0 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 6 aylık fakat doğduğu günden beri poposunda pişik var bez değiştirdim pişik krem çiesitlerini de kullandık ama geçmiyor böyşe durumu yasayan varmı

10 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından
Hametan sür hep poposunu yıka altı açık kalsın 
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(162 puan) tarafından
Sabun kullanmadan yıka ben piştikten çok çektim oğluma ne alırsam alayım geçmedi hametan kullandım her alt değiştireceğin zaman bezini hemen takma bekle biraz hava alsın gün içinde Bikaç kere yıka hava alsın mümkün olduğunca
-Reklam-
0 oy
(996 puan) tarafından
Altını su ile temizleyin yaz zaten her bez değişimine banyoda yıkayın havluyu serin altına ıslak kalmamasına kuru olmasına özen gösterin bezin iç lastiklerini çıkarabilirsiniz çok geçmiş olsun 
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Kantaron yağı kullandınız mı 
0 oy
(8,660 puan) tarafından
Hamaten geciriyo sarı olandan alacan 
0 oy
(678 puan) tarafından
Kartorin  yağı al kuzum süper 
0 oy
(1,853 puan) tarafından
22 aylık ve sürekli su ile yıkıyorum poposunu. Islak mendil kullanmiyorum. Hemen kizariyor yoksa
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Aynisini yasadim ne yaptiysam gecmedi. Ta ki kuru popoya nisasta surene kadar. 2 gune kalmadi gecti. Her temizlemede surdum nisastayi
0 oy
(610 puan) tarafından
Yaz ayında olduğumuz için anlam veremiyoruz bebeklerin pişik sebebine muhtemelen sıcak havadan pişik oluyordur. Yıkayıp bir süre açık bırak. Kapalı kaldıkça pişik oluyor popoları ben oğlumla dalin pudrali krem sürüyorum geçiyor gün içinde 
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Ben oglum dogmadan sebamed pisik kremi aldim. Ve hep onu kullandim mutlaka pisik olsada olmasada kakadan sonra onu surdum. Suan 2 yasinda hep krem bulunurdu evde minicik kizariklik olsa surerdim

Memnun oldugum icin baska krem kullanmadim. Denemek isterseniz tavsiye ediyorum
0 oy
tarafından
Vazelin pişik için çok iyi bebeğimin popusunda var di iki güç gün kullandım gecti

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 228 göst.
20 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 245 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ipek_V (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya 5821 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 186 göst.