0 oy
124 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,351 puan) tarafından

Kizlar ilk kez sipars verdim 

Ise yarıyor mu acaba

Tabi diyette yapcm 

Kullanıp memnun kaln varmıı? 

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,351 puan) tarafından
Kizlar yardımcı olabilirmisiniz 
(5,833 puan) tarafından
benimki buna benzer alt ust takim. valla seviyorum yuruyis bandinda yarim saat yuruyunce dusakabinin icinde soyuniyorum. uzerimi cikarirken terler sapir supur damliyor cunku yerlere. 1 saat kadar yurursem yururken ayak bileklerimden sizip coraarim bile islaniyor kosu bandinin bandina pit pit damliyr bileklerimden akan ayakkabi bagcigimi bile islattigi icin.kilo vermeye yardimcimi bilmm ama bence guzel idem ve toksin atiliyir terlee
-Reklam-
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Aynısını aldım 2 kere giydim daha da giymedim öyle duruyor sıkan şeyleri sevmiyorum o yüzden rahat edemedim 
(2,351 puan) tarafından
Cnm peki kilo veremedinmi hic bn sıkmasına da razıyım: )
(2,255 puan) tarafından
Kullanmadım canım o yüzden bilmiyorum bir hevesle almıştım
(2,351 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkür ederim cevabın için
0 oy
(2,894 puan) tarafından
Zatiflatmiyor canım sadece zayif gosteriyor 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Yamuna mı bu? 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Bunun kalitesini bilemeyeceğim ama yamuna diye bir markanın taytı var bende evde yürüyüş bandım var günde yarım saat tempolu yürüyüş yaparken giyiyorum bu arada tam 26 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu sana tabii ki bir sene boyunca diyette yattım bunu yaparken basenlerimin küçülmesinde falan etkili olduğunu düşünüyorum spor yaparken giydiğim taytın
(652 puan) tarafından
Merhaba canım. Koşu bandı sence kilo verdiriyor mu? Ben de aldım günde 40 dk koşuyorum. Spor ve Leslie de yapıyorum ek olarak. Sence etkili mi koşu bandı
(3,572 puan) tarafından
Tabii ki herkesin vücut yapısı kilo verme şekli farklıdır diye düşünüyorum ama ben de işe yaradı canım Bir sene de verdim 26 kiloyu ilk 6 ayını sporsuz sadece diyet yaparak verdim sonraki 6 aya sporta ekleyerek verdim şu an boyum 1.68 kilom 62 kilo koruma durumundayım
(652 puan) tarafından
Benim de boyum aynı hedefim 65 inşallah darısı bana

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
7 cevap 347 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 659 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy