0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bebikoma banyo yaptırdım yemek yedirip uyutucam bende mola veriyorum soğuk kahve Bayadır içmiodum keyifsss sizden naber 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sözde kafami dinlemek istiyordum oğlan 8de uyur bende kafami dinlerim diyordum o kaynanamla düğüne gitti orda uyumuş gelene kadar devam edermi yoksa uyanirmi Allah kerim uyanirsa sabahlar olmasın:(((
tarafından
Tekrar uyumaz mı
tarafından
Uyanmadan gelirse devam eder uyumaya ama uyanıp gelirse vay halime
-Reklam-
0 oy
(1,539 puan) tarafından

image

babannemden yürütüğüm büyük boy türk kahve fincanimla kahve sigara yapiyorum terasta tazmanya ca navarımı uyuttum esimi de ise gonderdim deymesinler keyfime alllaaaaaaahhh :Dd
tarafından
Alllaaahhhh deyme keyfineee
(1,539 puan) tarafından
Tesekkur ederim askiiiimm
tarafından
Ooooh Bi sigara da bana yolla
(1,539 puan) tarafından
Kurban olsun bacim hemen
0 oy
(5,427 puan) tarafından

Sahille vedalastim 

image

0 oy
(17,334 puan) tarafından
Çocukları uyuttum kendime yoğurtlu makarna yapacam acıktım. Bakkaldan da cola cips siparişi verdirdim eşime ama daha gelmedi gelseydi makarna yapmayacaktim. 
0 oy
(259 puan) tarafından
Pasami sallıyorum uyusun patates salatası var onu yiyecem bende bir kahvede ben içeceğim evi toplar isim yok eşimde yok dinlendirin tabi daha çöpler alınacak çocuğun yanında duran olursa onu alacam
0 oy
(705 puan) tarafından
Bizde napalım işte iki çocukla delirmecee :)))) 
0 oy
(2,152 puan) tarafından

image

oğlanı uyuttum  kız çizgi film bakıyor bnde kendime kahve yaptım  şükür  usenmezsem  çamaşır katlicam kızda tatlı istedi üşendiğime yapmadım  afiyet olsun 
0 oy
(4,910 puan) tarafından

image

kocisbalkonun camlarını yıkıyor bitmek uzere önden cayımı aldım balkonda beraber icicez sımdı. Oglum uyudu kızımda TV izliyor :) 
(517 puan) tarafından
Maşallah canım eşine. Benim eşim bı buçuk saat evde onda yemek yer uyur.
Afiyet olsun çayın
(4,910 puan) tarafından
Allah razı olsun canım, hastaydı ben evı temizledim biraz iyi hissedince camları yikayim dedi cokta fazla cam var yaptı yinede sagolsun
Normalde evde herseye yardım eder

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 775 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 303 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,394 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 438 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 143 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,826 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...