Kızlar merhaba evlendiğimden beri Eşim çok kaba bir insandı yani şu şekilde hiç böyle düşünceli bir insan olmadığı için bencil sürekli görücü usulü evlendik Yani benim düşüncelerim benim fikirlerim Onun için hiç önemli olmadı gezmeye götürmez götürene kadar burnumuzdan getirir babalık sevgisi yok Eş sevgisi yok çok cahil çok yobaz ailecek hepsi öyleler tek dertleri para cimrilik had safada Geçen gün çok ısrar ettim akşamüstü parka gidecektik yalvar ya kar götürdüm çok mutlu bir şekilde gittim ama ayağıma çay döktüğüm için apar topar toparlandık bana dedi ki seni acile götüreceğim toparlandık acılar içinde kıvranan ben bir baktım ışıklardan döndüm eve gelmişiz Nasıl yani neden acile gitmedik de eve geliyoruz dedim Dedi ki Kurşun değmemiş ki sen alt tarafa az bir şeye bir çay dökülmüş git bir krem sür geçer dedi bana çok değersiz hissettim kim olduğu gözlerim çok kötü oldu yutkunamadım Gel gelelim dün akşam 11.00 gibi eşim banyoya girmiş sadece sakal tıraş olmuş biraz kıllı bir insan olduğu için kılların hepsini epilasyonla almış güzelce tıraşına olmuş sabah kalkmış bana biz İşe gideceğiz Akşam denize uğrarım dedi iki Oğlumu da yanına götürdü ama hiçbir şekilde işe gitmemişler tam tersi aquaparka gitmişler havuza yanında çalıştırdıkları adamlarla beraber köpük partisine bir sürü karı kızla böyle video çekmişler benim için kılını kıpırdatmayan insan beni acile götürmeyen bir insan kendisi için kalkıp bakım yapıp üst baş giyip aquaparka geçidiyo ve bana yalan söyleyerek gidiyor şu an onunla konuşmuyorum Şu an ona küstüğümün bile farkında değil Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum değersiz hissettiren eşe Nasıl davranılabilir ya şimdi nasıl davransam da vicdanı sızlar sevgi saygı hissettirir bana bilmiyorum çocuklarım olmasa bugün evden bile gitmeyi düşündüm maddi anlamda güçlü biri evlenir çocuklarımı da göstermez biliyorum gidemiyorum da ama dallarımı kırılmış gibi hissediyorum gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez amaaaa tükendim artık