0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar gorumcekin düğünü var bir hafta sonra onun için yarın uçak biletimiz var 9 aylık bebeğim var bebek arabası yeni eşim getirme mahfolur bagajda diyo ama bence benim işimi görür orda lazım olur diye düşünüyorum getirsem zarar görür mü yoksa goturmesemmi köy yeri lazim olmazmi sizce orda kimsenin arabası yok bebek arabası 

Düğünde kucakta kalacağına arabası olsa daha iyi dedim sizce yanlismi dusunuyorum kalabalık bir ortam da

6 Cevaplar

0 oy
(1,151 puan) tarafından
Bebek arabasi için bilet alırken poşet veriyorlar bırakman için..... Uçağın kapısında poşete koyup veriyorsun inince tekrar kapıya getiriyorlar canım.... Bı kirilma falan başıma gelmedi şuana kdr .. bebek arabası olmasa 9 aylık bebekle zorlanabilirsin kucakta taşırken 
-Reklam-
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Evet uçağa kadar arabayla gidiyorsunuz, uçağa binerken alıyorlar inince hemen veriyorlar 
0 oy
(12,746 puan) tarafından
Bebek arabasini bagaja almiyolar zaten canim. Yani aliyolar ama hemen kapi dibine. Cunku herkes binip yerlesince sen ucak kapisina kadar arabayla gidiyosun gorevli aşada senden aliyo direk en öne koyuyo. Sen cikincada hemen getirip sana veriyolar. Çok rahatlik oluyo cocukla
0 oy
(998 puan) tarafından
Uçağın kapısına kadar arabayla gidiyorsunuz başta check in yapalıp bagaj verirken bebek arabası için de etiket istemeyi unutmayın kapıya kadar gidin araba ile uçak iner inmez arabayı veriyorlar iki kez gittim uçak ile büyük rahatlık araba olayı 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Firmaya gore degisiyor bazisi poset veriyor ucaga binmeden once icine koyuyorsunuz gorevli teslim aliyor. Bazisida posetsiz teslim aliyor

Bence bebek arabasi havalimaninda size kolaylik saglar
0 oy
(13,592 puan) tarafından
9 aylık bebek için bebek arabası şart canım bir de bebekler düğün de uyumayı sever uyursa nereye koyucaksın 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 200 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 234 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
8 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Candandiba (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Arzem34 (2,951 puan) tarafından soruldu

409,895 soru

12,323,539 cevap

39,039 kullanıcı

Kategoriler

...