0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Kötü yanları iyi yanları nedir nasıl Bi telefon 

3 Cevaplar

0 oy
(1,087 puan) tarafından
22 ile 23 aynı eşim 22 kullanıyor kötü tek tarafı çok ağır bana göre iyi çok özelliği var kamerası muazzam paraşütle atlayanları havadan resim çekiyo eşim yada geminin içindekileri çekiyo kalitesi de güzel resimlerin 
(177 puan) tarafından
Ekranı aynımı 23 ultrayla
(1,087 puan) tarafından
Evet canım
(177 puan) tarafından
Saol canm
-Reklam-
0 oy
(2,100 puan) tarafından

Eşim kullanıyor çok hızlı çok güzel kamerası efsane<3

(177 puan) tarafından
Evet bende almayı düşünüyorum da ekranı biraz yana doğru ovallesiyor ya bi sıkıntısı oluyomu ekran koruyucu veya yere düştüğünde çatlama gibi seyler
0 oy
tarafından

Kötü yanı yok, iyi yanı çok.

22, 23, 24 hepsi aynı. Ben 23 ultra, Eşim 24 ultra kullanıyor. Kamera, arama, mesaj gibi kök uygulamalar çok çok iyi ve yerinde. Ben pek kurcalamadım ama önüme çıktıkça aa bu da mı varmış falan diyorum, şaşırtıcı pek çok özelliğe sahip.

Kamerası bir kere pro gibi, iphone da kullandığımız için diyorum kesinlikle samsung.

Resim çizen biri olduğum için kalemi bana ekstra tatlı geliyor. Oyunların fps ayarları en üstte bile çalışıyor ve görüntü kalitesi muazzam.

Ağır demişler hiç değil. 23 24den daha yumuşak kenarlı ve ele tam oturuyor. Eşim bile kendininkinden çok benim telefonu tutmayı seviyor.

Daha aklıma gelmiyor ama artısı çok olan bir telefon. İlk defa bir telefon beni şaşırttı hatta ben laptop adamıyım, kendi laptopumla bile çok güzel eşitleyebiliyorum. İş için de muazzam.
(177 puan) tarafından
Bende 23 ultra yada 24 ultra arasında kalmıştım 24 yeni çıktı diye bi düşündüm ama 23 ultrayı elime alınca daha güzel geldi ama kafamda sorular var ekran koruyucu ekranı oval diye cikiyormu birde yere düşünce çatlıyormu kenari
tarafından
Yok yok hiç öyle bir dert yaşamadım ki ben normal yürürken bile elimdeki telefonu kapı kenarlarına çarpan biriyim yani malımın değeri yoktur. Elhamdülillah hiç hasar yok
(177 puan) tarafından
Aa iyi ozaman çünkü ben bazen telefonu kaldıramıyorum koltuktan çocuk yere düşürüyor üstüne basıyor araba vuruyo telefona o yüzden bisey olurmu acaba dedim çünkü ekran gidince 10 bini gözden çıkarmam gerekir en üst model telefonlardan birisi ekranı da pahalı olur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 99 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
12 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde kaavimsi (2,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 147 göst.
0 oy
4 cevap 259 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,474 puan) tarafından soruldu

411,936 soru

12,401,001 cevap

44,424 kullanıcı

Kategoriler

...