0 oy
761 göst.
Diğer kategorisinde (1,517 puan) tarafından

image

bir komşum aracı oldu tanesini 1.5 TL dedi çok ucuz ama boş durmaktan iyidir dedim tüm malzemesini kendi verdi sizce nasıl

18 Cevaplar

0 oy
(20,215 puan) tarafından
Ay çok iyi olmuş ama neden ucuz bu kadar 
(1,517 puan) tarafından
Bilmiyorum ya bende denemek için aldım çok zevkli ama bu fiyatta giderse devam etmem malesef
(20,215 puan) tarafından
Bence bi konuş fiyatı artır çok ama çok ucuz
(2,587 puan) tarafından
Fiyat olarak normal evde işlerin çoğu bu fiyatta hatta daha ucuza olanda var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani çokta vaktinizi almaz herhalde bu modeli yapmak, ne güzel evde bile kendine harçlık çıkartan hanımları takdir ediyorum.
(1,517 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok mutlu oldum görüşüne.
10 dakika alıyor 1 kolye gerçi yeni başladım elim alışırsa biraz daha az vakit alabilir belkii
0 oy
(74 puan) tarafından
Bnde evde kolye yapıyorum canm bizmkide 2 TL  tüm malzemeleri kendine ait
(1,517 puan) tarafından
Aa sizinki daha iyiymiş canım ne zamandır 2 TL
(74 puan) tarafından
1 ay kadar oldu ben başlayalı 2 TL'den başladı
tarafından
Ya bende evde iş arıyorum ama bulamıyorum var mı tanıdığınız:( en azından doğum yapana kadar eve katkım olsun isterdim
(74 puan) tarafından
Canm ben Sivas'ta yasiyorm eğer sivastaysaniz benim iş aldığım yerden alabilirsin
tarafından
Erzurum'daym maalesef cabm. Şehir dışına iş vermiyorlar herhalde
0 oy
(895 puan) tarafından
Günde 100 tane yapsan 150 tl yapar. Yani eğer yapılırsa fena para değil. Aydan aya bir çeyrek parası çıkarabilirsin.
(1,517 puan) tarafından
Evet evet bende tam öyle düşündüm inşallah devam edebilirim :)
0 oy
tarafından
Çok güzel ya küçük görünse de hiçten iyidir canım kolay gelsin. Ben de çok istiyorum bulamadım inşallah bana da denk gelir
(1,517 puan) tarafından
Bende çok istiyordum veren kadın evime çok yakınmış birde isteğim kabul oldu :) bir araştır istersen ama internet üzerinden olanlara güvenme böyle elden verebilcek birini bulmak lazım
tarafından
Evet ya maalesef bi kez inandım dolandırıldım zaten. O zaman çok boşluktaydım gitti eskiden annemde yapıyordu ama şimdi duymuyorum yakınımda hiç
0 oy
(975 puan) tarafından
Elinize emeginize sağlık çok zarif görünüyor ♥️ 
(1,517 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
0 oy
(2,412 puan) tarafından

Model basit ve şık <3ama kuzum fiyat çok ucuz dışarıda bile uyduruk çocuk kolyeleri 30 40 liraya satıyorlar öyle ucuz giderse devam etme bı şey kazandırmaz sana naçizane tavsiyem <3

Eline sağlık yolun açık olsun inşallah <3

(1,517 puan) tarafından
Evet canım bende öyle düşünüyorum çok teşekkür ederim :)
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Komşun  bençe   sana yaptırıyor   kac sene önce arkadaşım bileklik kolye yapıyordu 1 tl ue
(1,517 puan) tarafından
Kendi de o fiyata yapıyor canım ama bize veren kadın muhtemelen kâr alıyordur
(274 puan) tarafından
Bundan zor ve küçük boncuklarla kolye yaptıran birine sormuştum evde iş olsun diye, 75 kuruş dedi daha yeni dalga geçer gibi. Küçücük boncuklar diz diz bitmez. Kolye de bu arada 250 ₺ye satılıyor bilindik bir giyim mağazasında. Yazık cidden, kabul etmedim bende enayi ariyorlardi
(1,626 puan) tarafından
Kucuk boncuklarla dha kolay oluyo ben 3 sene boyunca yaptim bu inci yi tek tek dizmen gerekiyo ama kum boncuk oyle degl ipe dizili oluyo mesela tel e gecrirken ornek veriyorm 3 cm kum bir figur 5cm kum 2 figur seklinde oluyo dha kolay yani
(1,517 puan) tarafından
Evet komşum kum boncuğun daha kolay olduğunu söyledi inslalh haftayaki model odur
0 oy
(2,883 puan) tarafından
Eline emeğine sağlık canım ama inan ki çok ucuz umarım fiyatı arttırırlar.. Ben taa bekarken eşarp kenarı iğneyle dikiyoduk kıvırıyoduk yanlarını annem halsizim daha yapar hatta bursadakı çoğu kişi yapar 7.5 tl olmuştu en son elin alışınca 15 dk sürmüyo bır tanesi.. Bazen diyorum keşke burdada olsada yapsam inşaAllah sanada böyle uygun bir iş gelir
(1,517 puan) tarafından
Evet canım bende farkındayım çok ucuz ama çevremde başka bir imkan yok inşallah daha iyiler denk gelir eve destek olmak istiyorum inan hep
(2,883 puan) tarafından
İnşaAllah canım istediğin gibi bir iş gelir hayır'lısı olsun hakkında
0 oy
tarafından
Bende İstanbul'da yaşıyorum böyle iş arıyorum canım 
tarafından
Sultanbeyli
(1,244 puan) tarafından
Ben bakayım varsa yazıcam sana canım
(1,244 puan) tarafından
Etrafında cevresı olarak neresı var canım bilmiyorum İstanbul'u mesela iş verırken sultanbeylı ve cıvarı diyorlar ya da sızın Facebook varsa sayfa ısmını vereyım sız bakın
tarafından
Olur bana yazarsanız Facebook yok ama bakmak için acarim
(1,244 puan) tarafından
Evlere iş verenler buraya sayfa ısmı Meryem Topyursk sanırım sayfa sahıbınun ısmı adından emınım de soyısımı pek hatırlamıyorum
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Nerde oturuyosn canim bizim burdada yaptran var o da 1 bucuk olcak demsti en son ama inci degldi kum boncuk ipten dizmesi dha kolay oluyodu 
(1,517 puan) tarafından
O da var canım her hafta model değişiyormuş ona kolay diyorlar  ben Konya Selçuklu da oturuyorum
0 oy
(9,525 puan) tarafından
Bugün bilekliğini 25 e aldım elime sağlık çok güzel ama emeğine göre 1de az bence
(1,517 puan) tarafından
Evet az canım ayda 4.5 5 bin Lik yapıyormuş komşum öyle düşününce iyi gibi geldi en azından kendi ihtiyaçlarımi tamamlarim
(9,525 puan) tarafından
İnsaaallah işini görür canım kolay gelsin
0 oy
(8,411 puan) tarafından
Keşke bulabilsem böyle iş çok ihtiyacım var ama bizim çevrede yok böyle işler 
(1,517 puan) tarafından
Ben konya merkezde oturuyorum genelde oluyor böyle işler sizde araştırın bi
(8,411 puan) tarafından
Kütahya merkezdeyim hiç duymadim ben
0 oy
(2,613 puan) tarafından
Bence boş durmaktan iyidir keşke bende yapabilsem
(1,517 puan) tarafından
Dimi. İnşallah size de imkan doğar
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Canım ucuz ama eve verılen işler maalesef ucuz oluyor yapacak bısey yok bende yapıyorum ben sılıkon ısı yapıyorum genellıkle tanesı 40 or falan hıc bısey alamasam bır pazar harçlığım çıkar ya da ay sonunda bırıktırıo bır gram bır çeyrek alırım dıye yapıyorum sonuçta evde oturuyorsun al bu senın hakkın dıye kımde para vermiyor üç beş kuruş kazanıyorum bnde 
(1,517 puan) tarafından
Evet  bende çok boş duruyorum evde bebeğim yok kafam dağılsın diye başladım çok iyi geldi
0 oy
(5,868 puan) tarafından
Kiz nerde otryorsun valaha iyi ama çok ucuz günde kaç tane yapilir
(1,517 puan) tarafından
100 yapılır eşin de yardım ederse 150 falan
(5,868 puan) tarafından
10 tane yaparsan 20 TL cepte nerde otryorsun cnm yaaa hangi şehir Tekirdağ kapaklı da otryorum
(1,517 puan) tarafından
Ben Konya da oturuyorum canım sizin oralarda da iş imkanı fazla aslında bir araştır bulabilirsin bence ama kapora isteyene güvenme sakın elden alabileceğin birini bul
(5,868 puan) tarafından
Blyorim boncuk varda iğneli ben iğne istemiyorum cnm çocuk üstüne zıplıyor niyetine batar falan dye korkuyorum byle kolye braz büyük boncuk olsa iyi olur aslnda
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Oh eline emeğine sağlık.

Öyle bereketli olsun ki paran eksilmesin ♥️
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Hiç yoktan iyidir canım damlaya damlaya göl olur biriktirip çeyrek alıp kenara atarsın 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 187 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Blackdorein (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 516 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde asllyd (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sakinol (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 698 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Keremalimm (148 puan) tarafından soruldu

403,985 soru

12,102,713 cevap

36,420 kullanıcı