0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (995 puan) tarafından
Herkese iyi geceler. Akıl akıldan üstündür diyerek hem fikirlerinizi almak istedim hem de sohbet olsun. Sürecimi az çok biliyorsunuz detay vermeyeceğim. Suçlu olan, suçlu olduğunu bilen ve buna göre hareket edip suçunu bastırmak için suç arayan,üste çıkan gerçekten yaptıklarından utanmayan biri ile, ömür boyu da göreceğiniz biri, nasıl baş edersiniz? Çok da çakal. 

Yalnızca eşiniz olmak zorunda degil hayatın her alanında karşımıza çıkan bir insan tipi olabilir. Yaklaşımınız iletişiminiz nasıl olur yani nasıl baş edersiniz. 

Teşekkür ediyorum şimdiden. Yorumlarınız kıymetli. ♥️

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Savaşmam ben şahsen kendi haline bırakırım kendi kurnazlığı ile kendini tavlasın dursun he he der geçerim 
(995 puan) tarafından
Hiç insan yerine koymamak aslında değil mi
tarafından
Aynen öyle:)
(995 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum
tarafından
Rica ederim ne demek ☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ama kim olduğuna göre değişir hem nasıl davranacağım hem de hayatımda tutup tutmayacağım. Anne baba kardeş dışında kimseyi çekmem beni yoruyorsa. Ana babam da böyle söylediğin gibi kişiler onlara mesafeli duruyorum beni kıramayacakları kadar evlatlık görevimi yapmaya çalışıyorum 
(995 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz,
0 oy
(138 puan) tarafından
Çok basit hicbisey yapmayarak bir insana en büyük cevap onu yok saymaktir
(995 puan) tarafından
Çok haklısınız
0 oy
(211 puan) tarafından
Şu söze inanırım 

Akıllı insan hatasını anlar utanır,ahmak insan sadece felsefe yapar bıktırır.
(995 puan) tarafından
Ben onun adına utanıyorum gerçekten ama o nirvana yaptı ya
(211 puan) tarafından
Ama kişiye göre değişir.Bahsettigin kişi eşin ise vicdanını sorgulatmasına yardımcı ol.
(995 puan) tarafından
Kabul etmiyor, beni düşman olarak belledi
(211 puan) tarafından
Hayatında sana karşı yapılan yanlışları dile getirirken,onun kizkardesini de ortaya kat,bu yaptıkların kızkardesine yapılsa ne hissedersin diye soylebilirsin.
Konu ne bilmediğim için bu örnek her erkek için ağır olur.
(995 puan) tarafından
Çok afedersiniz çok kere söyledim dışarıdan bir abi olarak bakar mısın diye bacımın da a.q. seninde a.q. diyor. Malesef bir iletişim kuramıyoruz. Ben hep normal bir insana yaklaşır şekilde düşünüp yaklaşıyorum ama böyle cevaplardan başka sonuç alamıyorum
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Çevremde tam da böyle biri var. Zeki olduğu için değil yırtık olduğu için. Bağırarak konuşup, suçunu bastırıp üste çıkıyor. Sadece bayramda denk gelirsek konuşuruz, daha fazlası olamaz. 
(995 puan) tarafından
Okudum şimdi aslında yanlış kelime kullandım zeki değil çakal veya dediğiniz gibi yırtık böyle insanlarla ben münakaşa etmem muhatap da olmam ama bunu sanırım ömür boyu göreceğim, en iyisi yok saymak sanırım
(4,063 puan) tarafından
Bu kişi de uzak biri değil görmemiz gereken biri ama yok sayıyorum, asla beni üzmesine izin vermem. Kimse benden kıymetli değil. Bu kişilere hiçbir zaman hatasını kabul ettiremez, haklı olamazsınız. Hep o haklıdır, hep o aranmalıdır. Sizlik bir şey yoksa bile başkaları hakkında konuşup sizin de kötü düşünemesini sağlar ki benim ki öyle yapıyordu
(995 puan) tarafından
Ya en basitini söyleyim yoldan küçük bir çocuk geçer ay ne tatlı derim bakma sen ona o canavar gibidir kim bilir anasına babasına ne eziyet ediyordur diyor üç yasindaki çocuk için ve asla tanımıyoruz
(4,063 puan) tarafından
Tanımadığı birine bunu yapan, azıcık canını yakan ya da kendini haklı gördüğü davada yakınına ne yapmaz
(995 puan) tarafından
Malesef tam da bu tablodaki ona göre canını yakan kişi benim ona susmadığım için
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ondan daha çakal olarak basarabilirsin canim .herzaman iyi niyet olmuyor altta kalmamak lazım ama cakalca anlatabildim mi bilmiyorum.rabbjm yardımcın olsun refaha çıkarsın konuyu az çok anladım 
(995 puan) tarafından
Gerçekten Allah ölümün de hayırlısını versin çocuğum çok küçük henüz bir buçuk yaşında daha bebek. Gerçekten öyle bir baba ile büyümesini istemediğim için ayrılıyorum yoksa ben bana yaptıklarını çok geçtim zaten ama gerçekten onunla büyümesinden iyidir. Çok teşekkür ederim duanız için Allah inşallah kendi belalarını kendi ayağına dolar
(2,546 puan) tarafından
Ah kıyamam ya çocuk büyük olsa da sorun olur ama minnacık anneye muhtaç şuan .korkma kimse alamaz senden.ayrilmaktan vazgeçme tabi canım böylesi daha sağlıklı.insallah rabbim hakkindan gelecektir o pis.ligin
(995 puan) tarafından
İnşallah Rabbim bizi kurtaracak ben inanıyorum
(2,546 puan) tarafından
İnşallah canım duama katarim seni .
(995 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Arkama bakmadan kaçarım :angel: uzak.dururum kesimlikle

Hiç uğraşamam valla 

(995 puan) tarafından
Bende uğraşmak istemezdim de mecburum ortak bağımız var
(1,880 puan) tarafından
Orası ayrı tabi ortak bağıniz varsa kendi dünyasına bırak ne hali varsa görsün RABBİM seni bı gün feraha çıkartır oda belasını bulur çok gördüm böyle imsanlari
(995 puan) tarafından
İnşallah ama ona da söyledim evdeyken Allah beni kurtaracak senden nasıl olacak bilmiyorum ama kurtaracak dedim ona ben inanıyorum Rabbim beni kurtaracak

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
14 cevap 395 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prenses__00 (630 puan) tarafından soruldu