarır herşeyi 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 504 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 359 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.