0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (525 puan) tarafından
Vhkjggmkk

3 Cevaplar

0 oy
(1,161 puan) tarafından

Bizimkiler de aynı böyle aşırı derecede abur cubur alır çocuğa ben çareyi kızmakta değil de alternatif sunmakta buldum. Anne baba öyle şeyler almayın hem boşa para veriyosunuz hem de çocuğun sağlığına yazık meyve alın diyorum yine ısrarla alırlarsa sanki çocuk yemiş gibi gizliden kaçırıyorum çikolataları :D

(525 puan) tarafından
Evet o alternatifi sundum ama bu daha kolaylarina geliyor sanki sizce yanlışmı yapmışım sesimi cikarmakla benim kızım bir yaşına kadar brokoli dahi severek yiyordu bir yaşından sonra abur cubur verdiler dinlemediler beni eşimde dinlemedi eşim şimdi çok pişman ama bazen arada kalıyor cocugum hic ama hic yemek yemiyor sadece üç kaşık pilavla doyuyor peynir zeytin dahi yemiyor
(1,161 puan) tarafından
Sende haklısın canım o senin çocuğun ve verdiğin kararlara herkes saygı duymak zorunda. En azından artık nerde durması gerektiğini anlamış olur boşver
(525 puan) tarafından
Umarım öyle olur bu tavrimida unutmaz cok teşekkür ederim cevapladiginiz icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haklı olsan bile tavrının sertliğinden ötürü özür dileyip gönlünü almakta fayda var. 
(525 puan) tarafından
Kızım hiç bişey yemiyor gerçekten artik çok yoruldum kendileride biliyor peynir zeytin yumurta yemezmi.bir çocuk yemiyor önüne yemek koyduğum zaman ağlıyor üç kaşık pilav yediği zaman mutlu oluyorum aç bırakmaya çalışıyorum doktor tavsiyesi ile inanın ben evladıma eziyet ediyorum gibi vicdan yaşarken onlar süreci cok uzatıyor bide özür dilesemde o tribi dahada çok atip uzatacak
tarafından
Kaynananı sen daha iyi tanırsın tabi senin bileceğin iş
0 oy
(5,979 puan) tarafından
Bnm çocuklarda yasak kıldığım şeyleri  dedelerinde yapar . Onlara gücü yetiyor. Bişey diyemiyorum vala . Sabah arar gönlünü alır özür dilersn ha haklısın tâbi ama sesini yukseltiigin için özür dilersin biter 
(525 puan) tarafından
Kayinvalidem 10 15 gün küser özürde dilesem ben unutana kadar konuşmayın benle der inanin bende yoruldum yukarida cevap yazdim zaten yemek yemeyen bir çocuk aç bırakıyorum yesin diye

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 670 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde asllyd (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 820 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 496 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 584 göst.