0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (2,377 puan) tarafından

Kızım saat 10 da uyudu bende duş aldım kahve içtim eşim gececi ama hala uykum yok :(

Kafam da düşündüğüm bı şeyler var rabbim hayırlısını versin ondan mı bilmem uyku tutmuyor 

Siz neler yapıyorsunuz ? 

10 Cevaplar

0 oy
(3,190 puan) tarafından
Her yerde yangınlar var Allah hayırlara çıkarsın ya gördükçe uyku tutmuyor 
(2,377 puan) tarafından
Onlar bı yandan bide bulunduğum ilçede bı haber gördüm sabah ona üzüldüm sinirim bozuldu kendimle ilgili bı çıkmazdayim rahatsızim hepsi üst üste uyku tutmuyor çocuk uykusunu alıp kalkcak ben hala uyumadım
(3,190 puan) tarafından
Malesef canım ya bu yangınlar birden bire her şehirde var Allah sonumuzu hayır etsin üstüne maymun çiçeği hastalığı gelmiş
(2,377 puan) tarafından
Bide maymunumuz peydah olmuş onu unuttuk bak :D off sinirim bozuldu
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Bnm de çocuklar uyudu çok şükür sesizligin tadını çıkartıyorum eşim gececi biraz mutfak toparlancak bı gayret onu toplarsam tamam :))
(2,377 puan) tarafından
Rabbim e sığındım zaten yaşıyorsam kızım için ♥️
(129 puan) tarafından
Bı tanecik kızın mii yaaa rabbim esirgesin prensesi annesi iyi ol ki oda iyi olsun ❤️♥️♥️ bnm 3 prenses bı oğlum var bı tane oğlum 3 kızıma bedel canı sagolasica :))
(2,377 puan) tarafından
Bı tane canım ♥️ ikinciyi istedik rabbim engel koymuş onun için ameliyat oldum 1 yıl daha bekleyeceğim ♥️ masaAllah 3 prenses annesi olmak ne güzel ♥️
(129 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin vermiyorsa zamanı var demkki ummadığın bı an bı bakmsin yine hamilesin üzülme sıkıntı  stres herşeye engel
(2,377 puan) tarafından
Evet canım stresten oldum belki de bilmiyorum miyom aldırdım açık ameliyat oldum doktorum 1 yıl bekle dikişin çok tehlikeli ameliyat geçirdin dedi bekliyoruz bakalım ♥️
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Her gece yaşadığım şey kızım uyuyana kadar ayakta uyurum . kızım uyuynca muhteşem bir enerji gelir .
(2,547 puan) tarafından
Rabbim birbirinizden ayırmasın inşallah uzun ömürler versin ♥️♥️
(2,377 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️ tek sorun tüy döküyor onun içinde alternatif arıyoruz aparat vs alıyoruz iste temizliyorum mümkün olduğunca
(2,547 puan) tarafından
Ahhh ben başak burcuyum kocamın sakallarını lavaboda görmeye tahammulum yok bende evde bakamam sanırım tüy olayı var bunun bı de .eniyisi doğru zaman geldiğinde müstakil evim oldhgunda oraya onlara bir ev yapıp yaşam alanı sağlarım yoksa mümkün değil sınır hastası olurum gerek yok :))
(2,547 puan) tarafından
Biyerde gormustim kutu gibi birşey var tararken hazne içine giriyor tüyler düzenli yapınca dokulmuyormus galiba tam bilmiyorum adını ama
(2,377 puan) tarafından
Elektronik tüy toplayıcı senin dediğin de çok pahalı ama ilerleyen zamanda alacağım onu da aşılarını yaptirip düzenli taradın mi sorun olmaz bence
0 oy
(974 puan) tarafından
Düşün baba düşün, bitmiyor. Buraya girdim vakit dolsun sabahçıyız bizde. 
(2,377 puan) tarafından
Gerçekten kadının görüntüsü çığlığı gitmiyor gözümün önünden:( nasıl yardım dilenmis kimse de umursamamis
(974 puan) tarafından
Gerçekten çaresizlik çok kötü bir his Allah kimseyi o duruma düşürmesin
(2,377 puan) tarafından
Amin amin inşallah bide yanlarında çocuk vardı oglan çocuğu yarın öbür oda babası gibi olmaz inşallah:(
(974 puan) tarafından
İnşallah olmaz malesef çocuklar bizden ne görürse onu yapıyor çok üzücü gerçekten
(2,377 puan) tarafından
Evet canım gerçekten öyle
0 oy
(6,252 puan) tarafından

Beennn varım kızçeme hırka örüyorum ☺️

image

(2,377 puan) tarafından
masaAllah hamarat anne ♥️ bayılırım bu renge bebek ve çocuklara çok yakışıyor bence :) ♥️
0 oy
(718 puan) tarafından

Oglum uyudu simdi uyandi biraz agladi sut vermeyince geri uyuyup kaldi inşallah bidaha uyanmaz diye dua ediyorum süt bırakma aşamasındayiz cok üzücü birazdan ağlıcam galiba:(

(2,377 puan) tarafından
Kaç yaşında ? Gece bırakma ya sütü bence ya
(718 puan) tarafından
22 aylik canim artik tamamen birakiyoruz yolun sonundayim
(2,377 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(409 puan) tarafından
Çocuklar uyuyo bnde Kara kara sezeryan olacağım günleri düşünüyorum uykum kaçtı bnmde;(
(409 puan) tarafından
İki kzm var cnm yaşları küçük, eşim evde deil yurt dışında çalışıyor herseyleeine tek koşuyorm çok zor oluyor sezeryan zamanın da eşim eve gelck ama kim bu çocuklara bakacak yemeğidr temuzligidr bunları çok düşünüyorum
(2,377 puan) tarafından
Ailen yok mu yada eşinin ailesi
(409 puan) tarafından
Bnm ailemde var eşimin de var ama yok gibiler diğer iki kzmda bnm  ailem  annem ve ablm geldi yanıma bu sefer durum farklı yanima gelen ablmla birlikte sezeryan olcaz aynı şekilde annemin yanında kalan gelini var oda hamile yani anlayacağın hepimiz birden sezeryan olcaz onlar gelemicek. kaynanam desen onların iyi günde hayırları olmaz kötü günde mi olcak onlardan hiç bir beklentim yok eşim çok zorlanirsan yardımcı tutarım diyo endişe etme diyo ama yardımcıda neye koşacak neye kosmicak
(2,377 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ♥️
(409 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Benim kızımda 10da uyudu. 12.30ta eşim geldi öyle laf lafı açtı derken zaman geçmiş. Şimdi yatağa geçtim uyuyacağımdan değil de belki uyurum diye burada takılıyorum öyle.
(2,377 puan) tarafından
Allah'ım sabır versin sen kendini nasıl hissediyorsun peki
(2,734 puan) tarafından
Gayet iyi hissediyorum bir sorun yok. Sadece sürekli gün içinde birden 5 dakikalık baş dönmesi çok sık oluyor yürürken sağa ya da sola doğru alkol alıp sarhoş olmuşlar gibi yürüyorum. Gün içinde sabah 1de parka gidiyoruz 3te eve geliyoruz. Kızı yıka, yemek yap, yemek ye derken 5.30ta tekrar parka iniyoruz akşam 9da eve geliyoruz. O zamana kadar ara ara baş dönmeleri oluyor ama yıkılacak derece de değil. Kızım 9 10 gibi uyuyor ondan sonra tv karşısında uzanıyorum ya da tv izlemek istemiyorsam yatak odasına geçiyorum boş boş tavana bakıyorum sıkılıp balkonda takılıyorum öyle. Hani uykum gelsin diye bir çok şeyde denedim ama bana mısın demiyor. Bende saldım artık. Bir çözüm bulamamışım bu zamana kadar bu zamandan sonra da çözüm bulmak zor diye düşünüyorum.
(2,377 puan) tarafından
Allah Allah hadi bir ikj gün olur da sürekli aynı sorun yorar insanı canım
(2,734 puan) tarafından
Ya genetik ya da bir sıkıntı var anlamadım bende. Annem babamda sabah ezanını görmeden uyumazlar mesela. Oturur tv izlerler. Bir kardeşim 10 11 dendi mi uyur. Çok nadirdir 12de uyuduğu. Ortam, mekan farketmiyor onun için. Bu yüzden çok fazla özeniyorum ona :):)
(2,377 puan) tarafından
Haha ne güzel bünyesi alışmış demek ki :)
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Gelmiyor anam uyku felan cin gibiyim uyusam iyi olcak ama uyku perilerim partilemeye gitmişler gelmelerini bekliyorum :) 
(2,153 puan) tarafından
Canım çok tatlı değil Allah'tan dayanıyorum zaten 20 lik dişten felan çok çekiyorum bakalım ilerleyen zamanda ne olacak
(2,377 puan) tarafından
Benim de tatlı değil ama şişmişti duramamistm
(608 puan) tarafından
20 lik te var canım cıkmaya uğraşırkende çektim 20 lik de berbat
(2,153 puan) tarafından
Benim ki keşke çıksa benim 20 lik gömülü anca ameliyatla alınır
(608 puan) tarafından
aY Allahım ondan korkuyordum bende nasıl dayanır insan Allahım yardımcımız olsun
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Kızımı akşam uyuttum sen 11.30 da kalk otur. Saat sabahın 5.30 u daha yeni uyudu. Ben de yattım uyumadan bir bakayım dedim buraya.
(2,377 puan) tarafından
Ayy uyandilar mi uyumak da bilmiyorlar

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 273 göst.
1 Eylül 2024 Aile kategorisinde Umudayolculukkk (566 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 232 göst.
14 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 216 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu